Kültür SanatÇocuklar hareket ederek öğreniyor

Çocuklar hareket ederek öğreniyor

20.11.2017 - 12:01 | Son Güncellenme:

Zihin ve beden gelişimleri için ailelerin çocuklarını emanet ettiği hareket üslerinde çocuklar hareket ederek öğreniyor.

Çocuklar hareket ederek öğreniyor

Uzman eğitmenler tarafından kurulan parkurlar ile çocukların denge, koordinasyon ve esneklik becerilerini geliştiren Muzipo Kids hareket üssü, çocuklara başarma duygusunu tattırarak onlara özgüven kazandırıyor. Çocuklar; grup halinde yapılan çalışmalar ile “takım olma olgusunu” ve “birlikte başarma duygusunu” deneyimliyor.

Haberin Devamı

Farklı spor branşlarını deneyimleyen çocuklar hangi branşa daha eğilimli olduklarını keşfediyor. Bu eğitimleri almadan önce ise ilk eğitim ve testten eğitmenler ve merkez yöneticileri geçiyor. Çocukların daha iyi eğitimi için testleri başarıyla geçen eğitmenler ile merkez yönetimi bu işi yapmaya hak kazanıyor. Türkiye genelinde; 10 şehirde, 30 merkeziyle hizmet veren hareket üssü artık Bahçeşehir ve Gebze' de çocuklarla buluşuyor.

KEŞFETYENİ
Ünlü yıldızın evine zorla girmeye çalışmıştı! Mahkemede tuhaf görüntü
Ünlü yıldızın evine zorla girmeye çalışmıştı! Mahkemede tuhaf görüntü

Cadde | 10.05.2025 - 10:12

Friends' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston'ın güvenlik ekibi, ünlü oyuncunun evde bulunduğu sırada malikanesinin kapılarını kırarak içeri giren bir adamı etkisiz hale getirdi. Saldırganın takıntılı paylaşımları ortaya çıkarken mahkemedeki tuhaf halleri dikkatleri çekti.

Yazarlar