Yol Kontrolü

Yol Kontrolü

Son dakika yol kontrolü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yol kontrolü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yol kontrolü haber sayfamızda...

Yol Kontrolü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.222 yol kontrolü haberi bulunmuştur.
Yakınları haber alamadı gerçek saatler sonra ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Yakınları haber alamadı gerçek saatler sonra ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Kütahya'nın Domaniç ilçesinde Yüksel Örenli’nin (62) direksiyon hakimiyetini kaybettiği süt kamyonu yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı. Haber alamayan yakınlarının güzergah üzerinde yaptığı aramada Örenli, ağaçların arasında kalan kamyonetin içerisinde kazadan saatler sonra yaralı halde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
14.04.2024 Gündem
Estetikle kardeşinin yerine geçti!
Estetikle kardeşinin yerine geçti! Bazı şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerlerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren kadın İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen A.C. adlı kadının, yakalanmamak için kimlik kartını kullandığı kardeşine benzemek için yüz estetiği yaptığı ortaya çıktı.
1.03.2024 Gündem
Kamyonette 120 kilo esrar ele geçirildi! 2 kişi tutuklandı
Kamyonette 120 kilo esrar ele geçirildi! 2 kişi tutuklandı Amasya’da durdurulan kamyonette ele geçirilen 120 kilogram esrar ile ilgili gözaltına alınan Muhammed Ç. (24) ile yanındaki Ersin B. (34), tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Alkollü sürücü denetimlerde yakalandı! '1 tane içtim' dedi
Alkollü sürücü denetimlerde yakalandı! '1 tane içtim' dedi Aksaray’da alkollü araç kullanırken polise yakalanan sürücü, “1 tane içtim, o kadar çıkacağını düşünemedim” diye kendini savundu. Sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.
29.10.2023 Gündem
Korku dolu anlar! Çakmağı çaktı, sürücü alev alan araç içerisinde kaldı
Korku dolu anlar! Çakmağı çaktı, sürücü alev alan araç içerisinde kaldı Aksaray'da 29 yaşındaki Ömer Acuçlu, sigarasını yakmak için çakmağı çakınca, gaz kaçağı nedeniyle patlama oldu. Araç içerisinde mahsur kalan Acuuçlu'yu kurtarmak için ekipler seferber oldu. İşte haberin ayrıntıları...
21.10.2023 Haberler
Korku dolu anlar! Çakmağı çaktı, sürücü alev alan araç içerisinde kaldı
Korku dolu anlar! Çakmağı çaktı, sürücü alev alan araç içerisinde kaldı Aksaray'da 29 yaşındaki Ömer Acuçlu, sigarasını yakmak için çakmağı çakınca, gaz kaçağı nedeniyle patlama oldu. Araç içerisinde mahsur kalan Acuuçlu'yu kurtarmak için ekipler seferber oldu. İşte haberin ayrıntıları...
21.10.2023 Gündem
6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı
6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı Kırklareli'nin İğneada beldesinde, kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranırken Edirne'de yakalanan Bülent Bayrak tutuklandı.
22.09.2023 Gündem
Güneydoğu'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı böyle bitti
Güneydoğu'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı böyle bitti Ordu’da takibe alınıp, durdurulan otomobilde yapılan aramada 232 kilogram skunk ile 9 kilogram toz esrar ele geçirildi. 9 şüpheli gözaltına alınırken, Güneydoğu'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı engellendi.
4.09.2023 Gündem
Balıkesir'de kaçak göçmen organizatörlerine operasyon
Balıkesir'de kaçak göçmen organizatörlerine operasyon Balıkesir'de göçmen kaçakçılığı faaliyetleri yürüten organizasyonlara yönelik bir operasyon gerçekleştirildi.
30.08.2023 Gündem
PKK'lı terörist yol kontrolünde yakalandı
PKK'lı terörist yol kontrolünde yakalandı Suriye'de PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü tespit edilen A.H. isimli bölücü terör örgütü üyesi Kilis’te jandarmanın yaptığı yol kontrolünde yakalandı.
28.07.2023 Gündem
Jandarma araçta bulup kurtarmıştı! Kınalı keklikler artık özgür
Jandarma araçta bulup kurtarmıştı! Kınalı keklikler artık özgür Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde, Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yol kontrolü esnasında bir araçta bulunan 15 kınalı kekliğe el konuldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Iğdır Şube Müdürlüğüne teslim edilen kınalı keklikler, doğaya salındı.
8.07.2023 Gündem
Gaziantep'te vahşet! Kayınbiraderini öldürdü, Suriye'ye kaçarken yakalandı
Gaziantep'te vahşet! Kayınbiraderini öldürdü, Suriye'ye kaçarken yakalandı Gaziantep'te Suriye uyruklu Muhammed El M. (34), tartıştığı kayınbiraderi Hasan El Melle'yi (23) çıkan tartışmada bıçakla boğazını keserek öldürdü. Suriye'ye kaçmaya çalışan Muhammed El M., Kilis’te yol kontrolü yapan jandarma ekipleri tarafından kıyafetindeki kan lekesi fark edilince yakalandı.
8.06.2023 Gündem
Tren kazası davasında 12'nci duruşma! Acılı anne kızının kanlı pantolonunu gösterdi
Tren kazası davasında 12'nci duruşma! Acılı anne kızının kanlı pantolonunu gösterdi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanıklı davada 12'nci duruşma başladı. Kızı Bihter Bilgin'i kaybeden Zeliha Bilgin, duruşmada çocuğunun kaza günü giydiği kanlı pantolonu göstererek, "Ne bana hesap verebileceksiniz ne adalete ne de Allah'a" dedi.
11.01.2023 Gündem
Konya'da 4 milyon 200 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi
Konya'da 4 milyon 200 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi Konya'da polisin şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonda, piyasa değeri yaklaşık 4 milyon 200 bin lira olan, 3 milyon 600 bin adet kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Yusuf Kılıç, tutuklandı.
2.12.2022 Gündem
Bir sahte doktor skandalı daha! Polisin yol uygulamasında yakalandı
Bir sahte doktor skandalı daha! Polisin yol uygulamasında yakalandı Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da yaşanan sahte doktor olayının ardında bir haber de Erzincan'dan geldi. Polis ekiplerinin yol uygulamasında yakalanan şahısla ilgili gerçek ortaya çıktı.
1.12.2022 Gündem
PKK'lı terörist, Manyas'ta yol kontrolünde yakalandı
PKK'lı terörist, Manyas'ta yol kontrolünde yakalandı Balıkesir'in Manyas ilçesinde jandarmanın yol kontrolü sırasında durdurduğu araçta terör örgütü PKK/YPG üyesi Suriye uyruklu H.İ. gözaltına alındı. H.İ.’nin Suriye'de, 2010-2011 yıllarında örgütün sözde asayiş biriminde görev yaptığı bildirildi.
16.11.2022 Gündem
16 yıl hapisle aranan hükümlü, yol kontrolünde yakalandı
16 yıl hapisle aranan hükümlü, yol kontrolünde yakalandı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, hakkında 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Sezer Yıldız (23), yol kontrolü sırasında yakalandı.
3.11.2022 Gündem
Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaza yapınca yakalandı
Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaza yapınca yakalandı Kayseri'de, polisin 'dur' ihtarına uymayan Murat K. (32), takip sırasında kaza yapınca yakalandı.
19.09.2022 Gündem
25 kişinin öldüğü tren kazası soruşturması genişletildi! 9 görevliye daha 15 yıl hapis istemi
25 kişinin öldüğü tren kazası soruşturması genişletildi! 9 görevliye daha 15 yıl hapis istemi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin öldüğü, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, yargılanması süren 4 kişinin haricinde TCDD 1'inci Bolge Müdürlüğünde görev yapan 9 kamu  görevlisi hakkında, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olmak' suçundan 3 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Davada yargılanacak sanık sayısı 13'e yükseldi.
9.09.2022 Gündem
3 kişiyi kaçırıp 15 milyon TL istediler! Operasyonu başlatan şüphe
3 kişiyi kaçırıp 15 milyon TL istediler! Operasyonu başlatan şüphe Bursa’da, D.A.(23) ve D.A.(21) kardeşler ile ortakları M.A.K.’yi kaçıran 5 şüpheli rehin aldıkları küçük kardeşin hayatına karşılık ağabeyi ve ortağından 15 milyon TL fidye istedi. D.A. ile M.A.K. yol uygulaması yapan polis ekipleri tarafından, rehin alınan kardeş ise operasyonla kurtarıldı.
2.09.2022 Haberler
3 kişiyi kaçırıp 15 milyon TL istediler!  Operasyonu başlatan şüphe
3 kişiyi kaçırıp 15 milyon TL istediler! Operasyonu başlatan şüphe Bursa’da, D.A.(23) ve D.A.(21) kardeşler ile ortakları M.A.K.’yi kaçıran 5 şüpheli rehin aldıkları küçük kardeşin hayatına karşılık ağabeyi ve ortağından 15 milyon TL fidye istedi. D.A. ile M.A.K. yol uygulaması yapan polis ekipleri tarafından, rehin alınan kardeş ise operasyonla kurtarıldı.
2.09.2022 Gündem
Kaplumbağa kurtarıcısı
Kaplumbağa kurtarıcısı Manisa'nın Ahmetli ilçesinde demir yolu yol kontrol memurluğundan emekli olan Mehmet Erbil (69), çalıştığı dönemdeki gibi her gün 20 kilometrelik yol yürüyerek hem diktiği ağaçlara bakıyor hem de raylara bırakılan kaplumbağaları kurtarıyor. Demir yolu hattına 3 bin, ildeki dağlara ise 6 bin fidan diken Erbil, "Yanımda kaplumbağalar için su taşıyorum. Binlerce kaplumbağa kurtardım, kurtarmaya da devam ediyorum" dedi.
4.08.2022 Yaşam
'Manisa Tarzanı'yla karşılaştı, kararını verdi! Kan kusa kusa ölüyorlar
'Manisa Tarzanı'yla karşılaştı, kararını verdi! Kan kusa kusa ölüyorlar Manisa'nın Ahmetli ilçesinde demir yolu yol kontrol memurluğundan emekli olan Mehmet Erbil (69), çalıştığı dönemdeki gibi her gün 20 kilometrelik yol yürüyerek anlamlı bir işe imza atıyor.
4.08.2022 Gündem
'Dur' ihtarına uymayınca ateş açılan minibüsteki 12 kişinin tedavisi sürüyor
'Dur' ihtarına uymayınca ateş açılan minibüsteki 12 kişinin tedavisi sürüyor Van’ın İran sınırındaki Saray ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerince 'dur' ihtarına uymayınca lastiklerine ateş açılarak durdurulan minibüste yaralanan 12 kaçak göçmenin tedavileri sürüyor. Kaçan sürücünün yakalanması için başlatılan çalışmalar da devam ediyor.
4.07.2022 Gündem
Otomobilin bagajını açan ekipler şoke oldu!
Otomobilin bagajını açan ekipler şoke oldu! Şanlıurfa’da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde bir aracın bagajından yavru ceylan çıktı. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında işlem yapıldı.
30.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Kontrolü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.