Kariyer Mezun'dan 1000 dolar burs fırsatı!

Mezun'dan 1000 dolar burs fırsatı!

09.06.2014 - 13:48 | Son Güncellenme:

Mezun, 11 Haziran’da öğrencilerin internet üzerinden online olarak katılabileceği ‘Üniversite sınavı her şey değildir’ başlığıyla Amerika’da eğitim fırsatları konulu bir webinar düzenleyecek.

Mezundan 1000 dolar burs fırsatı

Webinar’a katılanlar arasından 1 kişiye bir kur İngilizce eğitimi ve webinar’a katılıp Mezun aracılığıyla herhangi bir üniversiteye kayıt olan ilk kişiye de 1000 dolar burs hediye edilecek.

Yurtdışında eğitim ve yaşam konusunda bilgi veren Mezun.com, 11 Haziran’da ‘Amerika’da Üniversite Eğitimi’ konulu bir webinar düzenleyecek. Öğrencilerin internet üzerinden online olarak katılabileceği bu seminerde ayrıca canlı olarak sorular cevaplanacak. Webinar’a katılanlar arasından 1 kişiye bir kur İngilizce eğitimi ve webinar’a katılıp Mezun aracılığıyla herhangi bir üniversiteye kayıt olan ilk kişiye de 1000 dolar burs hediye edilecek.

Amerika’da üniversite okumak isteyenler için bulunmaz bir fırsat niteliği taşıyan bu seminere katılım ise ücretsiz. Webinar’a katılmak isteyenlerin; http://www.mezun.com/webinar adresinden başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak.