Yeni Takımlar

Yeni Takımlar

Son dakika yeni takımlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni takımlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni takımlar haber sayfamızda...

Yeni Takımlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.489 yeni takımlar haberi bulunmuştur.
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Her hafta gerçekleşecek kaptanlık oyunu sonunda yeni takımlar oluşacak. Kaptanlık oyunu sonrasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yeni takım yarışmacıları parkurdaki yerlerini alacak. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024 Cadde
SURVİVOR ALL STAR İLK ELEME ADAYI kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da iki kadın yarışmacı yer değiştirdi! İşte Survivor eleme adayı...
SURVİVOR ALL STAR İLK ELEME ADAYI kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da iki kadın yarışmacı yer değiştirdi! İşte Survivor eleme adayı... Survivor'da kadro değişimini ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı açıkladı. Diğer taraftan ise yarışmacılar dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet ettiler. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir erkek yarışmacı eleme adayı oldu. Peki Survivor'da yeni takımlar nasıl oldu? 3 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
4.02.2024 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE KİM POTAYA GİRDİ? 21 Kasım MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, 1. ve 2. eleme adayları
MASTERCHEF'TE KİM POTAYA GİRDİ? 21 Kasım MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, 1. ve 2. eleme adayları MasterChef'te yeni takımlar ve haftanın ilk takım mücadelesi gerçekleşti! Mavi takım Alican, kırmızı takım da Barbaros kaptanlığında düelloya çıktı. Mücadele sonunda kaybeden takımdan iki isim gitme adayı olarak potada yerini aldı. Peki, 21 Kasım MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı?
21.11.2023 Cadde
İŞTE YENİ TAKIMLAR! MasterChef'te kimler kaptan oldu, düelloyu hangi kaptan kazandı? MasterChef mavi ve kırmızı takım...
İŞTE YENİ TAKIMLAR! MasterChef'te kimler kaptan oldu, düelloyu hangi kaptan kazandı? MasterChef mavi ve kırmızı takım... MasterChef All Star'da kaptanlık heyecanı ile yarışmacılar mutfağa girdi. Tanya'nın vedası ardından 13 kişi kalan MasterChef adayları, pazartesi akşamı mavi takım kaptanı olmak için ellerinden geleni yaptı. 13 Kasım MasterChef kaptanlık düellosunu kim kazandı? İşte, haftanın takımları...
14.11.2023 Cadde
MasterChef ilk oyunu hangi takım kazandı? 31 Ekim MasterChef haftanın 1. ve 2. eleme adayları...
MasterChef ilk oyunu hangi takım kazandı? 31 Ekim MasterChef haftanın 1. ve 2. eleme adayları... MasterChef All Star'da yeni takımlar ilk mücadelesine çıktı. Mavi takım kaptanı olarak Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarak da Cemre bu hafta rekabet edecek. Kaptanlık düellosunu kazanan Tahsin, önemli bir avantajı elde ederek ilk oyunun menüsünü belirledi. Kıran kırana yarışın ardından kaybeden takımdan iki isim potaya girdi. Peki, 31 MasterChef All Star'da ilk eleme adayları kim oldu?
1.11.2023 Cadde
Cumhuriyet öncesi milli maça çıktık
Cumhuriyet öncesi milli maça çıktık Yusuf Ziya Öniş başkanlığında 1923'te İstanbul'da kurulan Türkiye Futbol Federasyonu, 21 Mayıs 1923'te FIFA'nın 26. üyesi oldu. Türkiye ilk milli maçını ise cumhuriyetin ilanından üç gün önce 26 Ekim 1923'te İstanbul Taksim Stadı'nda Romanya ile oynadı.
26.10.2023 Skorer
FARKLI GALİBİYET! MasterChef All Star'da 24 Ekim eleme adayları kim oldu? İşte dokunulmazlığı alan isim
FARKLI GALİBİYET! MasterChef All Star'da 24 Ekim eleme adayları kim oldu? İşte dokunulmazlığı alan isim MasterChef All Star yarışmasında yeni takımlar ilk kez mutfağa girdi. Öte yandan bu hafta kadın kaptanların mücadelesi göz dolduracak! Cemre ve Dilara eşliğinde ekipler düelloya çıktı. Haftayı kazanan kaptan büyük bir ödülün de sahibi olacak. Peki, 24 Ekim MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
25.10.2023 Cadde
Simge Aköz'den büyük iddia: Finallerin galibi biz olacağız
Simge Aköz'den büyük iddia: Finallerin galibi biz olacağız Eczacıbaşı Dynavit'in milli liberosu, çok kuvvetli bir takıma sahip olduklarını belirterek "Final oynadık. Ümit ediyorum ki finallerin galibi bu sene biz oluruz" dedi.
12.10.2023 Voleybol
MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı? 3 Ekim MasterChef All Star 1. ve 2. eleme adayları...
MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı? 3 Ekim MasterChef All Star 1. ve 2. eleme adayları... MasterChef All Star'da yeni takımlar haftanın ilk dokunulmazlık yarışında performans sergiledi. Mavi takım Barbaros kaptanlığında, kırmızı takım ise Kerem kaptanlığında yeni bir haftaya başladı. Günün sonunda kaybeden takımdan iki isim eleme potasında yerini alıyor. Peki, MasterChef 3 Ekim dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu?
3.10.2023 Cadde
Masterchef All Star'da takımlar belli oldu! Sergen ve Dilara'nın küslüğü ortaya çıktı
Masterchef All Star'da takımlar belli oldu! Sergen ve Dilara'nın küslüğü ortaya çıktı Masterchef All Star yeni haftaya hızlı başladı. Takımların belli olduğu Masterchef'te yakın arkadaş olan Dilara ve Sergen'in neden konuşmadığı ortaya çıktı.
3.10.2023 Cadde
MasterChef All Star kaptanlığı kim kazandı (11 Eylül)? MasterChef mavi takım ve kırmızı takım kaptanları ve yarışmacılar
MasterChef All Star kaptanlığı kim kazandı (11 Eylül)? MasterChef mavi takım ve kırmızı takım kaptanları ve yarışmacılar MasterChef All Star'da eleme ardından yeni takımlar belirleniyor. Zorlu kaptanlık yarışında kazanan mavi takım kaptanı oluyor ve kırmızı takımın kaptanını seçme şansını elde ediyor. MasterChef'e son veda eden Suna'nın akabinde yarışmacılar, yeni haftaya bambaşka takımlarla başlamak için tezgah başında soluk aldı. Peki, 11 Eylül MasterChef'te kim kazandı, mavi takım kaptanı kim oldu?
12.09.2023 Cadde
'MasterChef All Star'da 'çıraklık' krizi! 'Havalara girme fazla'
'MasterChef All Star'da 'çıraklık' krizi! 'Havalara girme fazla' Yeni sezonda 'All Star' formatıyla yayınlanman 'MasterChef Türkiye'de mücadele kıyasıya devam ediyor. Çağatay Akgül'ün sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmasının ardından yeni takımlar belli oldu. Haftanın ilk oyununda ise sinirler iyice gerildi. Yakın arkadaşlar Dilara ve Sergen, takım oyunu sırasında birbirine girdi.
5.09.2023 Cadde
Masterchef'te gerilim tırmandı! Sergen'in sözleri Mert'i sinirlendirdi
Masterchef'te gerilim tırmandı! Sergen'in sözleri Mert'i sinirlendirdi Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde mavi ve kırmızı takımın kaptanları belli oldu. Yarışmaya yeni katılan Barbaros kırmızı takımın kaptanı oldu. Takımlar belli olurken Sergen ve Mert arasında yaşanan gerilim damga vurdu.
8.08.2023 Cadde
MasterChef All Star takım oyunu kazananı! MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları kim oldu?
MasterChef All Star takım oyunu kazananı! MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları kim oldu? MasterChef'te yeni takımlar ve kaptanların belirlenmesinin ardından yarışmacılar ilk takım mücadelesinde önlük giydi. Esra ve Gamze kaptanlığında takımlar, muhteşem bir düello gerçekleştirdi. Kaybeden takımdan ise iki isim gün sonunda eleme potasına dahil oldu. Peki, 1 Ağustos MasterChef All Star'da eleme adayları kim oldu?
2.08.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te mavi ve kırmızı takımlar belli oldu
MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te mavi ve kırmızı takımlar belli oldu MasterChef All Star yarışmasında yeni takımlar belirlendi! Mavi takım kaptanlığı için yarışmacılar elemenin ardından tezgah başına geçti. Kaptanlıkta yarışmacılar, Türk mutfağının yöresel tatlarından bir tabak hazırladı. Peki, MasterChef All Star'da kim kaptan oldu?
1.08.2023 Bilgi Rehberi
UEFA'dan tarihi hamle! Suudi Arabistan takımları Şampiyonlar Ligi'ne
UEFA'dan tarihi hamle! Suudi Arabistan takımları Şampiyonlar Ligi'ne UEFA'nın, 2024-25'ten itibaren formatı değişecek Şampiyonlar Ligi'ne, Suudi Arabistan kulüplerini de dahil etmeyi düşündüğü iddia edildi.
