Kariyer İş yerinde can sıkıntısına ne iyi gelir?

İş yerinde can sıkıntısına ne iyi gelir?

21.07.2018 - 14:05 | Son Güncellenme:

Bütün çalışma günleri yoğun olmuyor ve bazen tüm işlerimizi bitirmemize rağmen fazlaca boş vakit kalıyor. Peki iş yerinde zaman geçirme yöntemleri nelerdir?

İş yerinde can sıkıntısına ne iyi gelir

Ek işleri yapmak

Haberin Devamı

Yaptığınız ana işi bitirmiş olabilirsiniz fakat ileride zamanınızı alacak olan yan işler hala duruyor. Onların arasından seçerek yapacağınız işler hem ofiste zaman geçirme yolları arasındadır hem de ileriki zamanda vaktinizin sıkışmasını engeller.

Radyo veya sesli kitap dinlemek

İş yerinde hem kaytarıyor görünmemek hem de vakit geçirmek için en iyi yöntemlerden biri kulaklığınızı takıp radyo ve sesli kitap dinlemektir. Özel ilgi alanınız varsa radyo yerine podcast de dinleyebilir ve böylece boş zamanınızı hobilerinizle ilgili bir şeylere ayırmış olursunuz.

Bütçe üzerinde çalışmak

Sıkıcı bir iş gününü daha eğlenceli hale getirmenin ilk seçeneklerinden olmasa da vaktinizi yararlı geçirmek adına son zamanlardaki harcamalarınızı değerlendirebilir ve bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Boş vaktinizi nakite çevirmek gayet mantıklı görünüyor.

Haberin Devamı

LinkedIn ve özgeçmiş güncellemek

Genellikle işlerimizden fırsat bulup son gelişmeleri özgeçmişimize ekleyemeyiz. İş yerinde zaman geçirme yöntemleri araştırıyorsak özgeçmişi ve LinkedIn profilini detaylıca düzenlemek için daha iyi bir zaman olamaz.