Bilim adamlarına böyle meydan okudu!
Bilim adamlarına böyle meydan okudu! Bilim adamlarına böyle meydan okudu!
11.09.2019 İlginç Videolar
Para için bu iğrençlik yapılır mı?
Para için bu iğrençlik yapılır mı? Çöp konteynerini yalamak için 300 dolara bahse giren kadının yaptığı bu hareket mide bulandırdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yaşlı adamın ayakkabısını önce kokladı, sonra yaladı!
Yaşlı adamın ayakkabısını önce kokladı, sonra yaladı! Çin’de alışık olduğumuz garip haberlere bir yenisi daha eklendi. Ülkenin Şantung bölgesinde bir otobüste çekilen görüntülerde bir adam garip hareketleriyle otobüsteki diğer yolcuların da dikkatini çekti. Oturduğu yerden birkaç dakika sonra kalkan adam otobüste dolandıktan sonra yaşlı adamın yanına geldi. Adamın sol bacağını zorla tutup kaldırdıktan sonra sol ayakkabısını çıkaran adam önce ayakkabıyı kokladı, sonrasında da yalamaya başladı. Ardından da hiçbir şey olmamış gibi Ayakkabıyı yaladıktan sonra yaşlı adama geri verdi.
11.09.2019 Haberler
Kedisini böyle temizledi!
Kedisini böyle temizledi! Genç kız kucağına aldığı kedisini diliyle yalayarak işte böyle temizledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Canlı yayında cinsel taciz!
Canlı yayında cinsel taciz! Ekonomi haberi için muhabirle bağlantıya geçildiği anda muhabirin arkasına gelen kadın canlı yayında tacizde bulunup oradan uzaklaştı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Canlı yayında görülmemiş olay!
Canlı yayında görülmemiş olay! Genç muhabirin kulaklığı yerine oturmayınca yanına gelen asistan öyle bir hareket yaptı ki genç kız sinirden ne yapacağını şaşırdı....
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri