2015 Sevgililer Günü

2015 Sevgililer Günü

Son dakika 2015 sevgililer günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2015 sevgililer günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2015 sevgililer günü haber sayfamızda...

2015 Sevgililer Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89 2015 sevgililer günü haberi bulunmuştur.
Lady Gaga nişan yüzüğünü geri verdi
Lady Gaga nişan yüzüğünü geri verdi Yeni bir aşka yelken açan ABD'li şarkıcı Lady Gaga'nın, 5 yılın ardından ayrıldığı Taylor Kinney'in hediye ettiği nişan yüzüğünü aylar sonra geri vermesi dikkati çekti.
16.02.2017 Cadde
Masal gibi bir Sevgililer Günü
Masal gibi bir Sevgililer Günü Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, Sevgililer Günü’nde romantik çiftlerin tercih edeceği destinasyonları araştırdı.
28.01.2020 PembeNar
Sevgililer gününü efsanelerle kutlayın
Sevgililer gününü efsanelerle kutlayın Türkiye'de şehir müziğinin öncü isimlerinden Bülent Ortaçgil ve köklü rock gurbu Bulutsuzluk Özlemi, Sevgililer Günü'nde garajistanbul'da aynı sahneyi paylaşacaklar.
9.02.2015 Kültür Sanat
2015 Sevgililer Günü ne zaman?
2015 Sevgililer Günü ne zaman? Şubat deyince akla gelen ilk şey çoğu kişi için Sevgililer Günü. Herkesin telaşla beklediği o gün yaklaştı. O güne daha özel kılmanıza yardımcı olmak için sizlere özel en güzel sevgililer günü mesajları, şiirleri, hediyelerini biraraya getirdik. 2015 Sevgililer Günü ne zaman? Sürpriz sevgililer günü eğlencesi nasıl olmalı?
3.02.2015 Gündem
Çiftler için tasarlanmış ilginç hediyeler
Çiftler için tasarlanmış ilginç hediyeler Sevgililer Günü için ilginç bir hediye düşüneyim diyorsanız işte size fikir olabilecek öneriler...
28.01.2020 PembeNar
Melekler Sevgililer Günü'ne hazır
Melekler Sevgililer Günü'ne hazır Victoria’s Secret 2015 Sevgililer Günü için hazır. İşte tanıtım için paylaşılan kareler...
30.01.2015 Stil
Keskin Color'dan Sevgililer gününe özel koleksiyon
Keskin Color'dan Sevgililer gününe özel koleksiyon Aşk, bazen hayata yepyeni bir sayfa açmaktır bazen de pembe düşler görmek ve sıcacık mutluluk şiirleri yazmaktır.
Sevgililer Günü'nde en güzel hediye seyahat
Sevgililer Günü'nde en güzel hediye seyahat Pegasus Hava Yolları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine farklı bir hediye arayan misafirlerini en romantik şehirlerde unutamayacakları anılar ve deneyimler hediye etmeleri için ‘Pegasus Anı Dükkanı’na davet ediyor.
13.01.2015 Tatil
Romantik ve unutulmaz bir 14 Şubat gecesi
Romantik ve unutulmaz bir 14 Şubat gecesi Shangri-La Bosphorus, Istanbul, “Seni Seviyorum” demenin en güzel halini yaşatmak için Sevgililer Günü’ne özel birbirinden romantik programlar sunuyor
13.01.2015 Tatil
Victoria's Secret 2015 Sevgililer Günü Koleksiyonu
Victoria's Secret 2015 Sevgililer Günü Koleksiyonu Candice Swanepoel, Victoria's Secret 2015 Sevgililer Günü Koleksiyonu için poz verdi.
28.01.2020 PembeNar
Fragmanıyla da olay yarattı!
Fragmanıyla da olay yarattı! 2015 Sevgililer Günü'nde vizyona girecek olan "Grinin Elli Tonu" filminin yeni fragmanı yayınlandı.
11.09.2019 Televizyon
Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum!
Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum! Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Cadde
Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor!
Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor! Beyza Şekerci ve Engin Hepileri önceki gece Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Şekerci, yeni kısalttığı saçları hakkında konuştu. Beyza Şekerci, muhabirler'in "Can kardeş istiyor mu?" sorusuna da yanıt verdi.
15.02.2024 Cadde
Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya yıl dönümü çiçeği: Huzurun kara günü!
Alpaslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya yıl dönümü çiçeği: Huzurun kara günü! Şimdilerde Eyüpspor'da forma giyen futbolcu Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdüren eski manken Ebru Şancı, geçtiğimiz günlerde evlilikiklerinin yedinci yıl dönümünü kutladı. Eşiyle ilgili yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Şancı, Öztürk'ün kendisine kutlama için üzerine 'huzurun kara günü' yazan ve siyah çiçeklerden oluşan bir çelenk aldığı görüntüleri sitem ederek yayınladı.
12.09.2022 Cadde
Brad Pitt hastalığını açıkladı: Egoist değilim!
