Turgut Çıngı’dan Çok Özel Bir Yorum: “Trenler”
Turgut Çıngı’dan Çok Özel Bir Yorum: “Trenler” O Ses Türkiye 2020’de etkileyici sesi ve dikkat çekici yorumlarıyla finale kadar yükselme başarısı gösteren Turgut Çıngı, ilk teklisi ‘Trenler’i Universal Müzik Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.
29.05.2020 Kültür Sanat
NR1 albümleri dijital müzik platformlarına düştü ama...
NR1 albümleri dijital müzik platformlarına düştü ama... Türk alternatif/rock müziğine son 20 yılda damga vuran isimleri sıralamaya başlayalım. İlk akla gelen isim kuşkusuz Teoman. Ardından Duman ve Athena gelir akla. Vega da bu kategorinin olmazsa olmazlarından biri. İşte bu isimlerin bazı albümleri dijital müzik platformlarında yoktu. Hem de çok uzun bir süredir... Ancak bu problem 'kısmen' de olsa çözüldü...
21.09.2021 Müzik
Spotify, Universal'la anlaşma yaptı
Spotify, Universal'la anlaşma yaptı İnternetten müzik yayını yapan Spotify, dünyanın en büyük üç plak şirketinden biri olan Universal Music Group (UMG) ile yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu.
5.04.2017 Teknoloji
Windows’un İlk Universal Uygulaması Geliyor
Windows’un İlk Universal Uygulaması Geliyor Microsoft bu ayın sonuna doğru ilk universal Xbox uygulamasını yayınlama hazırlanıyor.
7.03.2016 Teknoloji
Lunaparkta 50 metre yüksekte mahsur kaldılar
Lunaparkta 50 metre yüksekte mahsur kaldılar Amerika Birleşik Devletleri'nin Orlando eyaletinde Universal şirketine ait bir eğlence parkındaki lunapark treninin bozulması ardından 12 kişi, 17 katlı bir bina yüksekliğindeki aracın içinde mahsur kaldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Universal Pictures’ın gişe geliri 1 milyar doları buldu
Universal Pictures’ın gişe geliri 1 milyar doları buldu Film şirketi Universal Pictures’ın bu yıl Ağustos ayında, Kuzey Amerika dışındaki gişe geliri 1 milyar dolara ulaştı...
16.08.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri