Vucic

Vucic

Son dakika Vucic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vucic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vucic haber sayfamızda...

Vucic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 473 vucic haberi bulunmuştur.
Kosova’ya Avrupa Konseyi yolu açıldı
Kosova’ya Avrupa Konseyi yolu açıldı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Siyasi İşler ve Demokrasi Komitesi, Kosova’nın Avrupa Konseyi üyeliğine davet edilmesini tavsiye eden raporu kabul etti.
29.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile telefonda görüştü.
5.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan’ın öncü rolüne vurgu yapıldı
Emine Erdoğan’ın öncü rolüne vurgu yapıldı Antalya Diplomasi Forumu’nda (ADF) düzenlenen “Kadın, Barış ve Güvenlik” başlıklı panelde Emine Erdoğan’ın öncü rolü vurgulandı.
4.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik'
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, lider eşlerini Antalya’da “Anadolu’nun Asırlık Lezzetlerine Yolculuk” programında ağırladı.
2.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na (ADF) katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
2.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 70’inci yaşını kutladı. Dünya liderleri Erdoğan’ı telefonla arayarak, doğum günü için tebrik etti.
27.02.2024 Gündem
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle dünya liderlerinden peş peşe tebrik telefonları geldi.
26.02.2024 Gündem
Sırbistan’da muhalefet yeniden sokağa indi
Sırbistan’da muhalefet yeniden sokağa indi Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da muhalefet, geçtiğimiz sene 17 Aralık’ta yapılan erken genel ve yerel seçimlerin iptal edilmesi için bir kez daha sokağa inerek protesto düzenledi.
17.01.2024 Dünya
Sırbistan'daki seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı!
Sırbistan'daki seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı! Sırbistan’da 17 Aralık'ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
‘Tüm değerlerimizi biz kucaklıyoruz’
‘Tüm değerlerimizi biz kucaklıyoruz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin tüm değerlerini kucaklamaya çalışıyoruz. Fikrine, zikrine, meşrebine bakmaksızın kendini kültür ve sanatın hangi alanında olursa olsun ifade etmek isteyen herkesin önünü açtık” dedi.
21.12.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü
Son dakika: Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırıları ve Gazze’ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.
20.12.2023 Gündem
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in seçim zaferini kutladı
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in seçim zaferini kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.12.2023 Gündem
Sırbistan seçiminde değişen bir şey yok!
Sırbistan seçiminde değişen bir şey yok! Sırbistan’da önceki gün yapılan genel seçimi, Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in 2012’den bu yana iktidarda olan Sırp İlerleme Partisi (SNS) kazandı.
19.12.2023 Dünya
Sırbistan'da iktidar partisi zaferini ilan etti
Sırbistan'da iktidar partisi zaferini ilan etti Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, bugün gerçekleştirilen erken genel ve yerel seçimleri açık farkla kazandıklarını açıkladı.
18.12.2023 Dünya
Sırbistan'da seçimlerin kazananı belli oldu
Sırbistan'da seçimlerin kazananı belli oldu Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, bugün gerçekleştirilen erken genel ve yerel seçimleri açık farkla kazandıklarını açıkladı.
17.12.2023 Dünya
Sırbistan sandık başında
Sırbistan sandık başında Erken seçimde parlamentodaki 250 milletvekilinin dağılımı belli olacak, barajın yüzde 3 olduğu ülkede parlamentoya kaç partinin gireceği fazlasıyla kritik.
17.12.2023 Dünya
Bakan Güler ile Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic görüştü
Bakan Güler ile Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü.
25.10.2023 Gündem
Avrupa'da yeni savaşın sinyali: Kuzeyden saldıracaklar, arkalarında Putin var
Avrupa'da yeni savaşın sinyali: Kuzeyden saldıracaklar, arkalarında Putin var Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, ülkesinin her an Sırplar tarafından işgal edeceğini bildirdi. Osmani'nin olayın perde arkasına dair yaptığı açıklamalar ise dünya medyasında yankı uyandırdı.
2.10.2023 Dünya
ABD Sırpları uyardı Belgrad kısmen çekildi
ABD Sırpları uyardı Belgrad kısmen çekildi Sırbistan, ABD’nin uyarısı üzerine bazı askerlerini Kosova sınırından geri çekti. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile yaptığı görüşmede gerginliğin “derhal azaltılması”, aksi halde Sırbistan’a karşı yaptırımların olabileceğini söylediği bildirildi.
2.10.2023 Dünya
Kosova: Sırbistan birliklerini derhal geri çekmeli
Kosova: Sırbistan birliklerini derhal geri çekmeli Kosova hükümeti, ABD’nin Kosova sınırı boyunca Sırp askerlerin konuşlandırıldığını duyurması üzerine 'Başkan Vucic ve Sırbistan kurumlarına, Kosova sınırındaki tüm birlikleri derhal geri çekmeleri çağrısında bulunuyoruz' açıklamasında bulundu.
1.10.2023 Dünya
ABD'den Sırbistan'a sert uyarı: Kosova sınırındaki askerlerini geri çek
 ABD'den Sırbistan'a sert uyarı: Kosova sınırındaki askerlerini geri çek Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Kosova sınırında Sırp askerlerinin yığınaklarının tespit edildiği belirtilerek, Sırp yönetimine “askerleri geri çekin” çağrısı yapıldı.
29.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı sinyali verdi! Sırbistan erken seçime gidebilir
Cumhurbaşkanı sinyali verdi! Sırbistan erken seçime gidebilir Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, 17 Aralık tarihinde ülkede erken seçimin yapılabileceğini kaydetti.
28.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vucic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.