Zorunlu

Zorunlu

Son dakika Zorunlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zorunlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zorunlu haber sayfamızda...

Zorunlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.930 zorunlu haberi bulunmuştur.
Trafik sigortasında artış oranı belli oldu
Trafik sigortasında artış oranı belli oldu Trafik sigortasında Haziran ayı azami prim artış oranı yüzde 3,25 oldu.
9.05.2024 Ekonomi
K-pop yıldızı Hyuna'dan şaşırtan itiraf! Zayıf kalabilmek için yaptığı şok etti
K-pop yıldızı Hyuna'dan şaşırtan itiraf! Zayıf kalabilmek için yaptığı şok etti K-pop denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan Hyuna, yeni bir röportajında ​​uzun yıllardır yaşadığı düzensiz beslenmeyi anlattı. Müzik sahnesine ilk çıktığında henüz 15 yaşında olan yıldız ismin yaptıklarını duyanlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.
9.05.2024 Cadde
İTO Başkanı Avdagiç'ten ihracat ve kur riski açıklaması
İTO Başkanı Avdagiç'ten ihracat ve kur riski açıklaması İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Enflasyonla mücadele çok önemli. Bu süreçte aynı zamanda ihracatçının rekabetçiliğini zora sokacak ve ithalatın cazibesini artıracak kur politikasının oluşturduğu riskleri de yakından takip etmek ve bu konuda gerekli tedbirleri almak çok önemlidir” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından organize edilen, ‘Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarının Geliştirilmesi’ projesi kapsamında düzenlenen 'Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu', Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla gerçekleştirildi.
9.05.2024 Gündem
Yeni çalışma: Ekonomiye atık yağ dopingi yolda
Yeni çalışma: Ekonomiye atık yağ dopingi yolda Toplanılan bitkisel atık yağ ve bundan üretilen biyodizelin ekonomik büyüklüğü 78 milyon dolar. Evlerde biriken en az 5 litre atık yağın toplanması ve vatandaşın litrede 14-18 lira civarı kazanç elde etmesine yönelik bir çalışma var.
9.05.2024 Ekonomi
Hong Kong Temyiz Mahkemesi'nden 'protesto marşı' yasağı: Şarkının 'silah' olması amaçlandı
Hong Kong Temyiz Mahkemesi'nden 'protesto marşı' yasağı: Şarkının 'silah' olması amaçlandı Hong Kong Temyiz Mahkemesi, hükümetin 'Glory to Hong Kong' adlı protesto marşının yasaklanması yönündeki başvurusunu, şarkının bir silah olmasının amaçlandığı savunmasıyla kabul etti.
8.05.2024 Dünya
Türkiye'den İsrail'e Refah uyarısı: Felaket olur!
Türkiye'den İsrail'e Refah uyarısı: Felaket olur! İsrail ordusunun Refah’a karadan da saldıracağı endişesiyle bölgenin doğusunda zorunlu göç başlarken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
6.05.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e Refah uyarısı: Felaket olur!
Türkiye'den İsrail'e Refah uyarısı: Felaket olur! İsrail ordusunun Refah’a karadan da saldıracağı endişesiyle bölgenin doğusunda zorunlu göç başlarken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
6.05.2024 Gündem
Kupon ile nutuk kampanyası aydınlatma metni
Kupon ile nutuk kampanyası aydınlatma metni Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. (Bundan sonra “Milliyet” veya “Şirket” olarak anılacaktır.) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” ya da “Kanun”) ve ilgili mevzuat kapsamında Kupon ile Nutuk Kampanyasına katılımınız doğrultusunda kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili sizlere bilgi vermek amacıyla işbu aydınlatma metnini hazırladık.
6.05.2024 Vitrin
Rekabet Kurulu'ndan META'ya para cezası
Rekabet Kurulu'ndan META'ya para cezası Rekabet Kurulu, sosyal medya şirketi META'nın, Türkiye'deki tüm 'Threads' kullanıcılarının profillerini devre dışı bırakarak uygulamanın faaliyetlerini sonlandırması üzerine, daha önce alınan tedbir kararında verilen günlük para cezasının sonlandırılarak, 335 milyon 730 bin 707 lira 20 kuruş‬ idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
6.05.2024 Uzmanpara
