Kültür Sanat Bol eğlenceli Taksim macerası ´Kaçma Birader´..

Bol eğlenceli Taksim macerası ´Kaçma Birader´..

28.01.2016 - 14:14 | Son Güncellenme:

“Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin senaristliğini yaptığı ´Kaçma Birader´ filmi kahkahalarla güldürmeye hazır. ´Kaçma Birader´ filmi 4 Mart´ta sinema salonlarında ki yerini alacak. Filmin fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Bol eğlenceli Taksim macerası ´Kaçma Birader´..

Bol eğlenceli Taksim macerası ´Kaçma Birader´..

Haberin Devamı

Sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştiren, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve ülkemizin en önemli yapım şirketlerinden Böcek Film’in ortaklığının “Dünyanın En Güzel Kokusu” filminden sonraki ikinci projesi “Kaçma Birader”; sinemaya kahkaha, koşturmaca ve sürprizlerle dolu bir macera getirecek.

Çekimleri Yozgat’ta ve Taksim’de gerçekleşen “Kaçma Birader”, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, kendine has bir ailenin Taksim hikayesi… “Kaçma Birader” de türkü barlardan “club”lara, fal kafelerden Tarlabaşı’na kadar Taksim’in tüm aktörleri var.

“Kaçma Birader”in yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı yapıyor. Filmin süpervizörlüğünü ise Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Komedi türünde ki filmin oyuncu kadrosunda Emrah Kaman, Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili birbirinden ünlü isimler rol alıyor.

´Kaçma Birader´ filmi 4 Mart´ta sinemaseverlerle buluşacak.