Zeynep Bastık Kimdir

Zeynep Bastık Kimdir

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı. Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı. 2019'da Adidas'ın 2020'de ise Elidor'un reklam yüzü oldu. 2021'de ise Exxen'de yayımlanacak olan Zeynep Bastık ve Konukları adlı programı sunmaktadır.

Zeynep Bastık Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 433 zeynep bastık kimdir haberi bulunmuştur.
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey'
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey' Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ameliyat olacağını duyuran ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Cadde
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi'
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi' Ünlü manken Azra Akın sosyal medya hesabından Arya bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok süpriz oldu. İsmi Arya" dedi.
17.04.2024 Cadde
Zeynep Bastık, Paris'ten paylaştı!
Zeynep Bastık, Paris'ten paylaştı! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Bastık'ın gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Cadde
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Ünlü isim, müzik çalışmalarından özel hayatına kadar samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Cadde
Zirveyi kaptırmıyor
Zirveyi kaptırmıyor Dijital müzik platformu kullanıcılarının son aylarda en çok dinlediği isimler arasında yer alan Zeynep Bastık, ‘Lan’ parçasıyla bir kez daha zirvenin sahibi oldu.
7.04.2024 Cadde
Zeynep Bastık: Benim için yatırım topraktır!
Zeynep Bastık: Benim için yatırım topraktır! Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık, geçtiğimiz gece Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayarak bütçesini nasıl değerlendirdiğinden bahseden ünlü isim, "Toprağa ne kadar yatırım yaparsak o kadar kendimi huzurlu hissederim" dedi.
4.04.2024 Cadde
Seçimde ilginç görüntü! Ünlü şarkıcı 'Çok sıra var' dedi, asistanını bıraktı
Seçimde ilginç görüntü! Ünlü şarkıcı 'Çok sıra var' dedi, asistanını bıraktı Sanat dünyasının tanınmış simaları, 31 Mart Pazar günü vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti. Yerel seçimlerde ortaya ilginç görüntüler çıktı. Zeynep Bastık; Ozan Güven, Murat Boz, Cem Yılmaz ve Oğuzhan Koç gibi Levent Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullandı. Ancak ünlü şarkıcı, yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti.
1.04.2024 Cadde
Ünlü isimler sandık başında
Ünlü isimler sandık başında Ünlü isimler, vatandaşlık görevini kullanmak için sandığa gitti. Bazı isimler yurt dışı ve şehir dışından gelerek, oylarını kullandı.
1.04.2024 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
'Lan' şarkısıyla gündemde! Zeynep Bastık'tan eleştirilere yanıt
'Lan' şarkısıyla gündemde! Zeynep Bastık'tan eleştirilere yanıt 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı ile adından söz ettiren Zeynep Bastık, önceki gün Bebek’te objekltiflere yansıdı. Ünlü popçu, yeni projesinin adıyla ilgili gelen eleştirilere cevap verdi.
30.03.2024 Cadde
‘Dinledim, nutkum tutuldu’
‘Dinledim, nutkum tutuldu’ ‘Lan’ şarkısıyla Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Cadde
‘Lan’ başarıya doymuyor
‘Lan’ başarıya doymuyor Zeynep Bastık’ın ‘Lan’ eserinin başarısı devam ediyor.
27.03.2024 Cadde
Zeynep Bastık: Mutluluktan delirmek üzereyim!
Zeynep Bastık: Mutluluktan delirmek üzereyim! Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki gece Karaköy'de bir mekandaydı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü popçu, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Cadde
‘Hâlâ inanamıyorum’
‘Hâlâ inanamıyorum’ Zeynep Bastık, ‘Lan’ parçasının dijital platformdaki başarısı için sevenlerine teşekkür etti.
22.03.2024 Cadde
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı!
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı! Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, bir süredir aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabında, takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.
21.03.2024 Cadde
Global başarı!
Global başarı! Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı ‘Lan’ şarkısıyla bir rekora daha imza attı.
19.03.2024 Cadde
Spotify’da ‘Lan’ rekoru
Spotify’da ‘Lan’ rekoru Zeynep Bastık, son teklisi ‘Lan’la listeleri ele geçirdi. Üç dijital platformda zirveye yerleşen şarkı, Spotify’da ulaşılması güç bir rekora imza attı.
16.03.2024 Cadde
Üç platformda bir numara!
Üç platformda bir numara! Zeynep Bastık, geçtiğimiz hafta çıkardığı ‘Lan’ parçasıyla üç dijital platformda da zirveye yerleşti.
14.03.2024 Cadde
Kadınlar için söylediler
Kadınlar için söylediler Zuhal Olcay, İrem Derici ve Zeynep Bastık şarkılarını bu kez emekçi kadınlar için söyledi.
10.03.2024 Cadde
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' Şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük panik yaşamıştı. "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu" itirafında bulunan Bastık, uzun süredir terapi aldığını açıkladı.
9.03.2024 Cadde
Deprem korkusuna terapi
Deprem korkusuna terapi Zeynep Bastık, deprem korkusu nedeniyle terapi almaya başladığını söyledi.
9.03.2024 Cadde
Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi!
Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi! Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.
5.03.2024 Cadde
‘Kendi evimde hissediyorum’
‘Kendi evimde hissediyorum’ Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de konser verdi.
5.03.2024 Cadde
Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın!
Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın! Attila Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, "Geçmişten günümüzdeki süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Yanlış bir geleceğe ışınlanmış gibi yaşıyorum" açıklamasıyla dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
Zeynep Bastık-Ali Can Ayyıldız çifti gezmelerde! 'Bize her gün Sevgililer Günü'
Zeynep Bastık-Ali Can Ayyıldız çifti gezmelerde! 'Bize her gün Sevgililer Günü' Ünlüler dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, geçtiğimiz aylarda Ali Can Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Aşkları doludizgin devam eden ikili, Bebek'te objektiflere yansıdı. Deprem korktu nedeniyle Urla'ya taşındığı iddiasına açklık getiren şarkıcı, 14 Şubat açıklamasıyla da dikkat çekti.
25.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Bastık Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.