Kültür Sanat “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor

“Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor

01.01.2020 - 12:05 | Son Güncellenme:

Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor. Evlilik konusunu kara komediyle mercek altına alan bu tiyatro oyunu Ankara, İzmir, Konya, Kayseri ve Kırşehir’de sahnelerde tiyatroseverleri bekliyor.

“Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor

Oyunu izlemek için linki tıklayın.

Haberin Devamı

“Yabancı Damat” dizisinden tanıdığımız Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu bu kez tiyatro sahnesinde bir araya geliyor. Konsepti Pucca’ya ait olan “Ölü’n Bizi Ayırana Dek”  tiyatro oyunun senaryosu ‘’Bir Kadın Bir Erkek’’ dizisi senaristleri Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan’a ait. Günümüzün şartlarını yansıtan bu oyunu izlerken çok eğleneceksiniz. Sanat dolu keyifli bir gün geçirmek için linki tıklamanız yeterli!

Oyunun konusu ise: Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Ancak sabah aynı yatakta uyanırlar! Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede uzanmakta olan cesettir. Katilin kim olduğu sorusuna yanıt ararken bir taraftan da evliliklerini, geçmişlerini, ilişkilerinin bu duruma nasıl geldiklerini yeniden değerlendirmeye başlarlar. Bu arada da bambaşka sürprizlerle dolu olaylarla mücadele etmeye çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Şehir hayatının kadın ve erkek ilişkilerini mizahi bir olay örgüsüyle bize anlatan, sosyal medyanın yaşamımızda ne kadar bir etkisi olduğunu bize gösteren bu oyunda oyuncuların başarısına da hayran kalacaksınız. Oyun biletinizi almak için linki tıklayın

“Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor