Son dakika Adana Adli Tıp Kurumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adana Adli Tıp Kurumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adana Adli Tıp Kurumu haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.632 adana adli tıp kurumu haberi bulunmuştur.
Adana'da eski koca dehşeti! Alt geçitte tabancayla öldürdüAdana'da Neriman Onur (54), eski eşi Mehmet Ali Nayki (58) tarafından metro alt geçidinde başından tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi eski koca, kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.
Katil mi masum mu? 17 yaşındaki genç kız tutuklandı... Sır dolu son buluşmaAdana'da bıçaklanarak öldürülen Mehmet Ayaz'ın (24), yanı başında yaralı halde bulunan sevgilisi N.C. (17), tedavisinin ardından taburcu edildi. Olay sırasında 'Beni kurtarın, polise haber verin. Mehmet beni darbediyor' diyerek mesaj gönderen N.C., 'Kasten öldürme' suçlaması ile tutuklandı.
Mezarlıkta sır olay! Sevgililerden biri öldü diğeri yaralandıAdana’nın Çukurova ilçesinde Mehmet Ayaz ile sevgilisi olduğu belirtilen kadın, mezarlık yakınında bıçaklanmış halde bulundu. Ayaz hayatını kaybetti, yaralanan kadın ise hastaneye kaldırıldı.
Feci ölüm! Otomobil ile 2 elektrikli bisiklet çarpıştıAdana’da otomobilin, ters yönde ilerlediği öne sürülen 2 elektrikli bisiklete çarptığı kazada, bisikletlilerden Rahman Can Semiz (32) hayatını kaybetti, Muhammed el-Hac (26) ise ağır yaralandı.
Katilden filmleri aratmayan plan: Yata yata İstanbul'a kaçışAdana'da patronu kendisini borçlandırdığı için öldüren şüphelinin, otomobilini çekiciye yükletip İstanbul'a kaçtığı ortaya çıktı. Adana cinayet dedektifleri İstanbul'da şüpheliyi operasyonla yakaladı. Yakalanan şüphelinin, "Borçları öde demek için aradım, bana küfür edince öldürdüm. Pişmanım" dediği öne sürüldü.
Adana'da 3 kişiyi iş yerinde öldürdü! Şoke eden taciz iddiasıAdana’da medikal ürünler satışı yapılan iş yerinin sahibi ile 2 damadını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Talat Ateş (20), ifadesinde "Kız arkadaşım orada staj yapıyordu. İş çıkışı aldığım kız arkadaşımdan, taciz edildiğini öğrendim. Bir anlık cinnetle yaptım" dedi.
Adana'da silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti! Valilikten açıklamaAdana'da Talat A. (20), çift tabanca ile girdiği medikal ürünlerin satıldığı iş yerinde Faut Kalaycık (64) ile damatları Özgür Ozan Ekinci (43) ve Oğuzhan Söylemezler'i (29) vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi kısa sürede yakalandı.
Ormanda kanlı infaz! Aralarında sevgilisinin eski sevgilisi de varAdana'da ağaçlık alanda tabanca ile öldürülmüş olarak bulunan 2 çocuk annesi 32 yaşındaki kadının uyuşturucunun etkisiyle yaşanan küfürleşme yüzünden öldürüldüğü ortaya çıkarken, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı. Silahı kullanan kişi ise yapılacak kiriminal inceleme sonucu ortaya çıkacak.
Ters yöne girdi, karşıdan gelen araçla çarpıştıAdana’da ters yöne giren hafif ticari araç, karşısından gelen Citroen marka hafif ticari araçla çarpıştı. Citroen marka araç hurda yığınına dönerken, aracın 23 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, diğer araçtaki 2 kişi de yaralandı.
Son dakika... 5 kişiyi öldüren polisin son hedefi: Sıra sana geldi, bekle geliyorumAdana'daki aile katliamının perde arkası ortaya çıktı. Mersin'de görevli bir polis memurunun, Mersin'in Tarsus ilçesinde eşini boğarak, Adana'da kayınvalidesi ve kayınbabasının boğazını keserek, baldızını kalbinden bıçaklayarak, öğretmen kayınbiraderini ise kırsal alana götürerek öldürdüğü ortaya çıktı. Öte yandan şüpheli, Osmaniye'ye de cinayet işlemeye giderken yakalandı.
Adana'daki katliamda büyük şok! Ölü sayısı 5'e yükseldi, katilin kimliği belli olduAdana'daki aile katliamının perde ortası ortaya çıktı. Mersin'de görevli bir polis memurunun, Mersin'in Tarsus ilçesinde eşini boğarak, Adana'da kayınvalidesi ve kayınbabasının boğazını keserek, baldızını kalbinden bıçaklayarak, öğretmen kayınbiraderini ise kırsal alana götürerek öldürdüğü ortaya çıktı. Öte yandan üpheli, Osmaniye'ye de cinayet işlemeye giderken yakalandı.
Cumhuriyet savcısı adayı otel odasında ölü bulunduAdana'da Cumhuriyet savcısı adayı Mithat Can Yalman (29), otel odasında başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. İntihar ettiği değerlendirilen Yalman'ın olaydan 4 saat önce, mobinge uğradığı ve hayatla bağını koparmak istediğine dair sosyal medyadan paylaşım yaptığı belirlendi.
Adana Adli Tıp Kurumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.