Yaya

Yaya

Son dakika yaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaya haber sayfamızda...

Yaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.975 yaya haberi bulunmuştur.
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol deplasmanından 80-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı! 1 ölü, 2 ağır yaralı Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin yol kenarında servis aracı bekleyen yayaya ve park halindeki TIR'ın dorsesine çarptığı kazada 1 yolcu hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
15.04.2024 Haberler
Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Kontrolden çıkan araç dehşet saçtı! 1 ölü, 2 ağır yaralı Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin yol kenarında servis aracı bekleyen yayaya ve park halindeki TIR'ın dorsesine çarptığı kazada 1 yolcu hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
15.04.2024 Gündem
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Kaza yapanlara yardım etmek isterken öldü
Kaza yapanlara yardım etmek isterken öldü Kırıkkale'de kaza yapan hafif ticari araçtaki yaralılara yardım etmek için yola çıkan 24 yaşındaki gencin sonu kahretti.
12.04.2024 Gündem
Feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
Feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu Samsun'un Bafra ilçesinde, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken TIR'ın çarptığı Ahmet Keskin, hayatını kaybetti.
9.04.2024 Gündem
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş yetişmeyince kurşunladılar
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş yetişmeyince kurşunladılar Sultangazi'de, iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin gecikebileceğini söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
9.04.2024 Haberler
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş gelmeyince kurşunladılar
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş gelmeyince kurşunladılar Sultangazi, iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
9.04.2024 Gündem
Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar Avcılar’da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Haberler
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar Avcılar'da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı! Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol'u 99-76 mağlup etti.
5.04.2024 Basketbol
Kızlarına bayramlık alacaktı! Annenin ölümüne neden olan sürücü hakkında karar
Kızlarına bayramlık alacaktı! Annenin ölümüne neden olan sürücü hakkında karar Bursa’da, yaya geçidinde otomobiliyle çarptığı, bayram alışverişine çıkan Tuba Çival’in (39) ölümüne, kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'nin (14) yaralanmasına sebep olan sürücü Recep Öztok (34), tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
Yaya geçidinde ölen anne, kızlarına bayramlık almaya gidiyormuş!
Yaya geçidinde ölen anne, kızlarına bayramlık almaya gidiyormuş! Bursa’da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu ölen Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez. Tekeriniz dönmez. Yaş farkı gözetmeksizin tüm emekliler ve üniversite öğrencileri otobüs, minibüs ve metrodan ücretsiz yararlanacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti Denizli'de alkollü olduğu ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen kadın sürücünün çarpıp ölüme terk ettiği motokurye kurtarılamadı. Kadın sürücü ise yakalanarak ifade işlemleri için karakola götürüldü.
29.03.2024 Gündem
Muğla'da feci kaza! 16 yaşındaki sürücü yayaya çarptı
Muğla'da feci kaza! 16 yaşındaki sürücü yayaya çarptı Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halindeki motosiklet yayaya çarptı. Feci kazada yaya hayatını kaybetti. 16 yaşındaki sürücü ise ağır yaralandı.
28.03.2024 Gündem
Yer: Antalya! Saat sorduğu çocuğun telefonunu çaldı
Yer: Antalya! Saat sorduğu çocuğun telefonunu çaldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun telefonunu elinden alıp kaçan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
27.03.2024 Gündem
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göreş fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.
25.03.2024 Haberler
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti Sivas’ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bir bölgeye taşınması ile zamanla harabeye dönen sit alanı olan koruma altındaki 400 yıllık Emirhan köyünde jandarma, kaçak kazılara karşı denetimlerini sıklaştırdı. Köyde son 1 yılda 12 kişi kaçak kazıdan gözaltına alındı.
23.03.2024 Gündem
Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün katili 'Mahzen'den çıktı
Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün katili 'Mahzen'den çıktı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Trafik kazası geçirdi, 126 gün sonra kemikleri bulundu
Trafik kazası geçirdi, 126 gün sonra kemikleri bulundu Denizli'nin Buldan ilçesinde 126 gündür kayıp olarak aranan Ziya Bozkurt'a (47) ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemik parçaları dağda bulundu. Bozkurt'un trafik kazası geçirdiği belirlenirken, cesedin kazaya neden olan sürücü tarafından atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
20.03.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.