Sincik-Kahta karayolu ulaşıma kapandı
Sincik-Kahta karayolu ulaşıma kapandı Adıyaman Kahta-Sincik karayolu kar ve tipi nedeniyle buz pistine döndü. Ekipler tuzlama ve kürüme çalışmasını sürdürürken yolun trafiğe kapandığı öğrenildi.
18.01.2022 Haberler
Erzincan-Sivas karayolunda heyelan meydana geldi
Erzincan-Sivas karayolunda heyelan meydana geldi Erzincan- Sivas karayolunda heyelan meydana geldi. Karayolunun Sivas istikameti ulaşıma kapandı ve uzun araç kuyruğu oluştu. Bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, karayolları ve sağlık ekibi gönderildi.
12.08.2021 Haberler
Sel Türkiye-Nahçıvan kara yolunu ulaşıma kapattı
Sel Türkiye-Nahçıvan kara yolunu ulaşıma kapattı Iğdır'ın Aralık ilçesindeki sel nedeniyle Türkiye-Nahçıvan kara yolu ulaşıma kapandı, tarım arazileri zarar gördü.
23.05.2021 Haberler
Erzincan'da taşan dere 3 ahır ve 1 eve zarar verdi
Erzincan'da taşan dere 3 ahır ve 1 eve zarar verdi Kentte etkili olan sağanak nedeniyle Erzincan ile Üzümlü ilçesi arasındaki Kurt Deresi taştı. Üzümlü ilçesine bağlı Günebakan köyünde 3 ahır ile 1 evde hasar meydana geldi.
2.07.2020 Haberler
Erdek - Bandırma karayolu aşırı yağıştan dolayı kapandı
Erdek - Bandırma karayolu aşırı yağıştan dolayı kapandı Balıkesir'in Bandırma ilçesi ile Erdek ilçesini birbirine bağlayan karayolu şiddetli yağışın etkisi ile ulaşıma kapandı. Balıkesir'in turistik ilçesi Erdek ile Bandırma arasında ulaşımı sağlayan karayolu kamplar mevkinde aşırı yağış dolayısı ile ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan araç yada kişi bulunmazken, Balıkesir itfaiye ekipleri yolu ulaşıma tekrar açabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
11.09.2019 Haberler
Şırnak-Beytüşşebap yolu ulaşıma kapandı
Şırnak-Beytüşşebap yolu ulaşıma kapandı Şırnak-Beytüşşebap karayolu sağanak nedeniyle meydana gelen heyelan yüzünden ulaşıma kapandı. Bölgede çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Edirne'de sel felaketi! Karayolu ulaşıma kapandı
Edirne'de sel felaketi! Karayolu ulaşıma kapandı Edirne'de etkili olan sağanak nedeniyle Oğulpaşa  Deresi'nin taşması sonucu Edirne-Kırklareli karayolu ulaşıma kapandı. Kentte etkisini sürdüren sağanak nedeniyle Edirne-Kırklareli  karayolunun 11 kilometresinden geçen Oğulpaşa Deresi taştı.Edirne Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, Edirne-Kırklareli  arası ulaşımın sağlandığı D-20 karayolunu 4. kilometreden itibaren trafiğe  kapadı. D-20 karayolunun geçtiği İskenderköy mevkisine güvenlik amacıyla şerit  çeken ve dubalar koyarak yolu kapatan ekipler, Kırklareli'ye gidecek araçları  Havsa ve Babaeski yoluna yönlendirdi. Bu arada, İskenderköy mevkisindeki ekili alanlar da taşkından zarar  gördü.
11.09.2019 Haberler