Kültür Sanat Kumpanya'dan yeni şarkı

Kumpanya'dan yeni şarkı

11.05.2021 - 17:31 | Son Güncellenme:

Güz Kumpanyası’nın yeni teklisi “Bir Mutlu Pazar Sabahı” yayında! Müzik serüvenine ODTÜ’de, rebetiko, tango, kanto, klasik Türk müziği gibi türlerin melodik yapıları ve ortak kökenleri üzerine çalışmalar yaparak başlayan grubun yeni şarkısının sözleri Ebru Batık Işık ve Sertaç Işık’a, müziği ve düzenlemesi Sertaç Işık’a ait. “Bir Mutlu Pazar Sabahı”, bir çocuğun yaşadığı mahalleyi bütün bir dünya zannettiği zamanlara, babası ile beraber geçirdiği mutlu günlere doğru yaptığı yolculuğun hikayesi.

Kumpanyadan yeni şarkı

Güz Kumpanyası, klasik kemençe, ud, ney, mandolin gibi enstrümanlara dayandırdığı müziğini, Akdeniz’in zengin kültüründen aldığı ilhamla zenginleştirme yolunda… Kumpanya Ev Stüdyosu’nda kaydedilen yeni tekli Bir Mutlu Pazar Sabahında, vokalde Özge Şen Tuncel, gitar, kemence ve udta Sertaç Işık, basgitarda Alper Sayın, neyde Erhan Kaplan, curada Ulaş Soylu yer alıyor. Parçanın mix ve mastering’i Ferhat Uçar’a, kapak fotoğrafı Ulaş Soylu’ya, kapak tasarımı Mustafa Göçer’e ait.
 
Göksenin Seyhan, Alper Sayın, Sertaç Işık, Dilcu Salihoğlu, Bayezid Özden, Erhan Kaplan ve Mustafa Göçer’den oluşan Güz Kumpanyası’nın yeni teklisi “Bir Mutlu Pazar Sabahı” tüm dijital platformlarda yayında!  Grubun, yeni EP’si yakında müzikseverlerle buluşacak.