Yol Kesme

Yol Kesme

Son dakika yol kesme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yol kesme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yol kesme haber sayfamızda...

Yol Kesme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 942 yol kesme haberi bulunmuştur.
Maide Suresi Okunuşu ve Anlamı: Maide Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Maide Suresi Okunuşu ve Anlamı: Maide Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Maide süresi Medine’de indirildi. Sürenin 3.ayeti ise Mekke’ de nazil olmuştur. Toplam ayet sayısı 120 olan Maide Suresi Mushaftaki sıralamada beşinci, iniş süresine göre 112.süre olmaktadır. 6. cüzde yer alan surenin ismi 112. Ve 114. Ayetlerde bulunan maide “sofra” anlamını taşımaktadır. Maide Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, konusu, Arapça yazılışı, fazileti, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı, 1'i turuncu, 1'i de gri kategoride olmak üzere 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Bakan Yerlikaya'nın operasyonu anbean takip ettiği öğrenildi.
18.09.2023 Gündem
MİT, terörist Zülfiye Binbir'i Suriye'de etkisiz hale getirdi
MİT, terörist Zülfiye Binbir'i Suriye'de etkisiz hale getirdi Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT, bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak örgütün sözde üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
5 güvenlik gücünü şehit etmişlerdi! Bakan Yerlikaya duyurdu: Öldürüldüler
5 güvenlik gücünü şehit etmişlerdi! Bakan Yerlikaya duyurdu: Öldürüldüler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 asker, 2 jandarma ve 1 polisin şehit edilmesinden sorumlu 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
23.07.2023 Gündem
Aile boyu terör örgütü operasyonu! Önce annesi sonra oğlu tutuklandı
Aile boyu terör örgütü operasyonu! Önce annesi sonra oğlu tutuklandı Balıkesir'de gerçekleştirilen terör operasyonunda anne, baba ve oğlu gözaltına alındı. Yapılan operasyonda annenin PKK-KCK üyeliğinden daha önce hapis yattığı, oğlunun ise 2015 yılında Diyarbakır Lice kırsalında yol kesme ve araç yakma eylemlerine katıldığı öğrenildi.
12.06.2023 Gündem
Provokatif paylaşım suçlamasıyla 14 kişi  için tutuklama
Provokatif paylaşım suçlamasıyla 14 kişi için tutuklama Depremle ilgili sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımda bulunduğu iddiasıyla 56 kişi gözaltına alınırken 14 kişi tutuklandı.
14.02.2023 Gündem
İran’da Mahsa Amini protestolarında 3 kişiye daha idam cezası!
İran’da Mahsa Amini protestolarında 3 kişiye daha idam cezası! İran’da Mahsa Amini’nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde "Ateşsiz silah kullanmak suretiyle devlete savaş açmak" ve "Kamu kurumunu ateşe vermek" gibi suçlardan yargılanan 3 kişiye daha idam cezası verildi.
16.11.2022 Dünya
Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı
Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı Mersin'de eylem hazırlığındaki firari 2 PKK'lı terörist, özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyonla silahlarıyla birlikte yakalandı.
3.08.2022 Haberler
Nefes kesen operasyon! Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı
Nefes kesen operasyon! Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı Mersin'de eylem hazırlığındaki firari 2 PKK'lı terörist, özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyonla silahlarıyla birlikte yakalandı.
3.08.2022 Gündem
Seyir halindeki aracın önünü kesip, içindekileri darp ettiler
Seyir halindeki aracın önünü kesip, içindekileri darp ettiler İstanbul Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu bir grup, ortalığı birbirine kattı. Seyir halindeki aracın önünü kesen şahıslar, tekme ve tokatla aracın içindekilere saldırdı.
6.06.2022 Gündem
Tartıştığı sürücünün önünü kesti, kazaya neden olup kaçtı
Tartıştığı sürücünün önünü kesti, kazaya neden olup kaçtı Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda aynı yönde ilerleyen otomobil sürücüsü ile hafif ticari araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Önünü kestiği otomobile arkadan gelen taksinin çarpmasına neden olan sürücü, hafif ticari aracıyla kaçtı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.01.2022 Haberler
Binbaşıyı şehit eden terörist, eski milletvekili de Aygün'ü de kaçırmış
Binbaşıyı şehit eden terörist, eski milletvekili de Aygün'ü de kaçırmış Tunceli’nin Ovacık ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen ve 2015'te Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in şehit edilmesi eylemini gerçekleştirilen terörist grup içerisinde yer aldığı tespit edilen 'Munzur' kod adlı Cihan Söylemez'in eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ü de kaçıran grup içerisinde yer aldığı ortaya çıktı.
5.12.2021 Haberler
Binbaşıyı şehit eden terörist, eski milletvekili Aygün'ü de kaçırmış
