Son bölümdde MasterChef'te kim elendi? 23 Temmuz MasterChef All Star'a veda eden isim...
Son bölümdde MasterChef'te kim elendi? 23 Temmuz MasterChef All Star'a veda eden isim... MasterChef All Star yarışmasında ikinci haftanın elemesi gerçekleşiyor! Hafta boyunca mavi ve kırmızı takım yarışmacıları olağanüstü performans sergiledi. Kaybeden takımdan eleme adayları gitme adayı olarak potada yerini aldı. Eleme adayı olan yedi yarışması pazar akşamı MasterChef All Star'a veda etmemek için iki aşamalı oyunda mücadele verdi. Peki, 23 Temmuz MasterChef'te kim gitti?
24.07.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef'te mavi takım kaptanı kim oldu? MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım...
MasterChef'te mavi takım kaptanı kim oldu? MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım... MasterChef All Star 2023 yarışmasında sezonun ilk takım kaptanlığı oyunu gerçekleşti. 20 yarışmacı arasından bir isim mavi takım kaptanı olurken bir yarışmacı da kırmızı takım kaptanı olarak mutfağa girecek. Sezonun ilk oyunu ve ilk yemeği yapıldı. MasterChef sevenler ise, ''MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kim kazandı?'' sorusunu yöneltiyor.
11.07.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star 19. yarışmacı kim oldu, ana kadroya hangi yarışmacı katıldı? 5 Temmuz MasterChef'te ana kadroya giren isim...
MasterChef All Star 19. yarışmacı kim oldu, ana kadroya hangi yarışmacı katıldı? 5 Temmuz MasterChef'te ana kadroya giren isim... MasterChef All Star'da ana kadro için son 2 isim! 2022 sezonu yarışmacılarından oluşan 4'üncü grubun son günleri... 2023 All Star sezonunun 17 yarışmacısı netleşmiş ve son olarak Ayaz katılmıştı. Son gruptan geriye kalan adaylar ise yarışmacı olabilmek için son tabaklarını çıkardı. Peki, 5 Temmuz MasterChef'te ana kadroya giren 19. isim kim oldu?
6.07.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star 13'üncü yarışmacısı kim oldu? 28 Haziran'da MasterChef ana kadroya giren son isim...
MasterChef All Star 13'üncü yarışmacısı kim oldu? 28 Haziran'da MasterChef ana kadroya giren son isim... MasterChef All Star 2023 yarışmasında ana kadroya girebilmek için adaylar kıyasıya rekabet sergiliyor. 2023 sezonunun 12. yarışmacısı Burcu olmuştu. Adaylar, balkona çıkmak için iki aşamalı yarışa çıkıyor. İki etabı da peş peşe başarı ile geçen ana kadroya katılıyor. Peki, 27 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 13. yarışmacısı kim oldu?
27.06.2023 Bilgi Rehberi