META'ya 335,7 milyon lira idari para cezası
META'ya 335,7 milyon lira idari para cezası Rekabet Kurulu, sosyal medya şirketi META'nın, Türkiye'deki tüm 'Threads' kullanıcılarının profillerini devre dışı bırakarak uygulamanın faaliyetlerini sonlandırması üzerine, daha önce alınan tedbir kararında verilen günlük para cezasının sonlandırılarak, 335 milyon 730 bin 707 lira 20 kuruş‬ idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
6.05.2024 Ekonomi
İklim Krizi: Tayland'da aşırı sıcaklar sebebiyle en az 38 kişi hayatını kaybetti
İklim Krizi: Tayland'da aşırı sıcaklar sebebiyle en az 38 kişi hayatını kaybetti Güney Asya ülkesi Tayland’da Şubat ayından beri aşırı sıcaklara bağlı olarak, en az 38 kişinin yaşamını yitirdi.
6.05.2024 Dünya
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü ülkemizdeki limanlara gelen ve denizlerinde gemilerde meydana gelen kazalara kılavuzluk hizmeti yapan gemiler ve kılavuz kaptanların güvenliğini artırmak amacıyla Kılavuzluk Hizmetleri Emniyetine İlişkin Yönerge hazırladı.
6.05.2024 Ekonomi
Ziraat mühendisleri sahaya indi
Ziraat mühendisleri sahaya indi Şanlıurfa'da son günlerde yaşanan sağanak yağış, dolu ve seller nedeniyle sahaya inen ziraat mühendisleri, çiftçileri tarım sigortalarının önemi konusunda konusunda bilgilendirdi.
5.05.2024 Ekonomi
670 bin köpek sokaklarda
670 bin köpek sokaklarda Popülasyonlarıyla birlikte yol açtıkları can kayıpları ve kazalar da tırmanışta olan sahipsiz sokak köpeklerine karşı önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, Meclis’i dilekçe yağmuruna tuttu.
5.05.2024 Gündem
Fişteki servis ücretinin yarısı garsona veriliyor
Fişteki servis ücretinin yarısı garsona veriliyor Restoranlarda bahşiş yerine geçtiği ifade edilen ‘servis ücreti’ gündemde. Fişte yazan rakamın yarısının garsona verildiği, geri kalanının işletme giderlerine sayıldığı belirtiliyor.
5.05.2024 Ekonomi
Muğla’da şeffaf yönetim
Muğla’da şeffaf yönetim Muğla Büyükşehir Belediyesi “Şeffaf Yönetim” anlayışı ile mal ve hizmet alım ihaleleri ve meclis toplantıları için başlattığı canlı yayın uygulamasına devam ediyor.
4.05.2024 Ege
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Cebine harçlık konuldu Ruanda’ya gönderildi...
Cebine harçlık konuldu Ruanda’ya gönderildi... İngiltere hükümetinin, uyguladığı bir program kapsamında, sığınma başvurusu başarısız olan bir kişiyi gönüllü olarak Ruanda’ya gönderdiği bildirildi.
2.05.2024 Dünya
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi Sezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı İngiltere, 'gönüllü program' kapsamında ilk düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı.
1.05.2024 Dünya
100 bin nüfusa yetecek elektriği kaçak tükettikleri ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam
100 bin nüfusa yetecek elektriği kaçak tükettikleri ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam Dicle Elektrik tarafından Şanlıurfa’nın Akçakale, Ceylanpınar, Eyyübiye, Haliliye, Harran, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde jandarma destekli drone ile yapılan kontrollerde 100 bin nüfuslu bir ilçeye yetecek yaklaşık 53 bin 500 KVA gücünde 351 adet kayıt dışı elektrik trafosu tespit edildi.
1.05.2024 Gündem
Mimar Sinan'ın sırrıydı, müfredattan kaldırıldı! 'Herkesten 100 yıl önce integrali biliyordu'
Mimar Sinan'ın sırrıydı, müfredattan kaldırıldı! 'Herkesten 100 yıl önce integrali biliyordu' Adı henüz anılmadan dünya harikaları inşa edilmiş, tarihe nasıl hesaplandığı çözülemeyen eserler bırakılmıştı. Mısır Piramitleri'nden Süleymaniye Cami'ne ve en sonunda lise matematik kitaplarına giren integral, günümüzde ise ders kitaplarından çıkarılıyor. Peki, bu karmaşık işlemi bulmaya giden yol nasıl başladı? İşte sosyal medyada tartışma başlatan kararın ardındaki sır.
1.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zorunlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.