Zeki Alasya kimdir, kaç yaşında vefat ettiği hastalığı neydi? Zeki Alasya filmleri ve dizileri
Zeki Alasya kimdir, kaç yaşında vefat ettiği hastalığı neydi? Zeki Alasya filmleri ve dizileri Yeşilçam'ın usta oyuncuları arasında yer alan Zeki Alasya ölümünün üzerinden geçen beşinci yılında anılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan usta sanatçının Köyden İndim Şehre, Mavi Boncuk, Nereye Bakıyor Bu Adamlar, Hasip İle Nasip, Petrol Kralları filmleri ile adından söz ettirdiler. Peki Zeki Alasya kimdir, aslen nereli, hastalığı neydi? Usta sanatçı kaç yaşında vefat etti?
8.05.2020 Gündem
Zeki Alasya kimdir?
Zeki Alasya kimdir? Ünlü sanatçı Zeki Alasya karaciğer rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Dün sabah gelen kötü haberle usta sanatçı Zeki Alasya'nın vefat ettiği duyuruldu. Zeki Alasya kimdir? İşte tüm detaylar..
9.05.2015 Gündem
Zeki Alasya hayatını kaybetti...
Zeki Alasya hayatını kaybetti... Usta oyuncu Zeki Alasya tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Zeki Alasya'nın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Haberi alan yakınları ve sanatçı dostları büyük bir üzüntü yaşadı. Pek çok kişi sanatçının rahatsızlığından haberdar değildi. Şok etkisi yaratan ölüm haberi, hastalığının herkesten gizlendiği yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Zeki Alasya, ekranlarda hiç uzak kalmamıştı. Son olarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan 'Küçük Ağa' dizisinde rol alıyordu.
8.05.2015 Gündem