Mahallelinin sopalı domuz nöbeti!
Mahallelinin sopalı domuz nöbeti! Malatya’nın Darende ilçesinde, sık sık dağdan ilçe merkezine inen yaban domuzları, dün akşam tekrar görüldü. Tedirgin olan mahalleli, domuzlara karşı sopalarla nöbet tutmaya başladı, yetkililerden yardım istedi.
6.01.2021 Gündem
Yaban domuzları İzmir merkezine indi!
Yaban domuzları İzmir merkezine indi! İzmir’in Bornova ve Balçova ilçelerinde, aç kalan yaban domuzları kent merkezine indi. Çöpleri eşeleyerek kendilerine yiyecek arayan domuzlar, paniğe neden oldu. Sürü halindeki domuzları görüntüleyen mahalleli, daha önce de birçok kez domuzların geldiğini ve bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.
4.01.2021 Gündem
Sarıyerli vatandaşlar yaban domuzlarını besliyor!
Sarıyerli vatandaşlar yaban domuzlarını besliyor! İstanbul Sarıyer'de vatandaşlar, aç kalarak yol kenarına gelen yaban domuzlarını evlerinden getirdikleri yiyeceklerle besliyor.
25.11.2019 Gündem
Yaban domuzları kampüse girdi
Yaban domuzları kampüse girdi SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi'nin kampüsü içerisinde sürü halinde gezinen yaban domuzları, kameralara takıldı. Kardeşler Tepesi eteklerinde kurulu bulunun Cumhuriyet Üniversitesi'nde kış aylarında sık sık yaşanan manzara bu yıl yinelendi. Yiyecek bulmakta zorlanan yaban domuzları dün akşam saatlerinde sürü halinde Cumhuriyet Üniversitesi Lojmanları ve sosyal tesislerinin bulunduğu alana girdi. Kampüs içinde gezinen hayvanlar, cep telefonu ile görüntülendi. Lojmanlar bölgesinden çıkıp yoldan geçen domuz sürüsü, ormanlık alana doğru gitti. Yolda ilerlerken önüne domuz sürüsü çıkan bir otomobil sürücüsünün de durarak geçmelerini beklediği görüldü. Üniversite yönetimi, öğrencileri korkutan domuz girişlerinin önlenmesi için ormanlık alan ile kampüs arasına duvar örme çalışması başlatmıştı.
11.09.2019 Yaşam
Son dakika haberi... Yaban domuzları 3 DAEŞ'li terörist öldürdü
Son dakika haberi... Yaban domuzları 3 DAEŞ'li terörist öldürdü Dikkat çeken bir son dakika haberi geldi... Irak'ın Kerkük ili yakınlarından yaban domuzlarının saldırdığı DEAŞ'lı 3 terörist öldü.
25.04.2017 Gündem
Yaban domuzları pamuk üreticilerini zora soktu
Yaban domuzları pamuk üreticilerini zora soktu Avlanma yasağı ve cezaların ağır olması nedeniyle son yıllarda sayıları hızla artan yaban domuzları pamuk üreticilerini sıkıntıya düşürdü...
21.08.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri