Kültür Sanat hep kitap'tan iki yeni sanat kitabı

hep kitap'tan iki yeni sanat kitabı

10.12.2019 - 10:12 | Son Güncellenme:

hep kitap’tan, sanat tarihine daha yakından şahit olmak, tüm temel bilgileri öğrenmek isteyen okurlar için eşsiz bir dizi: Sanatın Olmazsa Olmazları.

hep kitaptan iki yeni sanat kitabı

hep kitap sevilen sanat kitaplarına yepyeni bir diziyle devam ediyor. “Sanatın Olmazsa Olmazları”. Anlaşılır, sade, birbirinden güzel eserlerle bezeli, uzmanlar tarafından yazılmış bu kitaplarla sanat artık daha yakınınızda! Bu kitaplar sanat kitapları koleksiyonunuzda olmazsa olmaz!

Haberin Devamı

 

Pop Sanat cesur renkleri, gösterişli görselleri ve alaycı ruhuyla tüm dünyayı ele geçiren, popüler kültür ile “yüksek” kültür arasındaki geleneksel sınırları kaldıran bir akım: Pop sanat. Hal böyle olunca bu akımı öğrenmek de anlamaya çalışmak da çok keyifli. Reklamcılık, siyaset, ev hayatı, tüketim ürünleri, sanat tarihi, ünlü kültürü, savaş ve uzay yarışı gibi pop sanatta sık sık karşımıza çıkan temaların etrafına kurulu bu kitap “popüler” olanı sanata çeviren bu akımla tanışmak için olağanüstü bir rehber!

 

Modern Sanat modern sanatın göz korkutucu dilini çözümleyerek Avrupa ve Amerika’daki gelişimini aşama aşama gözler önüne seriyor. Son bir buçuk yüzyılın Batı sanatını anlamak isteyen herkes için eşsiz bir rehber işlevi görüyor.

Haberin Devamı

hep kitaptan iki yeni sanat kitabı