Yalçın Özalpay

Yalçın Özalpay

Son dakika Yalçın Özalpay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yalçın Özalpay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yalçın Özalpay haber sayfamızda...

Yalçın Özalpay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 yalçın özalpay haberi bulunmuştur.
Yargıtay 'eksik ceza tayini' diyerek Ayşe Tuba Arslan davasını bozdu
Yargıtay 'eksik ceza tayini' diyerek Ayşe Tuba Arslan davasını bozdu Eskişehir'de eski eşi tarafından kafasına satırla vurularak ağır yaralanan ve 44 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Ayşe Tuba Arslan ile ilgili davada sanığın "haksız tahrik" indirimi uygulanarak 24 yıl hapis cezasına çarptırılması kararını Yargıtay 1. Ceza Dairesi, "eksik ceza tayini" diyerek bozdu.
4.11.2022 Gündem
‘Kadın cinayetleri affedilmemeli’
‘Kadın cinayetleri affedilmemeli’ Türkiye’de kadına yönelik şiddet her geçen gün artıyor. Her gün en az bir kadın erkekler tarafından öldürülüyor. İÜ Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Sözüer, Milliyet’e ‘Şiddet suçlarını işleyenlere cezaevinde ve dışında özel programlar uygulanmalı ve bu suçlar sürekli affedilmemeli’ dedi.
3.08.2022 Gündem
Eşini satırla öldüren katile canım mesajıyla tahrik indirimi!
Eşini satırla öldüren katile canım mesajıyla tahrik indirimi! Eskişehir'de, boşandığı Ayşe Tuba Arslanı (45) başına defalarca satırla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu sanık Yalçın Özalpaya (52) Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 2nci Ceza Dairesindeki istinaf duruşmasında haksız tahrik altında tasarlayarak kasten öldürme suçundan 24 yıl hapis cezası verilmesine ilişkin kararın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, HTS kayıtları ve mesajların incelendiğini, tur şirketi sahibi S.E.nin, Arslan'a canım diye hitap ettiği belirterek, "S.E.nin göndermiş olduğu mesajda aralarındaki samimiyeti gösterir şekilde maktule canım diye hitap etmesi de sanığın savunmalarını doğrular niteliktedir" denildi.
13.07.2021 Gündem
Kızları katledilen babaların ortak çağrısı: Kadınlarımız ölmesin
Kızları katledilen babaların ortak çağrısı: Kadınlarımız ölmesin Babalar Günü, evlatları katledilen babalar için acıyı yeniden yaşamak demek. Ama onların ortak bir çağrısı var: “Bundan sonra kızlarımız, kadınlarımız ölmesin. Hiçbir kadının ölmediği gün bizim için Babalar Günü.”
20.06.2021 Gündem
Son Dakika... 23 kez başvurdu ama... Şaşırtan karar!
Son Dakika... 23 kez başvurdu ama... Şaşırtan karar! Ayşe Tuba Arslan, hakkında 23 kez şikâyette bulunduğu eski eşi tarafından katledilmişti. Arslan’ı ölüme götüren ihmaller nedeniyle hâkim K.G. hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. HSK, aile mahkemesi hâkimi olan K.G. hakkında “Soruşturmaya gerek yoktur” kararı verdi!
13.01.2021 Gündem
Satırla başına vurup öldürdü! Pişmanım dedi!
Satırla başına vurup öldürdü! Pişmanım dedi! Eskişehir’de, boşandığı eşi Ayşe Tuba Arslan’ı başına satırla vurarak öldüren Yalçın Özalpay, tutuklu yargılandığı davada ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti sanık Özalpay hakkında haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamazken, sanık Özalpay mahkemedeki son savunmasında, ''Bu olaydan dolayı çok pişmanım, asla Ayşe Tuba’yı tasarlayarak öldürmedim'' dedi.
3.07.2020 Haberler
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis!
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis! Eskişehir’de, boşandığı eşi Ayşe Tuba Arslan’ı başına satırla vurarak öldüren Yalçın Özalpay, tutuklu yargılandığı davada ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti sanık Özalpay hakkında haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamazken, sanık Özalpay mahkemedeki son savunmasında, ''Bu olaydan dolayı çok pişmanım, asla Ayşe Tuba’yı tasarlayarak öldürmedim'' dedi.
