İğrenç olayın ardından Kobe Bryant'ın eşi resmen dava açtı
İğrenç olayın ardından Kobe Bryant'ın eşi resmen dava açtı Efsane basketbolcu Kobe Bryant, tam 104 gün önce 26 Ocak günü geçirdiği helipkopter kazası nedeniyle kızı Gianna'yla birlikte hayatını kaybetmişti.
1.07.2020 NBA
Son dakika | Kobe Bryant'ın eşi Vanessa: Keşke ikisini de öpebilsem
Son dakika | Kobe Bryant'ın eşi Vanessa: Keşke ikisini de öpebilsem Efsane basketbolcu Kobe Bryant ve kızı Gianna helikopter kazasında yaşamlarını yitirmişti. Bryant'ın eşi Vanessa yaptığı açıklamada "Acımızı şu an tanımlamak için yeterli kelime yok. Keşke ikisini de öpüp sarılabilsem" dedi.
1.07.2020 NBA
Resmen bitti!
27.07.2018 Dünya
Kobe Bryant, üçüncü kez kız çocuğu sahibi oldu
Kobe Bryant, üçüncü kez kız çocuğu sahibi oldu NBA kariyerini noktalayarak emekli olan yıldız basketbolcu Kobe Bryant, üçüncü kez kız çocuğu sahibi oldu.
23.12.2016 Cadde
Kobe Bryant'ın eşi kötü düştü!
Kobe Bryant'ın eşi kötü düştü! NBA'in efsane isimlerinden olan Kobe Bryant'ın eşi Vanessa gittiği bir basketbol maçında tüm tribünün önünde topuklu ayakkabısının azizliğine uğrayarak yere düştü. Vanessa'yı yerden kaldırmak ise eşi Kobe'ye düştü.
1.07.2020 Basketbol
Hukuk öğrencisi soyunarak para kazanıyor
Hukuk öğrencisi soyunarak para kazanıyor İngiltere’de yaşayan 25 yaşındaki Vanessa Knowles avukatlık eğitimi alıyor, ancak geçimini webcam karşısında özel müşterilerine soyunarak sağlıyor.
11.09.2019 Haberler
Portekiz usulü Dallas
Portekiz usulü Dallas Önce Simao boşandı, ardından Vanessa eşini terk etti. 3 yaşındaki çocuğu annesine bırakıp Simao için Türkiye'ye geldi. İhanete uğraşan eş Bruno, Simao'yu sırtından vurmakla suçladı
12.07.2012 Skorer

Benzer Haber Etiketleri