KariyerHilton Doha The Pearl’ün yeni Genel Müdürü Ahmet Antepli oldu

Hilton Doha The Pearl’ün yeni Genel Müdürü Ahmet Antepli oldu

07.05.2025 - 11:44 | Son Güncellenme:

Ahmet Antepli’nin, Hilton Doha The Pearl’ün yeni Genel Müdürü olduğu duyuruldu.

Hilton Doha The Pearl’ün yeni Genel Müdürü Ahmet Antepli oldu

Otelcilik alanında pek çok uluslararası markada üst düzey görevlerde bulunan Antepli’nin profesyonel otelcilik kariyerine Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ahmet Antepli, Doha ve İstanbul’daki Mövenpick otelleri, Abu Dhabi’deki Emirates Palace ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Rocco Forte Hotels gibi seçkin otellerde liderlik pozisyonlarında görev aldı. Uluslararası arenada edindiği deneyimlerle yurt dışında birçok önemli otelin açılış öncesi operasyonlarında da aktif rol alan Antepli, Address Istanbul’un yanı sıra Antalya’da bulunan Kempinski Hotel The Dome Belek, Doha’daki Dusit Hotels and Suites ve Suudi Arabistan’ın Al Khobar şehrindeki DoubleTree by Hilton otellerinde Genel Müdür olarak görev yaptı. Antepli şu anki pozisyonuna gelmeden önce Hilton’un LXR Hotels & Resorts otel zincirine bağlı The Plaza Doha’da Genel Müdür olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

Ahmet Antepli, yeni görevi ile ilgili şu değerlendirmede bulundu:

Hilton Doha The Pearl’ün liderlik görevini üstlenmek, benim için çok anlamlı. Bu şehir hem profesyonel hem kişisel hayatımın şekillendiği, doğup büyüdüğüm yer. Burada mevcut, güçlü bir temel var. Yeni dönemde ise otelimizi sadece konuklarını ağırlayan değil, onlara unutulmaz deneyimler yaşatan ve samimi misafirperverlik sunan bir destinasyon haline getirmek istiyoruz. Otelimizin yüksek standartlarını yansıtırken, misafirlerimize kişiselleştirilmiş bir hizmet sunacağız. Ayrıca, kent merkezindeki konumumuzun avantajlarından yararlanarak burayı tatillerde tercih edilen bir merkez haline getireceğiz.”

Deneyimli yönetici Ahmet Antepli, otelcilik eğitimini İsviçre’deki Glion Institute of Higher Education’da tamamladı ve Hizmet Endüstrisi Genel Yönetimi alanında MBA derecesi aldı. Doha’da doğup büyüyen Ahmet Antepli çok iyi derecede Arapça ve İngilizce biliyor.

KEŞFETYENİ
Saldırı anına ait yeni görüntüler! Başından aşağı içecek dökmüş
Saldırı anına ait yeni görüntüler! Başından aşağı içecek dökmüş

Cadde | 07.05.2025 - 07:41

Danla Bilic, son paylaşımıyla birlikte eski sevgilisi Berk Çetin'den şiddet gördüğünü açıklamıştı.

Yazarlar