Kariyer Türk girişimciler ve yatırımcılar Etohum ile San Francisco’da!

Türk girişimciler ve yatırımcılar Etohum ile San Francisco’da!

08.05.2014 - 14:21 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, Türkiye’nin önde gelen girişimcileri ve başarılı yatırımcıları ile beraber 18 Haziran’da Etohum San Francisco Toplantısı’nın ikincisini gerçekleştiriyor.

Türk girişimciler ve yatırımcılar Etohum ile San Francisco’da

Dünyanın yüksek teknoloji merkezi Silikon Vadisi’ne ev sahipliği yapan ABD’nin San Franciso şehri, bu kez Etohum girişimcilerini ve yatırımcılarını ağırlıyor. Katılımcılar, 18 Haziran’da Galvanize hızlandırıcısında yapılacak 2. Etohum San Francisco toplantısında ABD’nin dört bir yanından gelen girişimci ve yatırımcılarla tanışma şansını yakalarken, aynı zamanda Türkiye internet ekosistemini geliştirecek yeni iş fırsatlarını da keşfetme imkanı bulacak. Toplantıyı takip eden günlerde ise, bölgedeki teknoloji şirketlerine geziler düzenlenecek.

Hepsiburada Genel Müdürü İlker Baydar, Bilyoner Genel Müdürü Mehmet Sait Kayahan, Akakçe kurucusu Koray Karataş, BIC Angels kurucusu Joachim Behrendt, Sporx kurucusu İlkan Gökyılmaz, Etohum Melek Yatırımcısı Nazım Başerer, Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa Kızıltaş, Mynet’ten Onur Çekmegil, Peak Games’ten Sidar Şahin ve Maana CEO’su Babur Özden, bu yıl toplantıda yer alacak konuşmacı ve katılımcılar arasında.

“Türkiye’den dünyaya ilham veren girişimler çıkabilir”
“Türkiye’den Etohum ile birlikte toplantıya katılmak isteyenler için hala zaman var. Katılımcılardan biri olmak için etohumsf.com adresinden kayıt olmak yeterli” diyen Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, San Francisco Toplantısı’nın önemi hakkında şunları söylüyor:

“Etohum olarak altı yıldır yeni ekonomiyi büyütecek ve sağlam adımlarla ekosistemi genişletecek yenilikçi çalışmalara zemin hazırlıyoruz. Kişi ve kurumların sahip oldukları iletişim ağı ve bilgi birikiminin elde edilmesini, süregelen varoluş mücadelesinde girişimcilerin sektörü yakından tanımasını ve bilgiyi ihraç edecek girişimcilerin doğmasını sağlamaya çalışıyoruz. 2013 yılında Etohum kapsamında, içlerinde San Francisco, Londra, Dublin ve Bakü’de olmak üzere 50’nin üzerinde toplantı yapıldı ve bu toplantılara 10 binin üzerinde girişimci katıldı. Yurtdışında gerçekleştirdiğimiz bu toplantıların, her zaman hayata geçmesini istediğimiz küresel düzeyde başka ülkelere ilham kaynağı olabilecek yüksek etkili girişimlerin Türkiye’den çıkmasına yardımcı olacağına inanıyoruz.”

Etohum San Francisco Toplantısı Programı

Haberin Devamı


13:00 - 13:30 Açılış - Networking
13:30 - 13:45 Türkiye'de İnternet
13:45 - 14:00 Konuşmacılar - TBA
14:00 - 14:20 İlker Baydar - Hepsiburada
14:20 - 14:40 Koray Karataş - Akakce
14:40 - 15:00 Sait Kayahan - Bilyoner
15:00 - 15:20 İlkan Gökyılmaz - Sporx
15:20 - 15:40 Onur Çekmegil - Mynet
15:40 - 16:00 Yusuf Azoz - Kariyer.net
16:00 - 16:30 Panel - TBA
16:30 - 18:00 Konuşmacılar - TBA
18:00 - 20:00 Networking Toplantısı (Galvanize çatı katı)