Zap Suyu

Zap Suyu

Son dakika zap suyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zap suyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zap suyu haber sayfamızda...

Zap Suyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 175 zap suyu haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek'
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova’da Koç Tepe Üs Bölgesi'nde Mehmetçiklerle birlikte iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, "Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek" dedi.
12.03.2024 Gündem
Hakkari'de askeri araç Zap suyuna uçtu: 9 asker hafif yaralı
Hakkari'de askeri araç Zap suyuna uçtu: 9 asker hafif yaralı Hakkari-Van karayolunda askeri zırhlı aracın Zap suyuna uçması sonucu 9 asker hafif yaralandı. Askerler sudan iş makinesinin kepçesi ile çıkarıldı.
20.05.2023 Haberler
Hakkari'de askeri araç Zap suyuna uçtu: 9 asker hafif yaralı
Hakkari'de askeri araç Zap suyuna uçtu: 9 asker hafif yaralı Hakkari-Van karayolunda askeri zırhlı aracın Zap suyuna uçması sonucu 9 asker hafif yaralandı. Askerler sudan iş makinesinin kepçesi ile çıkarıldı.
20.05.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler
Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler BEDAŞ planlı elektrik kesintilerine elektronik ortamda listeliyor. Bugün bulunduğu bölgede elektrik kesintisii olup olmayacağını merak edenler planlı kesintiler başlığı altında hangi bölgede, hangi saat aralığında elektrikler kesilecek öğrenebiliyor. İşte Avrupa yakasında bugün yaşanacak planlı elektrik kesintileri.
5.10.2022 Bilgi Rehberi
Üç fidan anılıyor
Üç fidan anılıyor 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde düzenlenecek eylem ve etkinliklerle anılacak.
6.05.2022 Siyaset
Zap Suyu'nda sürüklenen ayıyı rafting ekibi kurtardı
Zap Suyu'nda sürüklenen ayıyı rafting ekibi kurtardı HAKKARİ'nin Çukurca ilçesinde, Zap Suyu'na kapılarak, sürüklenen ayıyı rafting ekibi kurtardı. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.09.2021 Yaşam
5 gün inceleyip açıkladı! Zirveden acı haber
5 gün inceleyip açıkladı! Zirveden acı haber İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Coğrafya Kurumu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Ertek ve ekibi, Türkiye’de küresel ısınmayla birlikte ortaya çıkan iklim değişikliğinin etkisini gözlemlemek için Hakkâri Cilo Dağları’nda inceleme yaptı. Kuzey buzullarında erime tespit ettiklerini söyleyen Ertek, ‘Buzul Devri’nde 10 km olan Suppa Durek Buzulu (Erinç Buzulu), 1948’de 4 kilometre ölçülmüştü şimdi ise 900 metreye düştüğünü belirledik’ dedi
22.07.2021 Gündem
Son dakika! Kayseri'de 'sarıkız örümceği' tedirginliği! Zehirli değil ama can yakıyor
Son dakika! Kayseri'de 'sarıkız örümceği' tedirginliği! Zehirli değil ama can yakıyor Gelen son dakika haberine göre; Kayseri’de havaların ısınmasıyla özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan 'sarıkız örümceği' (camel spider), halkı tedirgin etti. Öte yandan Hakkari Üniversitesi, biyoçeşitliliği ortaya çıkarmak için hazırlanan proje kapsamında Zap Suyu boyunca karşılıklı lokalitelerde konumlanan yeni böğü türü keşfedildi. Böğü türüne, 'Galeodes hakkariensis' ismi verildi. Ayrıca benzer bir görüntü de Osmaniye'den geldi. Amanos Dağları eteklerindeki Ürün Yaylası'nda bulunan bir eve giren dev örümcek, panik ve korkuya neden oldu.
11.07.2021 Gündem
Hakkari'de yeni böğü türü keşfedildi
Hakkari'de yeni böğü türü keşfedildi Hakkari Üniversitesi, biyoçeşitliliği ortaya çıkarmak için hazırlanan proje kapsamında Zap Suyu boyunca karşılıklı lokalitelerde konumlanan yeni böğü türü keşfedildi. Böğü türüne, 'Galeodes hakkariensis' ismi verildi.
