TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak?
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak? 2024 Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte bir takım uygulamalar da hayata geçirilmeye başlandı. Tatilde İstanbul'da şehir içi gezi planlayan vatandaşlar "Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz mi olacak? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamaya çevrildi. İşte detaylar...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
AREFE GÜNÜ YAPILACAK İBADETLER NELER? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur? İşte Arefe günü tesbih ve zikirleri
AREFE GÜNÜ YAPILACAK İBADETLER NELER? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur? İşte Arefe günü tesbih ve zikirleri 2024 Ramazan ayının son günü olan arefe gününe ulaşma şerefine nail olan Müslümanlar bu özel günde yapılması gerekenlerin ne olduğu konusunda araştırmalara başladı. Bugün yani 9 Nisan Salı günü Ramazan Bayramı'nın arefe günü idrak edilecek. Arefe gününde yapılacak olan ibadetler ve edilecek olan duaların yanı sıra arefe günü tesbih ve zikirleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Müslümanlar "Arefe gününde hangi ibadetler yapılır? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Arefe günü ibadetleri ve dualarının yanı sıra yapılacak olan tesbih ve zikirler...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 gün mü? 2024 Ramazan Bayramı bayram tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 gün mü? 2024 Ramazan Bayramı bayram tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bayram tatili için geri sayım başladı. 2024 Ramazan ayının idrak edildiği bugünlerde Ramazan Bayramı tatili de yaklaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı için bayram tatili tarihlerini duyurmuştu. Peki, bayram tatili kaç gün, hangi gün başlıyor, ne zaman bitiyor? İşte 2024 Ramazan Bayramı tatili tarihleri.
3.04.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN 2024? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günler? Bayram tatil süresi
RAMAZAN BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN 2024? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günler? Bayram tatil süresi Ramazan ayı ardından mübarek Ramazan Bayramı idrak edilecek. İslam alemi üç gün sürecek bayram dolayısıyla büyük heyecan yaşıyor. Diğer yandan Ramazan Bayramı tatil süresi de araştırılıyor. 2024 Bayram tatili kaç gün, uzatılacak mı?
23.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 RAMAZAN BAYRAMI ne zaman, hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramı tarihi: Güncel Dini Günler Takvimi
2024 RAMAZAN BAYRAMI ne zaman, hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramı tarihi: Güncel Dini Günler Takvimi Ramazan Bayramı tarihi araştırılmaya başlandı. 2024 Dini günler takvimi daha önceden yayınlanmıştı. Dini günler takvimine göre Ramazan, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı tarihleri belli oldu. Peki, Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? 2024 Ramazan Bayramı tarihi.
20.02.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN AYI 2024: Ramazan ayı ne zaman başlayacak, ilk oruç ne zaman tutulacak? Ramazan Bayramı tatili 9 güne uzatılacak mı?
RAMAZAN AYI 2024: Ramazan ayı ne zaman başlayacak, ilk oruç ne zaman tutulacak? Ramazan Bayramı tatili 9 güne uzatılacak mı? Ramazan ayı ne zaman, hangi tarihte başlayacak sorusu inananlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Ramazan ayı içerisinde İslamın beş şartından biri olan oruç ibadeti yerine getiriliyor. Peki 2024 Ramazan ayı ne zaman, ayın kaçında? Bayram tatili kaç gün olacak?
31.01.2024 Bilgi Rehberi