Kültür Sanat Fatih Erkoç en sevilen şarkıları ile İş Sanat’ta

Fatih Erkoç en sevilen şarkıları ile İş Sanat’ta

09.12.2021 - 17:39 | Son Güncellenme:

İş Sanat’ın dünyanın ve ülkemizin önemli seslerini izleyiciler ile buluşturduğu konserler, şiir ve hikâye dinletileri, çocuklar için hazırladığı özel programlar tüm hızıyla devam ediyor.

Fatih Erkoç en sevilen şarkıları ile İş Sanat’ta

Caz ve pop müziğin sevilen ismi Fatih Erkoç ve Aycan Teztel yönetimindeki İstanbul Superband6 Ocak 2022 Perşembe, 20.30’da Maximum Uniq Hall’da sahne alacak. Amerikan caz müziğinin en sevilen şarkılarının seslendirileceği konserde başarılı caz vokallerinden Selen Beytekin Fatih Erkoç’la aynı sahneyi paylaşacak.  

‘Ellerim Bomboş’ albümü ile Türk pop müziğinde çığır açan Fatih Erkoç, bir dönem trombon sanatçısı olarak İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nda görev aldı. 1986 ve 1989 yıllarında Kuşadası Altın Güvercin Şarkı yarışmalarında sırasıyla 'Yol Verin A Dostlar' ve 'Sen ve Ben' adlı şarkılarıyla iki kez birincilik kazandı, birçok kez Eurovision şarkı yarışmasına katıldı.

Trombon, gitar, piyano, saz, ud gibi pek çok enstrümanı çalan, klasik müzik kökenli caz müzisyeni Erkoç, gençlik dönemlerinde Norveç’te uzun yıllar caz müziği üzerine çalışmalar yaptı ve konserler verdi.

Bu özel konserde sahnede Fatih Erkoç’la birlikte Selen Beytekin yer alacak. Müzik eğitimini konservatuvarda tamamlayan Beytekin, European Voices A Cappella korosunda Viyana Konservatuarı şefi Vijay Upadhyaya ile çalıştı. Öğrencilik yıllarında Jazz Cappella korosunu kurdu. Müzikal düzenlemeleri ve şefliğini de üstlendiği koroyla birçok konser verdi.

NTV’de kendi talk Show ve müzik programı “Selen Beytekin ile Müzik Sahnesi”, Joy Fm ve Joy Jazz Radio’da “Jazz In The House”, NTV Radyo’da “Afro Caz”,  Flow HipHop Radyosu’nda “Black Don’t Crack” olmak üzere kendi radyo programlarını yapan Beytekin, Türkiye’de ve dünyada sayısız müzisyenle çalıştı.

İş Kuleleri Salonu’nda devam eden tadilat nedeniyle seyircili etkinlikler Şubat ayına kadar Maximum Uniq Hall’da gerçekleşecek. Biletler, pandemi koşullarına uygun kapasiteyle satışa sunuluyor. Konserlere katılacak izleyicilerin biletleriyle birlikte aşı kartlarını veya son 48 saat içinde yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerini görevlilere ibraz etmeleri gerekiyor.

Konser biletleri, İş Kuleleri Salonu ve Maximum Uniq Hall ana gişelerinden ve tüm Biletix satış noktalarından temin edilebilir. Biletler Maximum Kart sahiplerine yüzde 10 indirim ayrıcalığıyla sunulmakta olup, öğrenci biletleri 20 TL’den satılmaktadır.

Fatih Erkoç en sevilen şarkıları ile İş Sanat’ta

Çocuklar, İnci ve Kukla Cancan ile Pazar Günleri Eğlenceli Bir Keşfe Çıkıyor

İş Sanat’ın Pazar günleri çocukları hayal dünyasına doğru yolculuğa çıkardığı Masamda Tiyatro Var adlı video dizisinde İnci ve kukla Cancan, bir tiyatro oyunu yapmaya karar verirler ancak nereden başlayacaklarını bilemezler.  Bunun üzerine tiyatronun kapısını çalıp oradaki çalışanlara sorular sorarak bir oyunu nasıl hayata geçirecekleri hakkında gerekli tüm bilgileri öğrenirler.

Dayanışma, hayal kurmanın önemi ve çevre sorumluluğu konularında mesajlar veren, Kumbaracı 50 oyuncularının yer aldığı Masamda Tiyatro Var, her bölümünde farklı konukları ağırlıyor.

Yiğit Sertdemir’in yönetmenliğini üstlendiği video dizisinin senaryosu aynı zamanda İnci karakterini de canlandıran Ceyda Akel’e ait. Kukla Cancan’a ise Şirin Keskin İndere hayat veriyor. Maske ve kukla tasarımını Candan Seda Balaban’ın yaptığı Masamda Tiyatro Var, İş Sanat’ın YouTube kanalından izlenebilir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Sponsorlu İçerik