Cadde Masterchef All Star'da takımlar belli oldu! Sergen ve Dilara'nın küslüğü ortaya çıktı

Masterchef All Star'da takımlar belli oldu! Sergen ve Dilara'nın küslüğü ortaya çıktı

03.10.2023 - 01:16 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star yeni haftaya hızlı başladı. Takımların belli olduğu Masterchef'te yakın arkadaş olan Dilara ve Sergen'in neden konuşmadığı ortaya çıktı.

Masterchef All Starda takımlar belli oldu Sergen ve Dilaranın küslüğü ortaya çıktı

Masterchef All Star'da geçtiğimiz hafta yarışmaya 2018 şampiyonu Uğur veda etmişti. Uğur'un vedasının ardından bu hafta yeni takımlar belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için tantuni yaptı. En iyi tantuniyi yapan Barbaros oldu. Bu haftanın mavi takım kaptanı olan Barbaros, kırmızı takımın kaptanı olarak Kerem'i seçti.

Haberin Devamı

Barbaros, takımına ilk olarak Kıvanç'ı alırken Kerem ilk olarak Hasan'ı seçti. Geçtiğimiz haftalarda duygusal takım kurduğunu belirten Kerem, bu hafta daha farklı bir yol izledi ve Hasan ile Eren'den tavsiye alarak ilerledi. Hasan ile Eren'den tavsiye alan Kerem daha önce tartıştığı Sergen'i takımına aldı. Profesyonel çalışacaklarını dile getiren ikilinin aralarındaki gerilim kameralara yansıdı.

Masterchef All Starda takımlar belli oldu Sergen ve Dilaranın küslüğü ortaya çıktı

Takım arkadaşlarını dinlemeye devam eden Kerem daha sonra, aralarının bozuk olduğu Dilara'yı da takımına aldı. Dilara'nın daha önceden Kerem ile yaşadığı gerginlik biliniyordu. Fakat aynı takımda yer alan ve yakın arkadaş olan Dilara ve Sergen'in konuşmadığı ortaya çıktı.

Takımına seçildikten sonra açıklama yapan Dilara, "Kerem beşinci olarak takımına beni aldı. Hangi takımda olduğum fark etmez, nereye gidersem gideyim çalışacağım. Kerem ile enerjimiz çok uymuyor ama bu benim çalışmamı etkileyemez." dedi. Kerem, Sergen ve Dilara ile anlaşamadıklarını dile getirdi. Hatta Sergen ve Dilara'nın da konuşmadığını belirtti. Bunun üzerine şefler yarışmacılara nedenini sordu.

Haberin Devamı

SERGEN İLE NEDEN KONUŞMADIKLARINI AÇIKLADI

Dilara, "Çok önemli bir şey değil şef. Ben arkadaşlarımı hayatım boyunca hep alttan aldım. Ama burada yemek yarışmasındayken yemeğimle ilgili bir şey söylediklerinde laf söyleme hakkını kendimde buluyorum. Onlar beni alttan alamıyorsa sadece ben emek veriyormuşum arkadaşlık için. Arkadaş olsak da rakibiz. Ben arkadaşlarımı çok alttan aldım. Onlar da sağ olsunlar en ufak şey de ağır konuştular. " açıklamasında bulundu.

Kore yemekleri yapıldığı sırada Sergen, karşı tarafa bakmaya gelmişti. Şeflerin Dilara'nın tabağını tattığı sırada Sergen'in suyuna da dikkat ettin mi demesi üzerine Dilara, "Laf atma Sergen, onu sonra konuşacağım seninle. O senin karar verebileceğin bir şey değil. Sen şef değilsin burada" diyerek tepkisini dile getirmişti.

İŞTE TAKIMLAR

Mavi Takım

Barbaros
Kıvanç
Metin
Tahsin
Ayaz
Tolga
Esra
Alican
Barış
Eda

Kırmızı Takım

Kerem
Hasan
Eren
Sergen
Azize
Dilara
Cemre
Batuhan
Tanya