Kültür Sanat Hugh Jackman'dan mükemmel performans

Hugh Jackman'dan mükemmel performans

18.03.2015 - 13:00 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldız Hugh Jackman, 17 Mart akşamı Zorlu’da gerçekleştirdiği muhteşem şovu ile Türkiye’deki hayranları ile buluştu.

Hugh Jackmandan mükemmel performans

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gösteriye imza atan Jackman’a bu özel gecede, Türk sanatçı Bora Uzer de iki şarkı seslendirerek eşlik etti. Hollywood’daki başarılarının yanı sıra Broadway’in de aranan yüzlerinden olan Hugh Jackman, 17 Mart akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirdiği şovuyla, hayranlarına unutulmayacak bir akşam yaşattı. 32 kişilik orkestra ve dans ekibi ile yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Jackman’ın muhteşem performansı, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gecenin sürprizi ise Hugh Jackman’ın Türk sanatçı Bora Uzer’i sahneye davet etmesiyle yaşandı. Hugh Jackman’a sahnede 2 şarkıyla eşlik eden Bora Uzer yaşadığı bu deneyimle ilgili şunları söyledi: “Böyle bir şovun parçası olmak ve Hugh Jackman’la düet yapıyor olmak inanılmaz bir deneyim ve şans.

Hugh Jackman’in profesyonelliği, centilmenliği ve canayakın tavırları sayesinde tüm ekip kısa sürede harika, enerjik bir çalışma yaptık. Oyunculuğuna hayran olduğum Hugh Jackman’in; sahne performansını ve şarkıcılığını duyduktan sonra ona olan hayranlığım daha da arttı." Gala gecesine Cem Yılmaz, Ozan Güven, Ozkan Uğur, Saba Tümer, Tuba Ünsal, Rıza Kocaoğlu ve daha birçok ünlü isim de akın etti.

Jackman’dan dev müzikal performans

Broadway’deki gösterisinin ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sahne alan Hugh Jackman’a, bu çok özel gösterisinde 32 kişilik orkestra ve dans ekibi eşlik ediyor. Gösterisinde hayatından hikayelere de yer veren Hugh Jackman, sahnede ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi Broadway’in klasik olmuş ve en başarılı müzikallerinden 26 parça seslendiriyor. Jackman, ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile 20 Mart’a kadar Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranları ile buluşuyor.

Broadway’in ödüllü yıldızı

Profesyonel müzikal kariyerine 1996 yılında Melbourne’da sahnelenen Beauty and the Beast’in Gaston rolüyle başlayan Hugh Jackman’ın Sunset Boulevard’da Joe Gillis karakteri ve Summa Cabaret’teki rolüyle yıldızı parladı. 1998’de Royal National Cabaret’de sahnelenen Oklohama’nın başrolü ‘Curly’ ile ünü Avustralya sınırlarını aşan oyuncu, “Müzikal Dalında En İyi Aktör” kategorisinde Olivier Ödülleri’ne aday gösterildi.

Sanatçı, 2004 yılında, dünyaca ünlü The Boy from Oz müzikalindeki rolüyle “Müzikal Dalında Üstün Başarı” kategorisinde Tony ve Drama Desk ödüllerine layık görüldü. 2009 yılında ‘A Steady Rain’’le Broadway’de kısa bir süre sahne alan Hugh Jackman, aynı yıl sunuculuğunu yaptığı Oscar Ödül Töreni’ndeki performansıyla tüm dünyanın gözdesi oldu ve 2011’de yeni gösterisi ‘Back on Broadway’le tekrar New Yorklular’ın karşısına çıktı.

Jackman, 2012 yılında müzikalden filme uyarlanan Les Miserables’da canlandırdığı Jean Valjean karakteri ile En İyi Aktör dalında Golden Globe ödülüne layık görüldü. Fiyatları 192 TL’den başlayan biletler için son şans

Sanatçının Broadway şovlarından seçmeler ve doğaçlamalara yer verdiği “An Evening with Hugh Jakcman” (Hugh Jackman’la Bir Gece) isimli gösterisinin biletleri satışa devam ediyor.

Etkinlik Tarihleri: 17 -18-19-20 Mart
Etkinlik saati: 21:00
Bilet fiyatları: 192, 210, 452, 599, 750, 975 TL
Biletler www.biletix.com, Biletix gişeleri, www.zorlucenterpsm.com ve Zorlu gişelerinde!