Alkol komasına giren genç hastaneye kaldırıldı
Alkol komasına giren genç hastaneye kaldırıldı İstanbul Taksim’de alkol aldığı iddia edilen 17 yaşındaki genç fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gencin alkol aldığı iş yerine "reşit olmayan kişilere alkol satışı yapmaktan" cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.
26.01.2020 Haberler
Faytona koşulan at aşırı sıcaktan yere yığıldı
Faytona koşulan at aşırı sıcaktan yere yığıldı Antalya’da faytona koşulan at, aşırı sıcaktan dolayı yere yığıldı. Atı gören vatandaşlar faytoncuya tepki gösterdi. Olay Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi üzerinde meydana geldi. Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerde, faytona koşulan 2 attan birisi aşırı sıcağa dayanamayıp durdu ve yere yığıldı. Bu sırada atını yerden kaldırmak için çaba gösteren faytoncuya ise çevredeki vatandaşlar ‘susuzluktan ölüyor bu hayvanlar’ diye tepki gösterdi. Başka bir vatandaş ise faytoncunun üzerine yürüyerek ittirdi. Gerginlik, araya diğer vatandaşların girmesiyle son bulurken, faytoncu da atını kaldırmak için yardımcı olmaya çalıştı. At bir süre sonra, zor da olsa ayağa kalkmayı başardı. Geçtiğimiz yaz aylarında yine aynı güzergah üzerinde faytona koşulan bir at, aşırı sıcak ve susuzluktan ölmüş, faytoncu da olay yerinden kaçmıştı.
11.09.2019 Yaşam
Sentetik uyuşturucu kullanınca fenalaştı
Sentetik uyuşturucu kullanınca fenalaştı Sakarya'nın Akyazı İlçesinde sentetik uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir kişi fenalaşarak yere yığıldı. Ada Caddesi üzerinde fenalaşan bir kişi için esnaf 112 Acil Sağlık Servisi ve Polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 41 yaşındaki Ümit M.'nin sentetik uyuşturucu kullandığını tespit etti. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Ümit M., daha sonra ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Yere yığılan zürafayı böyle kaldırdılar
Yere yığılan zürafayı böyle kaldırdılar Yere yığılan zürafayı böyle kaldırdılar
11.09.2019 İlginç Videolar
Ünlü sanatçı sahnede yere yığıldı!
Ünlü sanatçı sahnede yere yığıldı! Dünyaca ünlü sanatçı Meat Loaf, Kanada'da verdiği konser sırasında sahnede kendinden geçerek düştü. "I'd Do Anything For Love" adlı en çok bilinen şarkılarından birini seslendirerken yere yığılan ünlü isim hemen hastaneye kaldırıldı. Rock efsanesi, birkaç gün önceki konserini hastalık sebebiyle iptal etmişti. Wolff-Parkinson-White sendromu olarka bilinen, düzensiz kalp atışı rahatsızlığı bulunan Meat Loaf, daha önce de 2003 ve 2011 yıllarında sahnede bayılmıştı. Dünyaca ünlü Rock yıldızının durumu hakkında yapılan bir açıklama henüz bulunmamakta.
11.09.2019 Haberler
BMW Başkanı Harald Krüger yere yığıldı
BMW Başkanı Harald Krüger yere yığıldı BMW Başkanı Harald Krüger gazetecilere sunum yaparken aniden yere yığıldı. Krüger'e ilk müdahaleyi korumaları yaptı. Hastaneye kaldırılan BMW Başkanı Harald Krüger'in sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.
11.09.2019 Haberler