Kültür SanatKaan Mete “Manouche Trio” Tamirane'de!

Kaan Mete “Manouche Trio” Tamirane'de!

19.07.2012 - 15:32 | Son Güncellenme:

Kaan Mete “Manouche Trio”22 Temmuz Pazar günü Tamirane “Morning Jazz Sessions”da

Kaan Mete “Manouche Trio” Tamiranede

Tamirane’nin yemyeşil bahçesinde gerçekleşen ve müzikseverler için bir Pazar klasiği haline gelen “Morning Jazz Sessions” Caz konserleri 22 Temmuz Pazar günü Kaan Mete “Manouche Trio” grubunu ağırlıyor.

Haberin Devamı

“Morning Jazz Sessions”da daha önce Swing Band projesiyle sahne alan Kaan Mete, bu kez Manouche Trio ile sahne alacak. Repertuvarında özgün bestelere ve Jazz Manouche’a yer veren Manounche Trio, solo gitarda Kaan Mete, ritim gitarda Cyrille Allaigre ve kontrbasda MattHall’dan oluşuyor.

15:00 - 17:00 arası gerçekleşecek konser için giriş ücreti yoktur.

Morning Jazz Sessions hakkında:

limango’nun katkılarıyla her Pazar 15.00 ve 17.00 arası gerçekleştirilen “Morning Jazz Sessions” her Pazar Caz müziğinin usta, aynı zamanda genç ve yetenekli isimlerine yer veriyor. Konserler için herhangi bir giriş ücreti alınmıyor.

KEŞFETYENİ
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki

Cadde | 04.05.2025 - 09:09

Mauro Icardi ile sevgilisi China Suarez'in aşkı doludizgin devam ediyor. Çift bu kez Miami'ye gitti.

Yazarlar