Yeşim

Yeşim

Son dakika Yeşim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeşim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeşim haber sayfamızda...

Yeşim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.241 yeşim haberi bulunmuştur.
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Televizyon
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Cadde
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
ABD’den Kosta Rika’ya iade
ABD’den Kosta Rika’ya iade Kosta Rika Ulusal Müzesi, ABD’den iade edilen 395 Kolomb öncesi eseri teslim aldı.
23.04.2024 Kültür Sanat
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti'
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonrası Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgileri açıkladı. Ümit Besen hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, yayına bağlanan Suphiye Orancı'nın arkadaşından çarpıcı açıklamalar geldi.
20.04.2024 Cadde
Tiyatro Kooperatifi’nde bayrağı Mert Fırat devraldı
Tiyatro Kooperatifi’nde bayrağı Mert Fırat devraldı Mert Fırat, Tiyatro Kooperatifi’nin 5. Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimle yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
19.04.2024 Kültür Sanat
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz Manisa'da polis lojmanında, tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş, "Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz. İnşallah sanık en ağır cezayı alacak" dedi.
12.04.2024 Gündem
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim Muğla’da yaşayan ve sanayide fırın boya ustası olarak çalışan Necip Yıldız (23), belden aşağısının felç olduğu, yüzde 80 görme kaybı yaşadığı bir tür santral sinir sistemi hastalığı olan ve tanı konulması çok güç Nöromyelitis Optiko'yu, kortizon ve fizik tedavisiyle yaklaşık 1,5 yılda yendi.
12.04.2024 Gündem
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. MS ile yaşamayı öğrenen ve koruyucu tedavilerini aksatmayan Lastikçi, erken tanının önemine dikkati çekip, "Farkındalık olursa geç tanının önüne geçeriz. 2,5 aylık dönemin ardından polikliniğe hemen geldim. Böylece erken tanı oldu. Süreyi aşsaydım güç ve görme kayıplarım artardı. Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Haberler
Erken teşhisle hayatım kurtuldu: 'Serdar Ortaç hastalığı' denildiğinde herkes biliyor
Erken teşhisle hayatım kurtuldu: 'Serdar Ortaç hastalığı' denildiğinde herkes biliyor İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu.
10.04.2024 Gündem
Yeni teklisi için poz verdi
Yeni teklisi için poz verdi Yeşim Salkım, yeni teklisi ‘Çok Pis Bir Dünya’ ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
27.03.2024 Cadde
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş'
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş' Tuzla’da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi.
10.03.2024 Haberler
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş'
Güzellik salonunda topuklu ayakkabı dayağı! 'Boks torbasını yumruklar gibi suratına vurmuş' Tuzla’da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi.
10.03.2024 Gündem
22 ŞUBAT GÜNLÜK ÖZET 📌 GELİNİM MUTFAKTA bugün kim çeyrek altını kazandı? 22 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta fellah köftesi puan durumu
22 ŞUBAT GÜNLÜK ÖZET 📌 GELİNİM MUTFAKTA bugün kim çeyrek altını kazandı? 22 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta fellah köftesi puan durumu Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya başladı. Geçtiğimiz hafta eleme olmayan Gelinim Mutfakta'da 4 gelin birbiriyle bu hafta tekrardan mücadele ediyor. Peki 22 Şubat Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyreği kim aldı? İşte bugünkü puan durumu
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum!
Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum! Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Cadde
Eşinin hastalığını açıklamıştı! Saniye düşünmem canımı veririm'
Eşinin hastalığını açıklamıştı! Saniye düşünmem canımı veririm' Dördüncü evliliğini Ağustos 2021'de kabin memuru Selcan Demirci ile yapan şarkıcı Ozan Orhon, "Eşim uzun ve çok zor bir hastalık sürecinden geçti" demişti. 'Aramızda Kalmasın' canlı yayınına katılan şarkıcı, eşi Selcan Orhon'un yaşadığı kanser sürecini anlattı.
7.02.2024 Cadde
‘Yanlış mı belledim, insan sorumluluktur’
‘Yanlış mı belledim, insan sorumluluktur’ Türk şiirinin büyük ustalarından, 2015’te yitirdiğimiz Gülten Akın adını ölümsüz dizelerinden alan “Ben Nergisten Sorumluydum” adlı etkinlikle anılıyor.
7.02.2024 Kültür Sanat
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım'
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım' Hatay'da çok sık deprem olduğu için sarsıntılarla yaşamayı öğrenmişti. Fakat 6 Şubat'ta yaşadığı bundan öncekilerin hiçbirine benzemiyordu. "Kıyamet günü olduğunu düşündüm ve kendimi ölüme bıraktım" diyen Yeşim Turunç, enkazdan annesiyle birlikte çıkmayı başardı. Ancak babası ve kardeşi artık hayatta değildi. Yaşadıkları nedeniyle hayatının bittiğini söyleyen genç kız, “Ancak annem için tek bir isteğim var” diyor.
6.02.2024 Gündem
Polis lojmanında sır ölüm: Böyle bir pozisyonda intihar edemez
Polis lojmanında sır ölüm: Böyle bir pozisyonda intihar edemez Manisa'nın Demirci ilçesinde polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan güzellik salonu işletmecisi Yeşim Akbaş'ın (27) ölümündeki sır perdesi aralanıyor.
3.02.2024 Gündem
Kan vermek istedi, Türk olduğu için reddedildi! Irkçılık değil, sebebi çok başka
Kan vermek istedi, Türk olduğu için reddedildi! Irkçılık değil, sebebi çok başka Türkiye'de yaşadığı süre boyunca düzenli olarak kan bağışı yapıyordu. ABD'ye taşındıktan sonra da bağışçı olmak istedi ve bir sağlık kurumuna başvurdu. Ancak "Kusura bakmayın, Türk olduğunuz için kanınızı almıyoruz" cevabını aldı. İbrahim Yaşasın, yaşadığı olay karşısında ilk başta ırkçı bir duruma maruz kaldığını düşünse de durum tahmin ettiğinden çok farklıydı.
2.02.2024 Genel Sağlık
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim gündemine ilişkin Ankara'da basın toplantısı düzenledi.
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.