3.07.2021 Gündem
Son dakika! Hakkari'de yeni böğü türü keşfedildi
Son dakika! Hakkari'de yeni böğü türü keşfedildi Gelen son dakika haberine göre; HAKKARİ Üniversitesi, biyoçeşitliliği ortaya çıkarmak için hazırlanan proje kapsamında Zap Suyu boyunca karşılıklı lokalitelerde konumlanan yeni böğü türü keşfedildi. Böğü türüne, 'Galeodes hakkariensis' ismi verildi. Ayrıca benzer bir görüntü de Osmaniye'den geldi. Amanos Dağları eteklerindeki Ürün Yaylası'nda bulunan bir eve giren dev örümcek, panik ve korkuya neden oldu.
2.07.2021 Gündem
Öğrencilerle rafting yaptı
Öğrencilerle rafting yaptı Millî Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan “Telafide Ben de Varım” programı her ilde farklı etkinliklerle devam ediyor.
1.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gençlerle rafting yaptı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gençlerle rafting yaptı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bizim Sümbül Dağı'nın eteğinde, Zap Suyu'nda yapacağımız çok işler var. Çocuklarımızın bu ülkenin bayrağını daha yükseklere taşıyacak bir enerjiyle dopdolu olmalarını çok önemsiyorum." dedi.
30.06.2021 Haberler
Bakan Selçuk, Zap Suyu'nda bota bindi
Bakan Selçuk, Zap Suyu'nda bota bindi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Hakkari'de 'Telafide Ben de Varım' programı kapsamında Zap Suyu'nda bota binip, rafting yarışının startını verdi.
30.06.2021 Gündem
AK Partili Ünal'dan CHP'li Altay'ın 'Menderes benzetmesi'ne tepki
AK Partili Ünal'dan CHP'li Altay'ın 'Menderes benzetmesi'ne tepki AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP'nin Adnan Menderes döneminden bugüne kadar ülkenin yararına olacak her konunun karşısında durduğunu söyledi.
22.04.2021 Siyaset
'Zap'ta boğuldu' denmişti! 'Bu fotoğrafa ne diyecek?'
'Zap'ta boğuldu' denmişti! 'Bu fotoğrafa ne diyecek?' Hamza Adıyaman; 5 yıl önce, henüz 8 yaşında bir çocukken, Hakkari'de ortadan kayboldu. Zap Suyu'nda boğulduğu düşünülüyordu ancak bir videoyla, yaşadığı ve Hamza'nın Irak'ın kuzeyindeki bir PKK kampına kaçırıldığı ortaya çıktı. Abla Aysun Adıyaman Hamza'nın kayboluşu ile ilgili "Zap Suyu'na düştü ve ailesi para karşılığında HDP il binası önünde oturtuluyor" iddialarında bulunan HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a tepki gösterdi. Beştaş'a seslenen Aysun Adıyaman, 'Kardeşimin PKK kampında çekilen fotoğrafları için ne diyecek?' dedi.
9.04.2021 Haberler
"Zap'ta boğuldu" dediler, PKK kampında çıktı! 'Bu fotoğrafa ne diyecek?'
"Zap'ta boğuldu" dediler, PKK kampında çıktı! 'Bu fotoğrafa ne diyecek?' Hamza Adıyaman; 5 yıl önce, henüz 8 yaşında bir çocukken, Hakkari'de ortadan kayboldu. Zap Suyu'nda boğulduğu düşünülüyordu ancak bir videoyla, yaşadığı ve Hamza'nın Irak'ın kuzeyindeki bir PKK kampına kaçırıldığı ortaya çıktı. Abla Aysun Adıyaman Hamza'nın kayboluşu ile ilgili "Zap Suyu'na düştü ve ailesi para karşılığında HDP il binası önünde oturtuluyor" iddialarında bulunan HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a tepki gösterdi. Beştaş'a seslenen Aysun Adıyaman, 'Kardeşimin PKK kampında çekilen fotoğrafları için ne diyecek?' dedi.
9.04.2021 Gündem
Zap suyu şiiri
Zap suyu şiiri Zap suyu isimli şiir uzun yıllar orduda dillerde dolaşmış şiirlerden birisidir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile özdeşen bu şiir epik duygular barındırır. Şiiri kimin yazdığı net olarak belli değildir. İşte Zap suyu isimli şiirin sözleri.
3.11.2023 Şiirler
Bakan Kasapoğlu: ‘Kadın isterse başarır’
Bakan Kasapoğlu: ‘Kadın isterse başarır’ Yüksekova Belediye Kadın Futbol Takımı ve teknik heyetini kabul eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Yeni bir hikaye bu. Başlangıcı 2017 olan, hemen 2. Lig’e çıkan bir takım. Demek ki kadın isterse başarır” diye konuştu
1.12.2020 Diğer
Bakan Kasapoğlu: "Türkiye organizasyonlar tarafından talep edilen bir ülke haline geldi"
Bakan Kasapoğlu: "Türkiye organizasyonlar tarafından talep edilen bir ülke haline geldi" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak,13-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix 2020 öncesi İstanbul Park Pisti'nde incelemelerde bulundu.
10.11.2020 Diğer
Munzur'un raftingci kızları başarıdan başarıya koşuyor
Munzur'un raftingci kızları başarıdan başarıya koşuyor Tunceli'de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulup sportif faaliyetlere yönelmesi amacıyla kurulan kadın rafting takımları, katıldığı şampiyonalardan madalyalarla dönüyor.
30.10.2020 Tatil
Bakan Kasapoğlu: "Önemli bir mesaj verdik"
Bakan Kasapoğlu: "Önemli bir mesaj verdik" Bakan Kasapoğlu, Hakkari’deki organizasyonun kentte kardeşlik ve sevgi ortamının çıktığını müjdelediğini söyledi
27.10.2020 Diğer
Bakan Kasapoğlu, Zap Suyu'nda sporcularla birlikte rafting yaptı
Bakan Kasapoğlu, Zap Suyu'nda sporcularla birlikte rafting yaptı Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Rafting Federasyonu organizasyonuyla Türkiye Rafting 2'nci Ayak Şampiyonası, yıllarca hep terörle anılan Zap Vadisi'nde yapıldı. Türkiye genelinden 400 sporcunun yer aldığı toplam 27 takım, şampiyon olmak için yarışmalara katılıyor. 
26.10.2020 Diğer
Kasapoğlu: Hakkari'de çeşitli sporların gerçeklemesi için çalışmalarımız var
Kasapoğlu: Hakkari'de çeşitli sporların gerçeklemesi için çalışmalarımız var Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin en önemli parkurları arasında yer alan Zap Suyu'ndaki Türkiye Rafting 2'nci Ayak Şampiyonası için Hakkari'ye geldi. Hakkari ve ilçelerine önemli hizmetlerin yapıldığını söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Hakkari'nin terörden, her türlü sorundan en güzel şekilde temizlendiğini, kardeşlik ve sevgi ortamının ortaya çıktığını görüyoruz" dedi.
26.10.2020 Skorer
Bakan Kasapoğlu: Hakkari'de çeşitli sporların gerçeklemesi için çalışmalarımız var
Bakan Kasapoğlu: Hakkari'de çeşitli sporların gerçeklemesi için çalışmalarımız var Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin en önemli parkurları arasında yer alan Zap Suyu'ndaki Türkiye Rafting 2'nci Ayak Şampiyonası için Hakkari'ye geldi. Hakkari ve ilçelerine önemli hizmetlerin yapıldığını söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Hakkari'nin terörden, her türlü sorundan en güzel şekilde temizlendiğini, kardeşlik ve sevgi ortamının ortaya çıktığını görüyoruz" dedi.
26.10.2020 Siyaset
Orta Çağ Nedir, Ne Zaman Başlayıp Ne Zaman Bitmiştir?
Orta Çağ Nedir, Ne Zaman Başlayıp Ne Zaman Bitmiştir? Orta Çağ, M.S. 350 yılında başlayıp 1453 yılında sona ermiştir. Avrupa'nın en güçlü devletleri arasında Roma İmparatorluğu ve Bizans Devleti yer alır. Bu çağda Emevi Hanedanlığı yıkılmış ve halifelik Abbasilere geçmiştir. Dönemin diğer güçlü devletleri Sasaniler ve Medine Site Devletidir. Orta Çağ nedir, ne zaman başlayıp sona ermiştir? Sizin için detaylı bir şekilde araştırdık.
20.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Zap Suyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.