25.07.2023 Şampiyonlar Ligi
2023 Survivor aile ödülünü kim kazandı? 26 Nisan Survivor'da yeni takımlar belli oldu! İşte, mavi ve kırmızı takımlar...
2023 Survivor aile ödülünü kim kazandı? 26 Nisan Survivor'da yeni takımlar belli oldu! İşte, mavi ve kırmızı takımlar... Survivor 2023 yarışmasında özlem dolu anlar! Tüm sezon beklenen aileler ödülü için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi. Haftalık takımlar sistemine geçilen Survivor'da yeni mavi ve kırmızı takım da belirlendi. Ardından yeni haftalık takımlar aileleri için ödül parkuruna çıktı. Peki, Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazandı?
27.04.2023 Bilgi Rehberi
Survivor'a veda eden Zeynep Alkan: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim!
Survivor'a veda eden Zeynep Alkan: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim! 'Survivor 2023' kadrosunda yer alan ünlü isimlerden olan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başardı. Birleşme partisi öncesi talihsiz bir kaza yaşayan Survivor Zeynep, geçirdiği ameliyat sonrası açıklama yaptı.
30.03.2023 Cadde
Survivor'da yeni takımlarla ilk ödül oyunu: Ödülü hangi takım kazandı? 28 Mart voleybol challenge kazananı...
Survivor'da yeni takımlarla ilk ödül oyunu: Ödülü hangi takım kazandı? 28 Mart voleybol challenge kazananı... Survivor 2023 yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada yeni takımlar haftanın ilk ödül oyununa çıktı. Kırmızı ve mavi takım, ardından rekabetin had safhada olduğu ve eğlence dozu zirveyi bulan voleybol düellosuna çıkıyor. 2023 Survivor voleybol challenge ve ödül oyununu hangi takım kazandı?
28.03.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'dan Erzincan'a İzmir'den Ankara'ya! Meteoroloji'den 54 il için 'sarı' uyarı
İstanbul'dan Erzincan'a İzmir'den Ankara'ya! Meteoroloji'den 54 il için 'sarı' uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün hava tahmin raporuna göre, ayın son haftasında yurt genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 54 il için sarı kodlu uyarı verilirken yarın bazı bölgelerde kar yağışının olacağı tahmin ediliyor.
28.03.2023 Gündem
Survivor 2023'te Yeni Takımlar belli oldu! 27 Mart Survivor'da Arkadaşına Sorduk oyununu kim kazandı?
Survivor 2023'te Yeni Takımlar belli oldu! 27 Mart Survivor'da Arkadaşına Sorduk oyununu kim kazandı? Survivor 2023 yarışmasında birleşme partisi geride kaldı ve yeni takımlar belli oldu! Ünlüler ve gönüllüler takımı artık tarih olurken yarışmacılar kırmızı ve mavi takım olarak Survivor mücadelesine devam ediyor. Ardından yeni takımlarla yarışmacılar Arkadaşına Sorduk oyununa çıktı. Peki, Arkdaşına Sorduk oyununu kim kazandı?
27.03.2023 Bilgi Rehberi
Birleşme partisi sonrası ilk konsey! Survivor'da yeni takımlar belli oldu
Birleşme partisi sonrası ilk konsey! Survivor'da yeni takımlar belli oldu Acun Ilıcalı'nın sunduğu, TV8'in sevilen yarışma programı Survivor Türkiye'de birleşme partisi sonrası yeni takımlar belli oldu. Yeni takımların açıklandığı Survivor'da Acun Ilıcalı, "Sanki Survivor'ın ilk günü gibiyiz" dedi. Merve, yeni takımını öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı.
28.03.2023 Cadde
Survivor 2023'te büyük birleşme partisi! 26 Mart Birleşme partisinde şarkı yarışmasını kim kazandı, yeni takımlar belli oldu mu?
Survivor 2023'te büyük birleşme partisi! 26 Mart Birleşme partisinde şarkı yarışmasını kim kazandı, yeni takımlar belli oldu mu? Survivor'da yeni dönem başlıyor! Ünlüler ve gönüllüler takımı son elemenin ardından birleşme partisinde bir araya geldi. Adaya son veda eden gönüllülerden Ela olmuştu. İki takım yeni dönemin başlangıcı olan birleşme partisinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Şarkı yarışması gerçekleşti. Peki, şarkı yarışmasının kim kazandı?
26.03.2023 Bilgi Rehberi
FIA Başkanı açıkladı! Formula 1'de sürpriz değişiklik
FIA Başkanı açıkladı! Formula 1'de sürpriz değişiklik Formula 1'de yeni sezon öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. FIA başkanı Mohammed Ben Sulayem sosyal medya hesabından sürpriz değişikliği duyurdu.
5.01.2023 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Takımlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.