Rusya, Putin'in sözünü ettiği yeni füzesinin görüntülerini yayınladı
Rusya, Putin'in sözünü ettiği yeni füzesinin görüntülerini yayınladı Rusya Savunma Bakanlığı, kıtalararası ağır balistik füze Sarmat'ın testlerinin bir videosunu yayınladı. Yayınlanan 23 saniyelik video, Plesetsk cosmodrome'dan roketin fırlatıldığını gösteriyor. Bu "Sarmat" ın ikinci atış testi. İlki geçen yıl Aralık ayında gerçekleştirilmişti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mart ayı başında Federal Meclis'te yaptığı konuşmada dünyada benzeri olmayan en son Rus silah türlerinden bahsetmiş ve dünyada büyük bir yankı uyandırmıştı.
11.09.2019 Haberler
Kendi kürtaj görüntülerini yayınladı
Kendi kürtaj görüntülerini yayınladı Amerika'nın New Jersey eyaletinde bir klinikte cinsel eğitim uzmanı olarak çalışan Emily Letts, sosyal paylaşım sitesi Youtube'da paylaştığı görüntülerle gündeme bomba gibi düştü. Çocuğu doğurmak istemeyen 25 yaşındaki Letts, bu durumu farklı bir şekilde kullanmaya karar verdi. Kürtajın çok korkunç bir şey olduğunu düşünen kadınlara böyle olmadığını göstermek isteyen Letts, işlemin baştan sona kadar nasıl yapıldığını göstermek için, kürtaj yapılırken kendi görüntülerini çekti ve Youtube üzerinden insanlarla paylaştı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Vali Mutlu'dan 1 Mayıs mesajı
Vali Mutlu'dan 1 Mayıs mesajı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs nedeniyle görüntülü bir kutlama mesajı yayımladı.
11.09.2019 Haberler
"Karanlık madde" NASA teleskopunda
"Karanlık madde" NASA teleskopunda Boston’da bilim adamları NASA teleskopuna ilk defa yansıyan karanlık maddenin görüntüsünü yayınladı.
11.09.2019 Haberler
"Gerçekten ateş etmedim"
"Gerçekten ateş etmedim" Kızkardeşine havalı tüfekle ateş ederken aynı zamanda da kameraya çektiği bir video yayınlayan genç adam, aldığı tepkiler üzerine kız kardeşiyle beraber göründüğü bir video yayınladı. Kızkardeşinin de olayın kurgu olduğunu söylediği bideoyu facebook hesabında paylaştı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Nefesiniz kesilecek!
Nefesiniz kesilecek! 6 yıllık bir çaba ve en az 25 uzay görevinden sonra yayınlanan videodaki görüntülerin tümü gerçek! Uzayı hiç bu kadar net görmediniz!
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri