Kültür Sanat Faithless Yılbaşında İstanbul'u Sallayacak!

Faithless Yılbaşında İstanbul'u Sallayacak!

16.12.2013 - 11:26 | Son Güncellenme:

Ortadoğu’nun en büyük eğlence markası ATELIER yılbaşında İstanbul’u Faithless’la sallayacak.

Faithless Yılbaşında İstanbulu Sallayacak

Elektronik müziğin dahi çocuklarına yılın en önemli gecesinde Benny Benassi, Groove Armada, Kelis ve Bedük eşlik edecek.

Haberin Devamı

Yılın en önemli gecesi 31 Aralık 2013’te ATELIER Yeni Yıl Partisi elektronik müzikten, dans müziğine kadar dünyanın önde gelen isimlerini İstanbullularla buluşturacak. İstanbul’a daha önce hiç görmediği bir eğlence vadeden ATELIER yılbaşı partisinin yıldızı Faithless olacak. ‘Zamanı durdurma yeteneğine sahip grup’ olarak adlandırılan efsanevi Faithless bu kez İstanbullularla yeni yıl eğlencesinde buluşacak.

YENİ YILA FAITHLESS’IN EFSANE HİTLERİYLE GİRİLECEK

‘Insomnia’ ve ‘God Is a DJ’ gibi hitlerle elektronik müzikte çığır açan Faithless, en yeni hitlerini ve başarılı klasiklerini müzikseverlerle uzun bir aradan sonra yılbaşında paylaşacak. 1995’te “Salva Mea” parçasıyla ilk çıkışını yapan grup, solist Maxi Jazz’in özellikle rap stilindeki etkileyici vokalleriyle elektronik müziğin en önemli dönemine Faithless ismini kazımıştı. Şarkı sözlerinde ruhani deneyimlere bolca yer veren Maxi Jazz, kendi ruhunu kattığı parçalarında dinleyenlere çok farklı deneyimler yaşatarak, birçok güçlü performansa imza attı. 1996 -2004 yılları arasında hepsi büyük liste başarısına sahip 5 albüm çıkaran Faithless bu yıl 18. müzik yılını kutluyor.

Haberin Devamı

Atelier Yılbaşı Partisi’nde Faithless’ın yanı sıra 4 dev isim daha sahne alacak. Dünyanın en önemli DJ’lerinden Benny Benassi, ‘Superstylin’ şarkısıyla listeleri alt üst eden Groove Armada, heyecan verici sahne performansıyla Kelis ve Türkiye’de elektronik müziğin önde gelen ismi Bedük yılın ilk gecesinde sahne alacak diğer isimler olacak.

“TÜRKİYE BÖYLE BİR YILBAŞI EĞLENCESİ YAŞAMADI”

Birbirinden önemli isimlerle Türkiye eğlence sektörüne iddialı bir giriş yapmak isteyen Alchemy Project misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmayı vaat ediyor. Ödüllü müzik markası ATELIER yeni yılın ilk gecesi 7000 eğlence tutkununu çeşitli fiyat alternatifleriyle ve uluslararası standartlarda etkileyici bir sahneyle ağırlayacak. Türkiye eğlence dünyasına adım atacakları bu gece öncesinde çok heyecanlı olduklarını belirten Alchemy Project’in CEO’su ve yönetici ortağı Mac.S.Far “ATELIER ile İstanbul’a unutulmaz bir gece yaşatmak istiyoruz. İddia ediyoruz ki bizimle eğlendikten sonra daha önce bunların İstanbul’da hiç yapılmadığından bahsedeceksiniz. Görkemli sahnemizle geceye katılan herkes sanatçıları bir adım ötesinde hissedecek. Uluslararası standartlarda, uygun fiyatlar ile İstanbul’un böyle bir eğlenceyi hak ettiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

BOĞAZ MANZARALI DEVASA BİR GECE KULÜBÜ

Gece için her türlü detayı düşündüklerini ve misafirlerine eşsiz bir eğlence güvencesi verdiklerini de belirten Mac.S.Far, “ATELIER Yeni Yıl Partisi için dünyanın en iyi teknik ekibini İstanbul’a getiriyoruz. Muhteşem sanatçıların yanı sıra uluslararası standartlardaki ses ve ısıtma sistemi, göz alıcı bir sahne ve üst düzey güvenlik önlemleriyle kaliteli bir eğlence İstanbul’u bekliyor” dedi.

Mükemmel bir prodüksiyon, eğlenceli dans şovları ve daha birçok sürprize de sahne olacak bu eşsiz yılbaşı eğlencesi, üstü kapatılarak devasa bir gece kulübüne dönüştürülecek olan Küçükçiftlik Park’ta yapılacak. Kapılar 17.00’de açılırken, eğlence 03:00’a kadar sürecek. Farklı fiyat alternatifleri ile satışa sunulan biletler, www.TixBox.com (indirimli olarak) ve www.biletix.com adreslerinden temin edilecek.