Kültür Sanat "Bu Ne Mizahsızlıktır" izleyiciyle buluşuyor

"Bu Ne Mizahsızlıktır" izleyiciyle buluşuyor

23.01.2020 - 13:45 | Son Güncellenme:

DasDas yeni bir söyleşi serisine eve sahipliği yapmaya hazırlanıyor. ‘Bu Ne Mizahsızlıktır’ adını verdikleri söyleşi serisinin Can Gürses moderatörlüğünde ve Mert Fırat’ın ev sahipliğinde ilk konukları Aslı İnandık ve Erdil Yaşaroğlu olacak.

Bu Ne Mizahsızlıktır izleyiciyle buluşuyor

26 Ocak Pazar günü yeni bir söyleşi serisine başlayacak olan DasDas, her ay yeni konu ve konuklara ev sahipliği yapacak. Bu söyleşilerin ilki ‘Bu Ne Mizahsızlıktır’ başlığı altında, Can Gürses’in moderatörlüğündeve Mert Fırat’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek,konukları da oyuncu Aslı İnandık ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu olacak.  

Haberin Devamı

 Etkinliğin sonunda konukların da sorularının cevaplanacağı söyleşi dizisi, her gün karşılaştığımız konulara farklı bakış açıları getirecek. 

 DasDas, geçtiğimiz ve bu sezonbüyük ilgi gören ‘Bu Ne Bilimsizliktir’ söyleşi serilerinde ‘Bilim ve Toplum’ temasıyla Mete Atatüre, Can GürsesMert Fırat ve Harun Tekini aynı sahnede buluşturmuştu. Biletleri günler öncesinde tükenen söyleşide gündelik hayatımızın içindeki konular bilim ve bilimsizlik bağlamında ele alınmıştı. 

Bu Ne Mizahsızlıktır izleyiciyle buluşuyor