Vekil

Vekil

Son dakika vekil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vekil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vekil haber sayfamızda...

Vekil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.969 vekil haberi bulunmuştur.
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu ABD merkezli Globalfire, İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştırdı. Söz konusu analiz adeta iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
15.04.2024 Dünya
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu Seçimde 26 milletvekili, partileri tarafından belediye başkan adayı gösterildi. AK Parti, İstanbul’da Murat Kurum, Eskişehir’de Nebi Hatipoğlu, Aydın’da Mustafa Savaş, İzmir Konak’ta Ceyda Bölünmez Çankırı ile yarışa girdi ancak dört isim de seçilemedi.
1.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son durum... Dünyada son dakika... 'ABD ordusu bizi bombalasın' Muhalefet liderinden akılalmaz teklif: Orta Doğu’da nükleer savaş sinyali
Gazze'deki savaşta son durum... Dünyada son dakika... 'ABD ordusu bizi bombalasın' Muhalefet liderinden akılalmaz teklif: Orta Doğu’da nükleer savaş sinyali Orta Doğu'daki gerilim her geçen gün tırmanırken İran'ın sembolik muhalefet lideri ve aktivist Vahid Beheshti ABD'ye akılalmaz bir teklifte bulundu. İran'ı ahtapota benzeten ve vekil güçleriyle bölgeyi kontrol etmeye çalıştığını belirten Beheshti, İran'ın nükleer bir savaşa hazırlandığını öne sürdü.
30.03.2024 Dünya
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde nerede olduğunu soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.03.2024 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasında Denizli gerilimi
CHP ile İYİ Parti arasında Denizli gerilimi Eski ittifak ortakları CHP ile İYİ Parti’nin Denizli milletvekilleri sosyal medya üzerinden tartıştı.
26.03.2024 Gündem
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. 'Ben buranın yerli patatesiyim' Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını vaadetti.
24.03.2024 Haberler
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. 'Ben buranın yerli patatesiyim' diyen Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını vaadetti.
24.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla iftar programına katıldı.
20.03.2024 Gündem
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık'
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık" açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Ukrayna, Papa'nın 'beyaz bayrak tavsiyesine' tepki olarak Vatikan elçisini Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı
Ukrayna, Papa'nın 'beyaz bayrak tavsiyesine' tepki olarak Vatikan elçisini Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı Papa Francesco'nun Ukrayna'ya, Rusya'ya karşı 'beyaz bayrak' çekme tavsiyesinde bulunmasının ardından Kiev yönetimi protesto amacıyla Vatikan'ın Büyükelçi konumudaki temsilcisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. Vatikan'ın başbakanı konumundaki Kardinal Pietro Parolin ise barış için ilk koşulun Rusya'nın saldırılara son vermesi olduğunu belirtti.
12.03.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Fransız ordusuna savaş talimatı! 'Avrupa kıtası nükleer savaşla yok olacak'
Dünyada son dakika... Fransız ordusuna savaş talimatı! 'Avrupa kıtası nükleer savaşla yok olacak' Fransa lideri Macron, Rusya'nın Ukrayna'da iki şehri daha alması durumunda Fransa'nın Ukrayna'ya asker göndereceğini açıkladı.
8.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vekil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.