SON DAKİKA! Emekli zammı ve en düşük emekli maaşı belli oldu! Emekliye ek zam ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajları
SON DAKİKA! Emekli zammı ve en düşük emekli maaşı belli oldu! Emekliye ek zam ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajları Emekli zammı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası emekliye ek zammı ve en düşük emekli maaşını açıkladı. Bakan Mehmet Şimşek ve Bakan Vedat Işıkhan SSK, Bağ-Kur emekli zammı ile memur emeklisi arasında toplu sözleşme kaynaklı oluşan yüzde 11,68'lik zam farkı için çalışma yaptı.
16.01.2024 Ekonomi
SSK BAĞKUR Emekli maaşına ek zam geldi mi? Emekliye ek zam olacak mı, ne zaman, ne kadar olacak? Kök maaşlar yükselecek mi?
SSK BAĞKUR Emekli maaşına ek zam geldi mi? Emekliye ek zam olacak mı, ne zaman, ne kadar olacak? Kök maaşlar yükselecek mi? Emekli maaşı ek zam düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. SSK ve Bağkur emeklisi ek zamdan nasıl faydalanacak, ek zam olacak mı, hesaplara ne zaman yatar? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Peki, kök maaşlarda durum ne?
13.01.2024 Bilgi Rehberi