Spor Günlüğü | 28 Haziran 2015
Spor Günlüğü | 28 Haziran 2015 - 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, Rusya’yı uzatma sonunda 68-66’lık skorla mağlup ederek turnuvayı 5.sırada tamamladı.   - Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı finalde Polonya'yı 3-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.   - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker Atlanta Hawks'ta forma giyen Pero Antic'i kadrosuna katmak istiyor.
28.06.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 25 Haziran 2015
Spor Günlüğü - 25 Haziran 2015 Pınar Karşıyaka'dan Bobby Dixon'ı kadrosuna katan Fenerbahçe Ülker, İzmir ekibinin bir başka yıldızı ile daha anlaşmak üzere. Karşıyaka ise, Galatasaray'dan Kerem Gönlüm'ü gündemine aldı.    A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Sırbistan’a mağlup olarak yarı final şansını kaybetti. Türkiye, Olimpiyat vizesini kovalayacak.   İspanya Basketbol Ligi'nde zafer, final serisinde Barcelona'yı 3-0 ile geçen Real Madrid'in oldu.
25.06.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 12 Haziran 2015
Spor Günlüğü - 12 Haziran 2015 Bu sezonu hedeflediği yerde bitiremeyen Fenerbahçe Ülker, gelecek sezona çok daha iddialı girmenin hesaplarını yapıyor. Sarı lacivertliler, uzun süredir gündeminde yer alan Milos Teodosic transferine kısa sürede nokta koymayı hedefliyor.    Türkiye Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes'i deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka, seriyi 1-1 yaptı.   NBA'de Milwaukee Buck forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova, Caron Butler ve Shawne Williams karşılığında Detroit Pistons'a transfer oldu.   İki eski ragbi yıldızı Ben Ross ile Wendell Sailor'ı karşı karşıya getiren bilek güreşi mücadelesi hastanede bitti. Sailor, müthiş bir güç uyguladığı rakibi Ross'un elini kırdı.   Cleveland Cavaliers karşısında NBA final serisinin ilk maçını kazandıktan sonra üst üste 2 karşılaşmayı kaybeden Golden State Warriors, bu sabaha karşı bir kez daha galip gelerek seriye denge getirdi.   Macaristan ve Romanya'nın ortaklaşa düzenlediği 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası başladı. Türkiye, ilk maçında Polonya'yı mağlup etmeyi başardı.
12.06.2015 Programlar