A Milli Futbol Takımı'ndan erken veda! Portekiz, Dünya Kupası'na katılmak için final oynayacak
A Milli Futbol Takımı'ndan erken veda! Portekiz, Dünya Kupası'na katılmak için final oynayacak A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Play-Off Yarı Finali'nde Portekiz'e konuk oldu. Kritik karşılaşma Dragao Stadyumu'nda oynandı. Müsabaka Portekiz'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası'na katılma hakkını kaybetti.
25.03.2022 Milli Takım
A Milli Takım'da Cebelitarık maçının hazırlıkları sürdü
A Milli Takım'da Cebelitarık maçının hazırlıkları sürdü A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçında 13 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da konuk edeceği Cebelitarık maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
11.11.2021 Milli Takım
Son dakika haberleri - Dainis Kazakevics: Sadece kendimize odaklandık
Son dakika haberleri - Dainis Kazakevics: Sadece kendimize odaklandık Letonya Milli Takımı Teknik Direktörü Dainis Kazakevics, yarınki rakipleri Türkiye'nin gruptaki şansından çok kendi oyunlarına odaklandıklarını ve bu yönde hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.
10.10.2021 Milli Takım
Milliler, Norveç maçına hazırlanıyor
Milliler, Norveç maçına hazırlanıyor A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 8 Ekim Cuma günü Norveç ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün basına kapalı olarak gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdürdü.
6.10.2021 Futbol
Miodrag Radulovic: Aldığımız puanı sonuna kadar hak ettik
Miodrag Radulovic: Aldığımız puanı sonuna kadar hak ettik Karadağ Milli Takım Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, “Türkiye, güçlü ve zor bir takım, kaliteli oyuncuları var ve bu sebepten de 2-0 öne geçtiler. İlk yediğimiz gol şans eseri bir gol oldu, nasıl olduğunu ben de anlamadım. Yavaş yavaş açıldık ve skoru 2-2’ye getirdik. Aldığımız puanı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünmekteyim” dedi.
3.09.2021 Futbol
Şenol Güneş: "Futbolun talihsiz tarafını yaşayan biz olduk"
Şenol Güneş: "Futbolun talihsiz tarafını yaşayan biz olduk" A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karadağ karşılaşmasının ardından soruları yanıtladı.
3.09.2021 Futbol
A Milli Futbol Takımı, Letonya maçı hazırlıklarını tamamladı
A Milli Futbol Takımı, Letonya maçı hazırlıklarını tamamladı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri üçüncü maçında yarın Letonya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı.
29.03.2021 Futbol
Şenol Güneş: "Düşündüğümüz gibi gelişti, kazanan biz olduk"
Şenol Güneş: "Düşündüğümüz gibi gelişti, kazanan biz olduk" A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda'ya karşı aldıkları 4-2'lik galibiyetle hedeflerine doğru iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.
25.03.2021 Futbol