3.07.2020 Gündem
Tuba Arslan mahkemede böyle isyan etmiş: Ne yapacağımı şaşırdım
Tuba Arslan mahkemede böyle isyan etmiş: Ne yapacağımı şaşırdım Eski eşinin satırla katlettiği Tuba Arslan katil hakkında 23 kez suç duyurusunda bulunmuştu. Tuba Arslan’ın buna rağmen korunmamasına tepki gösterdiği satırlar dava dosyasında yer alıyor.
22.06.2020 Gündem
Ayşe'nin katilinden pişkin savunma: 10- 15 kez vursaydım orada ölürdü
Ayşe'nin katilinden pişkin savunma: 10- 15 kez vursaydım orada ölürdü Eskişehir'de öldürülen 2 çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan'ın (45), katil zanlısı eski eşi Yalçın Özalpay'ın yargılanmasına başlandığı ilk duruşma 7 saat sürdü.
21.02.2020 Gündem
'Canavarca hisle öldürmek'ten yargılanıyor!
'Canavarca hisle öldürmek'ten yargılanıyor! Eskişehir'de öldürülen 2 çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan'ın katil zanlısı eski eşi Yalçın Özalpay'ın yargılanmasına başlandı. Duruşmada ilk savunmasını yapan Özalpay, Arslan'ın evliyken kendisini aldattığını öne sürdü. Mahkemede tanık olarak dinlenen Arslan’ın babası Serdar Arslan ise ağlayarak katil zanlısı Özalpay’ın kızını karalamak için hikaye uydurduğunu anlattı. Baba Arslan: "Kızım kocasından korkuyordu. Ayrı eve çıktıktan sonra sanık kızıma hakaret ediyordu, pompalı ‘tüfek alıp seni öldüreceğim’ diyordu dedi.
21.02.2020 Gündem
'Satır aldım, tuzağa düşürüp, kafasını keseceğim!'
'Satır aldım, tuzağa düşürüp, kafasını keseceğim!' Eskişehir’de satırla başına vurularak öldürdüğü 2 çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan’ın (45) katil zanlısı eski eşi Yalçın Özalpay (52) hakkındaki iddianame hazırlandı. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede Özalpay hakkında ‘tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek’ kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası istendi. Yalçın Özalpay’ın taksicilik yaptığı sırada aracına binen bir müşterisine “Kendime satır aldım, Ayşe Tuba'yı tuzağa düşüreceğim, kafasını keseceğim, pusuda bekliyorum” dediği ortaya çıktı.
13.01.2020 Gündem
2019’da yürekleri dağlayan acı gerçek | 445 kadın katledildi
2019’da yürekleri dağlayan acı gerçek | 445 kadın katledildi Erkeklerin 440 kadını katlettiği 2018’deki acı tabloya yenileri eklendi. 2019’da en az 445 kadın, erkek şiddetinin hedefi olarak yaşamını yitirdi.
1.01.2020 Gündem
Öldürülen Ayşe Tuba Arslan'ın yeni bir şikayet dilekçesi ortaya çıktı
Öldürülen Ayşe Tuba Arslan'ın yeni bir şikayet dilekçesi ortaya çıktı Eskişehir’de eski kocası tarafından satırla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ayşe Tuba Arslan’ın çantasında yeni bir el yazısı bulundu. Arslan, Eskişehir Başsavcılığına hitaben yazılan şikayet dilekçesinde, kendisini darp eden kocasının defalarca tecavüz ettiği gibi bir çok yaşadığı olayı anlatarak yardım istediği ortaya çıktı.
2.12.2019 Gündem
Eski eşinin satırlı saldırısında yaralanan kadın, 44 gün sonra öldü
Eski eşinin satırlı saldırısında yaralanan kadın, 44 gün sonra öldü Eskişehir'de, 6 ay önce boşandığı Yalçın Özalpay'ın (52) satırlı saldırısında ağır yaralanan, 2 çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan (45), tedavi gördüğü hastanede 44 gün sonra yaşamını yitirdi.
24.11.2019 Gündem
Satırla dehşette şoke eden savunma! Kendimi korumak için taşıyordum
Satırla dehşette şoke eden savunma! Kendimi korumak için taşıyordum Eskişehir’de 6 ay önce boşandığı eşi Ayşe Tuba Arslan'ı (45) başına satırla vurarak ağır yaraladıktan sonra tutuklanan Yalçın Özalpay (52), satırı tehdit aldığı için taşıdığını söyledi. Olay günü eski eşiyle yolda tesadüfen karşılaştığını iddia eden Özalpay, "Eski eşim bana tahrik edici cümleler kurdu. Ben de cinnet geçirerek, yanımdaki satır ile vurdum, sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
15.10.2019 Gündem
Eski eşine satırla saldıran cani adliyeye böyle getirildi!
