Konut Ontan Manisa lansmana çıktı!

Ontan Manisa lansmana çıktı!

23.02.2015 - 15:42 | Son Güncellenme:

Ontan Grup, ikinci projelerinin lansmanını gerçekleştirdi.

Ontan Manisa lansmana çıktı

2015 yılına Ontan Bayraklı proje lasmanı ile başlayan Ontan Grup,14 Şubat’ta Ontan Manisa projesi ile 2.lansmanını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Haberin Devamı

5000 m2 arsa üzerinde,10000 m2 inşaat alanına sahip ,130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, Türk hamamı, sauna ve gerçek rezidans hizmetleriyle Manisa’da benzeri olmayan çok özel bir proje.

Ontan Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan; Manisa için bu yatırımı planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirdik.

Sanayisiyle dinamik genç bir nüfus yapısı ve gelişim hızıyla Türkiye ortalamasının üstünde olduğunun gerçeğinin yanısıra ,özellikle Manisanın teşvik bölgesi kapsamında olması ve yakında çandarlı limanınında bitmesiyle lojistik açıdanda ulusal ve uluslararası şirketlerin yatırımlarını değerlendirmek istediği gerçeğini göz önünde bulundurarak bu projeyi hayata geçirdik.

Haberin Devamı

Ve bu gerçekler doğrultusunda her ayrıntısını düşünerek, ihtiyaçlarınızın tamamını eksiksiz karşılayacak kapalı bir site içerisinde 1+1 ve 2+1 rezidans dairelerden oluşan 130 adet bağımsız bölüm tasarladık.

Ontan Manisa projemizde site yönetimi ,profesyonel bir şirket tarafından yönetilecek 5 yıldızlı otel konforunda gerçek rezidense hizmeti verecektir.

Açık-kapalı yüzme havuzu, güvenlik, spa center, fitnes salonu gibi zengin sosyal olanaklarının yanı sıra çatıda şömine başında sohbet edeceğiniz sosyal alanlar dahil içinde bir çok tesis bulunduran farklı ayrıcalıklarıyla Manisa’ya değer katacağına inanıyoruz.

18 ayda sonra teslim edeceğimiz Ontan Manisa projemizin ön talep aşamasında , yoğun bir taleple karşılaştık.Sanayi bölgesi ve üniversiteye yakınlığının yanında Manisa'nın hızlı gelişen yatırım değeri yükselen güzel yurt bölgesinde olması nedeniyle özellikle İzmir’li yatırımcıların ön talep aşamasındaki ilgileri ve tercihleri bizi gerçekten çok mutlu etti.

Özmeydan, Ontan Grup olarak 2015 yılına Ontan BayraklıI ve Ontan Manisa projeleri ile birlikte bu yıl yine İzmir'de yatırım değeri yüksek konsepti ve tasarımı çok farklı 2 yeni projeninde hazırlıklarının başladığını söyledi.