Yolcu Otobüsü

Yolcu Otobüsü

Son dakika yolcu otobüsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yolcu otobüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yolcu otobüsü haber sayfamızda...

Yolcu Otobüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.627 yolcu otobüsü haberi bulunmuştur.
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı Bursa inegöl'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. 2 yaşındaki Umut Ali'nin nefes borusuna mama kaçtı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti Pakistan'da sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle can kayıpları devam ediyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Dünya
Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü önünde fren yaptı
Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü önünde fren yaptı Adana Mersin karayolunda ilerleyen yolcu otobüsünün önünde hafif ticari araç fren yaptı. O anları kaydeden otobüsün şoförü şikayette bulundu.
15.04.2024 Gündem
Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var
Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var Malatya’nın Kale ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, çok sayıda yaralanın olduğu bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.
15.04.2024 Haberler
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var Malatya'da otomobile çarparak devrilen yolcu otobüsündeki 1'i ağır 22 kişi yaralandı.
15.04.2024 Gündem
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.
14.04.2024 Gündem
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan Sercan C. (35), polis operasyonu ile gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Bolu'daki kazada otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü, 1 yaralı
Bolu'daki kazada otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü, 1 yaralı Bolu'da feci bir kaza meydana geldi. Kazada kağıt gibi ezilen araçta 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar...
10.04.2024 Gündem
G. Afrika’da otobüs faciası: 45 ölü
G. Afrika’da otobüs faciası: 45 ölü Güney Afrika’da bir yolcu otobüsü komşu ülke Botsvana’dan Limpopo eyaletindeki Moria’ya gittiği sırada köprüden şarampole yuvarlandı.
29.03.2024 Dünya
Sosyal medyada uygunsuz yayın yapmıştı! Gözaltına alındı
Sosyal medyada uygunsuz yayın yapmıştı! Gözaltına alındı Tokat Erbaa'da sosyal medyada müstehcen yayın yapan emekli uzman çavuş gözaltına alındı. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı Mersin'de içerisinde canlı hayvan dolu olan TIR, şoförün hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Araç içerisindeki hayvanların bazıları telef oldu.
24.03.2024 Gündem
Çanakkale'de fırtına etkili oldu! Bozcaada feribot seferleri iptal
Çanakkale'de fırtına etkili oldu! Bozcaada feribot seferleri iptal Çanakkale'de etkili olan fırtına nedeniyle Bozcaada feribot seferleri iptal oldu. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Bilecik'te yolcu otobüsü bariyerlere çarptı! 14 kişi yaralı
Bilecik'te yolcu otobüsü bariyerlere çarptı! 14 kişi yaralı Bilecik Bozöyük'te otobüs kazası meydana geldi. Kontrolü kaybedip bariyerlere çarpan yolcu otobüsünde 14 kişi yaralandı.
24.03.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.
17.03.2024 Haberler
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.
17.03.2024 Gündem
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 18 kişi yaralandı.
15.03.2024 Haberler
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 21 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem
TEM’de zincirleme kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı
TEM’de zincirleme kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası neden oldu.
7.03.2024 Haberler
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Ulaşıma kapanan Ankara yönünde yol 1,5 saatlik çalışma sonrası trafiğe açıldı.
7.03.2024 Gündem
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi Pendik’ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Aileden geriye Ankara’daki kızları ve düğün fotoğrafı kaldı.
5.03.2024 Gündem
İzmir'de yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil, 200 metre sürüklendi. Kazada, otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
26.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Otobüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.