Son dakika Karadeniz Sahil Yolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karadeniz Sahil Yolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karadeniz Sahil Yolu haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.194 karadeniz sahil yolu haberi bulunmuştur.
Trafiğin ortasında korkunç olay! Kaza sonrası çıkan kavgada dövülerek öldürüldüGiresun Karadeniz Sahil Yolu'nda iki otomobilin çarpışmasıyla başlayan tartışma, kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgada aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan sürücü Abdullah Coşkun, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kan donduran vahşet! Kaza sonrası çıkan kavgada dövülerek öldürüldüGiresun’un Keşap ilçesinde iki otomobilin karıştığı kaza sonrası sürücüler arasında çıkan kavgada yaralanan Abdullah Coşkun (68), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Ulaştırma projeleriyle yeşil dönüşüme katkıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin, kesintisiz trafik akışı sağlayan yaklaşık 30 bin kilometrelik bölünmüş yol ağıyla, yıllık 6,3 milyon ton daha az karbondioksit salımı gerçekleştirdiğini bildirdi.
Trabzon'da AVM yangını! 15 saat sonra söndürüldüTrabzon'un Akçaabat ilçesi Darıca mahallesinde bir alışveriş merkezinde çıkan yangın tam 15 saat sonra söndürüldü. Konuyla ilgili Trabzon Valiliği'nden açıklama geldi.
Trabzon'da büyük yangın! Kara dumanlar kenti kapladıTrabzon'un Akçaabat ilçesinin Darıca mahallesinde Deppo' isimli alışveriş merkezinde yangın çıktı. Yoğun duman kütlesinin oluştuğu yangın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.
Trabzon’da TIR minibüse arkadan çarptı: 15 YaralıTrabzon Arsin’de bugün öğleden sonra korku dolu anlar yaşandı. Trafik ışıklarında bekleyen bir minibüse arkadan çarpan TIR, minibüsü hafriyat kamyonu ile TIR arasında sıkıştırdı. Kazada 15 kişi yaralanırken, ekiplerin hızlı müdahalesiyle yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Yol, uzun araç kuyruklarına neden oldu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Artvin'de heyelan! Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandıArtvin'de Karadeniz Sahil Yolu'nun Hopa-Kemalpaşa geçişi Kopmuş mevkiinde heyelan sonucu yol ulaşıma kapandı. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan kara yolu, ekiplerin çalışmasının ardından kontrollü şekilde ulaşıma açıldı.
'Yüzüncü Yıl Geri Dönüş Kavşağı’nı bu ay içinde hizmete açmayı planlıyoruz'Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karadeniz Sahil Yolu’ndaki trafik yükünü hafifletmek hedefiyle hayata geçirilen ‘Yüzüncü Yıl Geri Dönüş Kavşağı’ndaki düzenlemelere ilişkin, “Yüzüncü Yıl Geri Dönüş Kavşağı’ndaki çalışmalarımızı eylül ayı içinde tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz. Trabzon’umuzun şehir içi trafiğini rahatlatacak bu önemli projemizi en kısa sürede hizmete alacağız” dedi.
Kuraklık felaket çiftçiye destek şartKuraklıkla tarımda zirai dondan daha büyük bir felaket yaşanabileceği uyarısında bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar, çiftçilere kuraklık yardımı için çağrı yaptı.
Karadeniz'e üçüncü deniz üstü havalimanı geliyor! Trabzon’a yeni mega projeUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’daki mevcut havalimanının Türkiye’nin en yoğun yedinci havalimanı olduğunu dile getirdi. İnşa edilecek yeni havalimanının ise Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilecek 3. havalimanı olacağını bildiren Bakan Uraloğlu, “Mevcut havalimanımızın biraz daha kuzeyinde, Karadeniz'e üçüncü deniz üzerindeki havalimanını inşa edeceğiz.” dedi.
Bakan Uraloğlu: Türkiye'de denize yapılan 3'üncü havalimanını tasarladıkUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Trabzon'da mevcut havalimanının daha kuzeyinde, denize doğru Türkiye'de denize yapılan 3'üncü havalimanını tasarladık. Bütçe imkanlarını ve önceliğini de yöneterek inşallah ihalesini yapmayı planlıyoruz" dedi.
Karayolunda taşıt hareketliliği üçe katlandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002’de 8,5 milyon olan araç sayısının bugün yaklaşık 32 milyona çıktığını belirterek “Ülkemizde bin kişiye düşen otomobil sayısı bugün itibariyle 194’e ulaştı. Taşıt hareketliliği incelendiğinde ise 2003 yılında taşıt-kilometre değeri 52,3 milyar iken 3 katını aşarak 2024 yılında 163 milyara yaklaştı.” dedi.
Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.