Güzergah değiştirten lezzet!  Bu tat için 2 saat bekliyorlar…
Güzergah değiştirten lezzet!  Bu tat için 2 saat bekliyorlar… Türkiye'nin önemli kırmızı et üretim merkezlerinden Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, seyahat edenlere güzergahlarını değiştirten bahar lezzeti "oğlak güveci", günlük 5 bin porsiyonluk tüketimle  bölgede yemek turizmini hareketlendirdi.
12.05.2018 Ekonomi
Güzergah değiştirten lezzet!  Bu tat için 2 saat bekliyorlar…
Güzergah değiştirten lezzet!  Bu tat için 2 saat bekliyorlar… Türkiye'nin önemli kırmızı et üretim merkezlerinden Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, seyahat edenlere güzergahlarını değiştirten bahar lezzeti "oğlak güveci", günlük 5 bin porsiyonluk tüketimle  bölgede yemek turizmini hareketlendirdi.
12.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri