Bolu'da kaza yapan polisler hastaneye kaldırıldı
Bolu'da kaza yapan polisler hastaneye kaldırıldı Yava geçidinde yavaşlayan otomobile, yunus polislerinin kullandığı motosiklet çarptı. Kazada yaralanan iki polis hastaneye kaldırıldı.
11.09.2023 Gündem
Epilepsi hastası yolda nöbet geçirdi! Yardımına polisler koştu
Epilepsi hastası yolda nöbet geçirdi! Yardımına polisler koştu İstanbul Esenyurt'ta yolda yürürken fenalaşan epilepsi hastası kişinin yardımına bölgede görev yapan yunus timleri yetişti.
9.10.2020 Gündem
Yunus timleri uygulamalarına aralıksız devam ediyor
Yunus timleri uygulamalarına aralıksız devam ediyor Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş şube müdürlüğü ekipleri, Genel Asayiş Uygulamalarına ara vermeden devam ediyor. Asayiş şubeye bağlı Yunus Timleri genel asayiş uygulamalarını üniversite öğrencilerinin çoğunlukta bulunduğu Erenler bölgesinde gerçekleştirdi. Kimlik kontrolünün yanı sıra, üst araması ve araç aramasının da yapıldığı uygulamada çok sayıda bıçağa da el konularak idari işlem yapıldı. Bölge esnafı ve üniversite öğrencileri yapılan uygulamadan dolayı memnun olduklarını dile getirirken, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
11.09.2019 Haberler
Saldırgan kendisini telefonla arayan polislere teslim oldu
Saldırgan kendisini telefonla arayan polislere teslim oldu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sokakta tartıştığı vatandaşı bıçaklayarak yaralayan şahıs, kendisini telefonla arayan polis ekiplerine teslim oldu. Olay, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Cadde Camii Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Murat B. isimli bir şahıs sokak ortasında bilinmeyen bir sebeple ismi öğrenilemeyen 2 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat B., kendisini darp eden iki şahıstan düşen bıçağı yerden alarak bir kişiyi bacağından yaraladı. Daha sonra Murat B. ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen İzmit İlçe Emniyeti Yunus Timleri ise kimliğini öğrendikleri şahsa telefonla ulaşarak teslim olmasını istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ve teslim olan Murat B. Kocaeli Saray Bahçe Polis Karakolu’na götürüldü. Olay hakkında inceleme başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Üvey annesini telle boğdu
Üvey annesini telle boğdu Bursa'da bir kişi üvey annesini telle boğup otomobilin bagajına koydu. Cesedi tenha bir yere atmak için sabahtan akşama kadar otomobilde dolaştıran şahıs, yunus timlerinin dikkati sayesinde yakalandı.
11.09.2019 Yaşam