Kültür Sanat Bu festivaller içinizi ısıtacak

Bu festivaller içinizi ısıtacak

25.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yaza hoşçakal, kışa merhaba demenin tam vakti! Festivaller ile kışa enerji depolamak için Türkiye’nin dört bir yanındaki festivalleri derledik...

Bu festivaller içinizi ısıtacak

Dört gözle beklediğimiz yaz mevsimi çoktan geldi geçti. Yerini yağmuruyla, yaprak dökümüyle romantik bir hüzün mevsimi olan sonbahara bırakan yaz, son jübilesini festivaller ile yapıyor. Yazdan kopamayanlar ve ona veda etmek isteyenler için Türkiye’nin dört bir yanındaki festivalleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

Yazın gelişini kutladığımız Çanakkale Müzik Festivali,14-15-16 Ekim’de yazın son partisi için şehre dönüyor. Sunsan Hotel’de gerçekleşecek olan festival programına göre 14 Ekim’de Sefo, Tuğkan, Mavi Gri, Melisa Karakurt, Emre Eker ve Berkcan Özgören; 15 Ekim’de Can Bonomo, Madrigal, Güneş, Emre Fel, F.Ö.K ve Emre Balık; 16 Ekim’de Fatma Turgut, Sena Şener, Evdeki Saat, Ayça Özefe, Şahıs & Spinoza ve Anıl Piyancı sahne alacak.

Memleketin dört bir yanında

Her şehre bir festival için yola çıkan City Fest’te Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştireceği festivallerle bir yaza vedadan daha çok kışa merhaba seramonisi yaşatacak. 30 Eylül- 2 Ekim tarihlerinde Edirne Bade Kır Bahçesi’nde Pinhani, Can Ozan, Ceza, Adamlar ve Sena Şeneri ağırlayacak olan festival; 7-9 Ekim’de Antalya Kapadokya Perili Ozanlar Vadisi’nde Soft Analog, Mor ve Ötesi, Can Ozan, Sedef Sebüktekin, Levent Yüksel ve Mert Demir’i; 14-16 Ekim tarihlerinde İzmit’te Adamlar, Ozbi, Dolu Kadehi Ters Tut, Ceza ve Sena Şener’i; 17-22 Ekim tarihlerinde Diyarbakır Z Restaurant Açıkhava Sahnesi’nde Sıla, Duman, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Mabel Matiz, Kenan Doğulu’yu; 30 Kasım- 2 Aralık tarihlerinde Anemon Otel Eskişehir’de Levent Yüksel, Sena Şener, Dolu Kadehi Ters Tut, Lil Zey ve Duman’ı müzikseverlerle buluşturacak. Festivaller boyunca pek çok sürpriz sanatçıyı da katılımcılar ile buluşturacak CityFest kışa enerji depolamaya çağırıyor.