Kültür Sanat “Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği”

“Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği”

19.04.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Eataly İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, "Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği" ile çocuklar için hazırlanan yaratıcı ve farklı sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor.

“Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği”

“Restoran+Market+Okul” konsepti ve “İyi, Temiz ve Adil” yemek ilkesiyle hizmet veren Eataly İstanbul, çocuklara özel hazırladığı yaratıcı workshop ve etkinlikleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında gerçekleşecek “Eataly 23 Nisan Makarna Şenliği” ile çocuklar; havanda makarna çıtırdatma, lazanya boyama ve makarnadan kukla tasarımları yaparak yaratıcılıkları ve el becerilerini geliştirecekler. KidsNook Masal Akademi işbirliği ile hazırlanan ücretsiz etkinlik Eataly Grand Café’de 23 Nisan Cumartesi 12:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Eataly Mutfak Atölyesi

Alışagelmiş yemekler dışında yaratıcı dersler ve farklı içerikler sunan Eataly Mutfak Atölyesi 24 Nisan Pazar saat 10:30’da çocukları eğlenceli kurabiye yapımına davet ediyor. Eataly Mutfak Atölyesi'nin "Minik Eller Kurabiye Pişiriyor" workshop etkinliği ile 5-9 yaş aralığındaki çocuklar kurabiye yapımının sırlarını Eataly’nin deneyimli İtalyan şefleriyle keşfediyor. "Minik Eller Kurabiye Pişiriyor” biletlerinin satışı Eataly.com.tr ve Biletix.com’dan gerçekleşiyor. "Minik Eller Kurabiye Pişiriyor" etkinliği katılım ücreti 40 TL’dir.