Kobi ‘Dünyaya bağlan’ mottosu 20 bin kişiyi buluşturacak

‘Dünyaya bağlan’ mottosu 20 bin kişiyi buluşturacak

19.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

ExpoHIS tarafından hayata geçirilen Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı’nın dördüncüsü 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.

‘Dünyaya bağlan’ mottosu 20 bin kişiyi buluşturacak

Bu yıl “Dünyaya Bağlan” mottosuyla 10 bin metrekarelik alanda 300’den fazla katılımcı firma ve 20 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyen fuar, Agora Fintech alt etkinliği ile Türkiye Fintech ekosistemini de bir araya getirecek.

Haberin Devamı

Mobilefest’in dördüncü yılında, bir önceki edisyona göre iki kat büyüklüğe ulaşacağını vurgulayan ExpoHIS Genel Müdürü Kenan Onak, şu bilgileri verdi:

“300 katılımcı firma ve 20 binden fazla ziyaretçisiyle Mobilefest, bölgenin en büyük teknoloji fuarı olmuş durumda. Bu yıl fuarı 10 bin metrekare bir alanda kuracağız. ‘Dünyaya Bağlan’ olarak belirlediğimiz fuar mottosu, günümüzde iletişim teknolojilerinin ulaştığı seviye sayesinde dünyanın her yerinden herkese, sınırsız hizmet ve servise ve her türlü bilgiye ulaşıp tüm işlerimizi çözebildiğimizi, yani teknoloji ile dünyaya bağlandığımızı anlatıyor. Bir diğer anlamı ise yerli hizmet üreticilerinin Mobilefest üzerinden dünyaya açılıp yeni iş ve ihracat fırsatları yaratması. Organizasyonu planlarken bu konu bizim önceliklerimizin en başta gelenlerinden birisi. Geçtiğimiz yıl ilk defa Mobilefest altında Future Techs girişimcilik fuarını düzenlemiş ve HTK iş birliğiyle de telekomünikasyon odaklı uluslararası bir satın alma heyeti getirmiştik. Bu projeler devam ederken bu yıl ek olarak Mobilefest kapsamında Agora Fintech finansal teknolojiler etkinliğini hayata geçiriyoruz. Agora Fintech’in ayrı bir konferans programı da olacak.”

Yazarlar