Binbaşıyı şehit eden terörist, eski milletvekili Aygün'ü de kaçırmış Tunceli’nin Ovacık ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen ve 2015'te Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in şehit edilmesi eylemini gerçekleştirilen terörist grup içerisinde yer aldığı tespit edilen 'Munzur' kod adlı Cihan Söylemez'in eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ü de kaçıran grup içerisinde yer aldığı ortaya çıktı.
5.12.2021 Gündem
Mağarada etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belli oldu
Mağarada etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belli oldu İçişleri Bakanlığı, Eren Kış-6 operasyonunda bir mağaraya yönelik gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen ve 3’ü turuncu, 2’si ise gri kategoride olan teröristlerin kimliklerini açıkladı.
5.12.2021 Gündem
TEM'de dehşet! Tartıştığı kişinin yolunu kesti
TEM'de dehşet! Tartıştığı kişinin yolunu kesti İstanbul Ataşehir, TEM Otoyolu'nda başka bir sürücüyle tartışan kişi, makas atıp, yol kesti. Tehlikeli anlar, başka bir araçta bulunan kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
18.11.2021 Haberler
TEM'de dehşet! Tartıştığı kişinin yolunu kesti
TEM'de dehşet! Tartıştığı kişinin yolunu kesti İstanbul Ataşehir, TEM Otoyolu'nda başka bir sürücüyle tartışan kişi, makas atıp, yol kesti. Tehlikeli anlar, başka bir araçta bulunan kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
18.11.2021 Gündem
Kerkük’te güvenliği peşmerge devralacak endişesi
Kerkük’te güvenliği peşmerge devralacak endişesi Irak’ta 10 Ekim’de yapılan parlamento seçimleri nedeniyle Kerkük’te temsilciliklerini açan Kürt gruplarının silahlı birliklerini de bölgeye sokmalarına yönelik talep, merkezi Bağdat yönetimi tarafından reddedildi. Bölgede DAEŞ’in saldırılarını önleme gerekçesiyle Irak merkezi yönetimi ile Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi arasında, “Ortak Koordinasyon Odası” kuruldu. Bu kapsamda bir grup Peşmerge, Bağdat hükümeti ile yapılan anlaşma kapsamında Kerkük’teki ABD güçlerinin bulunduğu K1 askeri üssüne konuşlandı. Bölgeye yerleşen silahlı Peşmerge güçleri, Kerkük’ün yanı sıra Musul, Diyala, Selahaddin dahil sorunlu bölgelerde Ortak Koordinasyon Odası’nın gözetiminde Irak ordusu ile birlikte hareket edecek.
16.11.2021 Dünya
Avcılar'da yolunu kestiği araçtakilerden dayak yedi
Avcılar'da yolunu kestiği araçtakilerden dayak yedi Avcılar'da alkollü olduğu iddia edilen yaya, seyir halindeki aracın önünü kesti. Araçtan inen kişiyle, alkollü kişi arasında çıkan tartışma yumruk yumruğa kavgaya döndü. Yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.10.2021 Haberler
Meclis üyesine silahlı saldırı şüphelisi yakalandı
Meclis üyesine silahlı saldırı şüphelisi yakalandı Adana'da 5 yıl önce Çukurova Belediyesi'nin o dönem MHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık’a yönelik silahlı saldırıyı düzenlediği öne sürülen Erdal S., polis ekiplerince yakalandı.
16.10.2021 Gündem
Asker uğurlamasında yol kestiler
Asker uğurlamasında yol kestiler Esenler'de asker konvoyu oluşturanlar Dörtyol Meydanı'nda yol kesti. Yol keserken korna çalan ve motosikletleri ile gürültü çıkaran grup daha sonra yollarına devam etti.
26.07.2021 Haberler
Son dakika haberi... Kandil'de büyük panik! Talimat geldi: Susun
Son dakika haberi... Kandil'de büyük panik! Talimat geldi: Susun Nokta operasyonlarla sözde üst düzey isimlerin etkisiz hale getirilmesiyle terör örgütünde panik başladı. Kandil, yerlerinin tespit edilmemesi için teröristlere "susun" talimatı verdi.
24.06.2021 Gündem
MİT’ten Kuzey Irak’ta  ‘kırmızı’ operasyonu
MİT’ten Kuzey Irak’ta ‘kırmızı’ operasyonu Terör örgütü PKK adına Irak’ın kuzeyinde sivil halkı Türkiye aleyhine örgütlemeye çalışan kırmızı listedeki terörist Ulaş Doğan, MİT operasyonuyla etkisiz hale getirildi
23.06.2021 Gündem
MİT'ten operasyon! Kırmızı listedeki terörist Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi
MİT'ten operasyon! Kırmızı listedeki terörist Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi Gelen son dakika haberine göre; MİT'in Irak'ın Süleymaniye kentindeki operasyonuyla "terörden arananlar" listesinde kırmızı kategoride yer alan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi.
22.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Üst düzey terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Üst düzey terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığınca, turuncu kategoride aranan bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Garzan eyalet sorumlusu Samet İçyer'in etkisiz hale getirildiği bildirildi.
15.06.2021 Gündem
Pendik'te 'velayet' saldırısı! Yol kesip dehşet saçtılar
Pendik'te 'velayet' saldırısı! Yol kesip dehşet saçtılar Pendik'te boşandığı eşinden icra yoluyla 2 çocuğunu alan baba, aracıyla eve döndüğü sırada eski eşinin kardeşlerinin saldırısına uğradı.
29.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Kesme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.