YOZGAT İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (2024 İMSAKİYE)🤲 Yozgat'ta bugün iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
YOZGAT İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (2024 İMSAKİYE)🤲 Yozgat'ta bugün iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan imsakiyesi 2024 belli oldu. Yozgat imsak ve iftar vakti, oruç tutacak il sakinlerini yakından ilgilendiriyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayında Yozgat ezan saatleri Diyanet tarafından paylaşılıyor. Aynı zamanda Yozgat imsakiyesi milliyet.com.tr'de! İşte, Yozgat iftar vakti ve imsak saati...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
ZONGULDAK İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Zonguldak'ta bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ZONGULDAK İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Zonguldak'ta bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Mübarek Ramazan ayı içerisinde en sık aranan kelimeler arasında iftar ve sahur vakitleri geliyor. Zonguldak il merkezi başta olmak üzere Karadeniz Ereğli, Kozlu, Devrek, Alaplı, Çaycuma, Gökçebey ve Kilimli ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar 2024 Zonguldak Ramazan İmsakiyesi aracılığı ile imsak ve iftar vakitlerini gün gün görüntüleyebiliyor. Bu yıl Ramazan ayı içerisinde ilk oruç için 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece sahura kalkıldı. Peki Zonguldak'ta imsak saat kaçta, iftar saat kaçta açılacak? İşte 2024 Zonguldak Ramazan İmsakiyesi ile birlikte imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 MUKABELE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Mukabele hangi kanalda? Ramazan ayı mukabele saatleri!
2024 MUKABELE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Mukabele hangi kanalda? Ramazan ayı mukabele saatleri! Ramazan ayı mukabele saatleri, İslam alemi tarafından bekleniyor. Kur'an'ı takip edereken hatim indirmek isteyenler Ramazan mukabelesi için Diyanet TV ve diğer kanallardaki yayın akışını sorguluyor. Peki, Ramazan mukabele hangi kanalda, saat kaçta?
10.03.2024 Bilgi Rehberi
EN UZUN ve EN KISA ORUÇ TUTULAN YER 2024 🍬Ramazan ayında en uzun oruç tutulan il ve en kısa oruç tutulan il neresi?
EN UZUN ve EN KISA ORUÇ TUTULAN YER 2024 🍬Ramazan ayında en uzun oruç tutulan il ve en kısa oruç tutulan il neresi? Ramazan ayı başlıyor ve tüm İslam alemi ilk oruç için sahura kalkacak. Bu sene Ramazan'ın ilk günü en uzun ve en kısa oruç tutacak iller de, imsakiyenin yayımlanması ile belli oldu. Peki, 2024 Ramazan'ın ilk günü/son günü en uzun ve en kısa oruç tutan iller hangileri?
10.03.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN BAŞLANGICI: Ramazan ne zaman başlıyor, ilk oruç hangi tarihte tutulacak? Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı tarihi (Dini Günler Takvimi 2024)
RAMAZAN BAŞLANGICI: Ramazan ne zaman başlıyor, ilk oruç hangi tarihte tutulacak? Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı tarihi (Dini Günler Takvimi 2024) Ramazan ayı başlangıç tarihi merak ediliyor. 2024 yılının ilk orucu hangi gün tutulacak? Diyanet İşleri dini günler takvimini yayınladı. Dini günler takvimine göre Ramazan başlangıcı, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve kandil tarihleri belli oldu. İşte 2024 Ramazan'ın başlangıcı.
9.03.2024 Bilgi Rehberi
ORUÇ NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR?📌 İlk sahur ve oruç ne zaman, ilk iftar hangi gün yapılacak? İl İl imsakiye
ORUÇ NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR?📌 İlk sahur ve oruç ne zaman, ilk iftar hangi gün yapılacak? İl İl imsakiye Ramazan ayı başlangıç günü ve bitiş tarihi araştırılmaya başlandı. İslam alemi için Ramazan ayı önemli tarihler arasında bulunuyor. Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getirecekler sahur ve iftar gününü merak ediyorlar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk sahur ve oruç hangi tarihte?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Ramazan'a kaç gün kaldı, ne zaman başlıyor? 2024 RAMAZAN TAKVİMİ | İlk oruç ne zaman, hangi tarihte tutulacak?
Ramazan'a kaç gün kaldı, ne zaman başlıyor? 2024 RAMAZAN TAKVİMİ | İlk oruç ne zaman, hangi tarihte tutulacak? Ramazan başlangıcı için sayılı günler kaldı. On bir ayın sultanı Ramazan ayı Müslümanlar ve İslam alemi için en mübarek aylardan birisidir. Mübarek üç aylar arasında yer alan Ramazan ayında oruç ibadeti yerine getirilir. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilk oruç ne zaman açılacak, Ramazan ne zaman başlayacak, gibi soruların yanıtı da merak ediliyor. Diyanet 2024 yılı dini günler takvimini yayınladı. İşte 2024 Ramazan başlangıcı.
16.02.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN AYI 2024 NE ZAMAN? 📌 Ramazan ayı hangi tarihte başlayacak? İlk oruç hangi gün tutulacak? İşte sahura kalkılacak tarih...
RAMAZAN AYI 2024 NE ZAMAN? 📌 Ramazan ayı hangi tarihte başlayacak? İlk oruç hangi gün tutulacak? İşte sahura kalkılacak tarih... Mübarek üç aylar içerisinde Recep ayının son günleri içerisinde yer alıyoruz. Vatandaşlar İslamın beş şartından biri olan Oruç ibadeti Ramazan ayı içerisinde idrak edilecek. Peki 2024 Ramazan ayı ne zaman başlayacak? İşte ilk oruç ve sahura kalkılacak tarih...
7.02.2024 Bilgi Rehberi