Eski eşine satırla saldıran cani adliyeye böyle getirildi! Eskişehir’de 6 ay önce boşandığı eşi Ayşe Tuba Arslan’ı (45) satırla başından ağır yaralayan ve olayı görenlerin saldırısına uğrayan Yalçın Özalpay (52), tedavisinin ardından ifadesi alınarak adliyeye tekerlekli sandalye ile sevk edildi. İki çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan ise tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşı veriyor.
14.10.2019 Haberler
Eski eşine satırla saldıran cani adliyeye böyle getirildi!
Eski eşine satırla saldıran cani adliyeye böyle getirildi! Eskişehir’de 6 ay önce boşandığı eşi Ayşe Tuba Arslan’ı (45) satırla başından ağır yaralayan ve olayı görenlerin saldırısına uğrayan Yalçın Özalpay (52), tedavisinin ardından ifadesi alınarak adliyeye tekerlekli sandalye ile sevk edildi. İki çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan ise tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşı veriyor.
14.10.2019 Gündem
Eski eşine satırla saldıran cani adliyeye böyle getirildi!
Eski eşine satırla saldıran cani adliyeye böyle getirildi! Eskişehir'de, boşandığı eşi Ayşe Tuba Arslan'ı satırla başından ağır yaralayan ve gözaltındaki işlemleri sonrası adliyeye tekerlekli sandalyeyle getirilen Yalçın Özalpay, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. İki çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan ise tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşı veriyor.
14.10.2019 Gündem
Kızı satırlı saldırıya uğrayan acılı baba konuştu
Kızı satırlı saldırıya uğrayan acılı baba konuştu Eskişehir'de, 6 ay önce boşandığı, uzaklaştırma kararı bulunan Yalçın Özalpay'ın (52), satırlı saldırısına uğrayıp ağır yaralanan Ayşe Tuba Arslan (45) kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Ayşe Tuba Arslan'ın durumunun çok kritik olduğunu söyleyen baba Serdar Arslan, "Beyinde kanama olmuş, kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde yüz ölüm durumu var. Çünkü satırla kafasına iki sefer vurmuş. Sürekli şikayet ettik. Söylediklerini inkar ediyor. Şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor" dedi.
12.10.2019 Haberler
Hayati tehlikesi devam ediyor! 'Satırla kızımın kafasına ve yüzüne vurmuş'
Hayati tehlikesi devam ediyor! 'Satırla kızımın kafasına ve yüzüne vurmuş' Eskişehir'de, 6 ay önce boşandığı, uzaklaştırma kararı bulunan Yalçın Özalpay'ın (52), satırlı saldırısına uğrayıp ağır yaralanan Ayşe Tuba Arslan (45) kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Ayşe Tuba Arslan'ın durumunun çok kritik olduğunu söyleyen baba Serdar Arslan, "Beyinde kanama olmuş, kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde yüz ölüm durumu var. Çünkü satırla kafasına iki sefer vurmuş. Sürekli şikayet ettik. Söylediklerini inkar ediyor. Şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor" dedi.
12.10.2019 Gündem
Sokak ortasında satırla yaralanan kadının babası konuştu
Sokak ortasında satırla yaralanan kadının babası konuştu Eskişehir’de eski eşi tarafından sokak ortasında satırla saldırıya uğrayan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Hastane bahçesinde çaresiz bekleyen baba, “Kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde 100 ölüm durumu var" dedi.
12.10.2019 Gündem
Sokak ortasında satırla yaralanan kadının babası konuştu
Sokak ortasında satırla yaralanan kadının babası konuştu Eskişehir’de eski eşi tarafından sokak ortasında satırla saldırıya uğrayan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Hastane bahçesinde çaresiz bekleyen baba, “Kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde 100 ölüm durumu var" dedi.
12.10.2019 Gündem
Yine aynı dehşet! Polis hastaneden gizlice çıkardı
Yine aynı dehşet! Polis hastaneden gizlice çıkardı Eskişehir'de, Ayşe Tuba Arslan (45), 6 ay önce boşandığı uzaklaştırma kararı bulunan Yalçın Özalpay'ın (52), satırlı saldırısına uğradı. Yüzünden ve kafatasından ağır yaralanan Arslan, hastanede tedaviye alınırken, mahalleli Özalpay'a saldırdı. Yaklaşık 100 metre kaçan Özalpay polis ekiplerince elindeki satırla yakalanarak gözaltına alındı.
11.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalçın Özalpay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.