Brad Pitt hastalığını açıkladı: Egoist değilim! Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, "prosopagnozi" (yüz körlüğü) hastalığına sahip olduğunu açıkladı. Gördüğü ve tanıştığı insanları sonradan hatırlayamadığını belirten ünlü aktör, hastalığın sonucu olarak insanların kendisini 'egoist' olarak gördüğünü söyledi.
7.07.2022 Cadde
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, önceki akşam Katre Yırtıcı ile dünyaevine girdi. 500 özel davetlinin katıldığı düğün töreninde, Arda Turan-Aslıhan Doğan ve Okan Turan ve Katre Yırtıcı çifti kameralara konuştu. Aslıhan Turan, "Elticilik her zaman kazanacak" sözleriyle dikkat çekti.
19.06.2022 Cadde
Brad Pitt-Gwyneth Paltrow'dan 25 yıl sonra aşk itirafı! 'Ağlayarak yanıma geldi'
Brad Pitt-Gwyneth Paltrow'dan 25 yıl sonra aşk itirafı! 'Ağlayarak yanıma geldi' Dünyaca ünlü başarılı oyuncu ve iş insanı Brad Pitt yıllar boyunca çetrefilli ilişkileriyle gündeme geldi. Angelina Jolie ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Pitt cephesinde ise geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Gwyneth Paltrow ile ilgili bir gelişme yaşandı. İşte 25 yıl sonra gelen büyük itiraf...
15.06.2022 Cadde
İbrahim Büyükak'tan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması: Gider takımı takarım
İbrahim Büyükak'tan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması: Gider takımı takarım Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'la birlikte 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı eğlence programında ünlenen, daha sonra '3 Adam' projesi ile adından söz ettiren İbrahim Büyükak, 2017 yılından itibaren kendi başına projeler üretmeye başladı. Yeni filmi ve mini dizisi hakkında bilgi veren 38 yaşındaki oyuncu ve senarist, evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftiyle ilgili de konuştu.
4.06.2022 Cadde
Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan
Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan Fenomen isim Kim Kardashian, gerek özel hayat, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Kylie ve Kendall Jenner'ın babası, eski sporcu ve reality show yıldızı Caitlyn Jenner, üvey kızı Kardashian'ın eski eşi West ve yeni aşkı Pete Davidson ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.05.2022 Cadde
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt 510 milyon TL'lik borçla battı!
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt 510 milyon TL'lik borçla battı! Demet Akalın’ın boşandığı eşi Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme, iflas kararı verdi. İflasına karar verilen iki şirketin borcu 500 milyon TL'yi aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
16.03.2022 Cadde
Öldüresiye dövdüğü eşi için aşk kitabı yazmış
Öldüresiye dövdüğü eşi için aşk kitabı yazmış Adana'da İran uyruklu mimar eşi Galavizh Ayoubi Amirabad’ı, çocuklarının önünde dövdüğü görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından tutuklanan Zülküf Coşkun’un , geçmişte eşine Sevgililer Günü hediyesi olarak içerisinde duygularını anlattığı bir kitap hediye ettiği ortaya çıktı. Eşinin zamanında kendisine çok iyi davrandığını bu kitap gibi sürprizler yaptığını kaydeden Amirabad, “Bu kadar tiyatrocu bir insan olabilir mi? Bu duyguların hepsi yalanmış. Beni kaç kere dövdüğünü saymayı bıraktım” dedi.
17.04.2021 Gündem
Gülde 5 yıllık ticaret hacmi 22,2 milyon dolar oldu
Gülde 5 yıllık ticaret hacmi 22,2 milyon dolar oldu Sevgililer Günü'nün sembolü haline gelen gülde 5 yılda dış ticaret hacmi 22,2 milyon dolar olarak hesaplandı.
12.02.2020 Ekonomi
Sevgililer Günü için Amerikalıların cebinden 27 milyar dolar çıkacak
Sevgililer Günü için Amerikalıların cebinden 27 milyar dolar çıkacak ABD'de bu yıl Sevgililer Günü'ne yönelik harcamaların 2018'e göre yüzde 32 artarak 27,4 milyar doları bulması bekleniyor.
11.02.2020 Ekonomi
12 milyar TL’ye aşka geldik!
12 milyar TL’ye aşka geldik! Bu yıl Sevgililer Günü için yapılacak harcama 12 milyar TL’yi bulacak. Perakende ve e-ticaret hareketli. Çiçekten kuyumcuya, pastacıdan tuhafiyeye her sektörde sevgili bereketi yaşanıyor
11.02.2020 14 Şubat
12 milyar TL’ye aşka geldik!
12 milyar TL’ye aşka geldik! Bu yıl Sevgililer Günü için yapılacak harcama 12 milyar TL’yi bulacak. Perakende ve e-ticaret hareketli. Çiçekten kuyumcuya, pastacıdan tuhafiyeye her sektörde sevgili bereketi yaşanıyor
11.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

2015 Sevgililer Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.